به گزارش پارس به نقل از فارس، محمدرضا عابد اظهار داشت: در سال های اخیر، نگاه سهل انگارانه بخشی از بدنه تولید فرش دستباف که برای کاستن از قیمت تمام شده محصول، رو به کاهش کیفیت آورده اند، نگرشی را در بین مردم ترویج داده است که فرش دستباف، کالایی مصرفی است و دیگر به عنوان یک کالای سرمایه ای از آن یاد نمی شود؛ در حالی که مردم می توانند هر زمان که اراده کنند، فرش مستعمل خود را به بهایی اغلب بیشتر از قیمت خرید بفروشند و سرمایه خود را از دست ندهند.

وی تصریح کرد: ترویج این نگاه سبب شده تا مردم به خرید فرش های ماشینی رو آورند در حالی که گاه قیمت فرش های ماشینی، هم سطح قیمت یک تخته فرش دستباف است، اما مردم تصور می کنند که فرش دستباف حتما قیمتی دارد که از توان خرید آنها خارج است.

وی تاکید کرد: مشتریان فرش دستباف ایران باید آگاه باشند که به خانه آوردن فرش دستباف تنها خرید نیست، بلکه یک سرمایه گذاری نیز هست.

رئیس شرکت سهامی فرش ایران با اشاره به فرصت ایجاد شده در جشنواره فروش فرش دستباف برای مردم گفت: این جشنواره ۲۲ اسفند ماه به پایان می رسد و مردم در فرصت باقیمانده می توانند با مراجعه به فروشگاه های منتخب از این فرصت بهره مند شود.

به گفته عابد، تنوع فرش دستباف به لحاظ قیمت، طرح و نقش در کشور آنقدر بالاست که هر خانوار ایرانی می تواند به راحتی با همان هزینه ای که برای خرید فرش ماشینی می کند، یک تخته فرش دستباف بخرد.