مهمترین چالشهای ترانزیت کالا از کشور
مشاور وزیر راه در امور حمل و نقل و موافقتنامههای بینالمللی تاکید کرد: کشورمان هنوز در زیرساختهای شبکه ریلی کامل نیست که باید تکمیل شود.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، شهریار افندی زاده درباره مهم ترین چالش های ترانزیت در کشور گفت: باید اولویت بندی شبکه های ریلی برای کالای ترانزیت و کالای عبوری داشته باشیم که در این زمینه هماهنگی بیشتری بین ارگان ها و سازمان ها نیاز است که البته از قبل شروع شده و باید افزایش یابد.
بعضی ازقوانین باید اصلاح و بازنگری شوند
وی با تاکید بر اینکه کالاها باید زمان کمتری را در پایانه های بنادر و ایستگاه های ریلی برای عبور بین دو کشور سپری کنند، گفت: دلیل بعضی از تاخیرات مربوط به کشور ما و برخی نیز به کشورهای مجاور مرتبط است که در این زمینه نیاز به برگزاری نشست های بین المللی با کشورهای همسایه و اصلاح بعضی از قوانین است چون بعضی از قوانین مربوط به سال های گذشته است که باید بازنگری و اصلاح شوند.
ضرورت ورود و دخالت بیشتر بخش خصوصی
افندی زاده با اشاره به ضرورت ورود و دخالت بیشتر بخش خصوصی در این بخش اظهار کرد: حمایت از بخش خصوصی برای نوسازی ناوگان، توسعه حمل و نقل ترکیبی و بنادر خشک بسیار مهم است که این موضوع می تواند زمان توقف و رسوب را در بنادر کاهش دهد.
ضرورت تکمیل شبکه های بزرگراهی و آزادراهی
مشاور وزیر راه در امور حمل و نقل و موافقتنامه های بین المللی شرکت فعال ایران در اجلاس ها، نشست های دو یا چند جانبه را از دیگر موارد مهم در این زمینه برشمرد و اظهار کرد: موضوع بعدی در این زمینه اتصال شبکه های بزرگراهی و آزادراهی است که باید تکمیل شوند و برای این کار نیاز به افزایش توسعه زیرساخت ها و هماهنگی در مدیریت ها داریم.
وی ادامه داد: با انجام این گونه اقدامات می توانیم بازار خوبی که در دنیا وجود دارد را متوجه کشور خودمان کنیم و کاری کنیم که بازار دنیا به سمت کشور ما جذب شود.
ارسال نظر