به گزارش پارس  به نقل از ایرنا، « سید کامل تقوی نژاد» شامگاه سه شنبه در دیدار با استاندار مازندران در ساری افزود: بانک ها در پرداخت تسهیلات در چند سال گذشته بیشتر از منابع خود مصرف کردند و دیگر توان ندارند.

وی با بیان این که بانک ها اکنون مجبورند برای دریافت تسهیلات پرداختی برگشت نکرده اموال تسهیلات گیرندگان را در اختیار بگیرند، گفت: بر اساس بررسی ها ۵۰ هزار میلیارد ریال از تسهیلات بانکی را ۲۵۰ نفر دریافت کردند.

مدیرعامل بانک سپه ادامه داد: در چند سال اخیر بسیاری از منابع بانک ها از مسیر اصلی خود خارج شد.

وی افزود: اینکه بانک ها شرکت داری کرده و فقط به شرکت های وابسته تسهیلات بدون حساب و کتاب پرداخت کنند، صحیح نیست.

تقوی نژاد همچنین خواستار کارشناسی نرخ تسهیلات و سپرده گذاری ها بانکی شد و گفت: اگر این مقوله مهم اقتصادی مورد توجه کارشناسی قرار نگیرد، با مشکل جدی مواجه خواهیم شد.

وی به فعالیت موسسات اقتصادی در کنار بانک ها اشاره کرد و افزود: این موسسات به موضوع حمایت از تولیدات داخلی توجه نداشته و بی اعتنا هستند.

مدیر عامل بانک سپه با بیان اینکه این موسسات وابسته به افراد و نهادهای خاصی هستند، افزود: بانک مرکزی باید با این موسسات برخورد جدی تری داشته باشد.

وی همچنین اعلام کرد: بانک سپه تصمیم دارد تا صد درصد وصولی معوقات خود را در هر استان برای حمایت از سرمایه گذاری در همان استان پرداخت کند.

مدیر عامل بانک سپه از پرداخت ۲۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش کشاورزی در سه سال اخیر از سوی این بانک خبر داد و گفت: امسال این بانک در حوزه گردشگری به صورت ویژه وارد شده است.

وی افزود: بانک سپه خود را در کنار و حامی دولت می داند و این اعتقاد در بین کارکنان این بانک نهادینه شده است.

استاندار مازندران هم در این دیدار به نقش بانک ها در توسعه استان اشاره کرد و اظهار داشت: همکاری بانک های دولتی با طرح های توسعه ای مطلوب است.

وی با اشاره به مطالبات بانک های استان مازندران، افزود: در این زمینه ستاد پیگیری مطالبات بانک ها شکل گرفته است.

استاندار مازندران با بیان اینکه برخی از صاحبان واحد های تولیدی با دریافت تسهیلات میلیاردی بدون انجام فعالیت خود را ورشکسته اعلام کرده اند تا از برگرداندن تسهیلات در امان باشند، گفت: به طور یقین دستگاه های نظارتی با چنین پرونده هایی بدرستی برخورد خواهند کرد.

وی با قدردانی از همکاری بانک های استان، افزود: همکاری بانک ها برای سرمایه گذاری طرح های توسعه استان ضروری است.

فلاح بر لزوم حمایت بانک ها از طرح های کشاورزی مازندران تاکید کرد و گفت: طرح های گردشگری، آبخیز داری، شیلاتی، منابع طبیعی و راه سازی مازندران به تسهیلات بانکی نیاز دارد.