به گزارش پارس به نقل از ایسنا، میرهادی قره سید رومیانی با اشاره به توصیه های مقام معظم رهبری در راستای نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی در میان مردم، گفت: چشم انداز بیست ساله نظام در فضایی غیرتحریمی ابلاغ شده بود اما با توجه به شرایط داخلی و بین المللی مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی را در قالب یک سند بالادستی به عنوان سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغ کردند که در واقع تکمیل کننده چشم انداز بیست ساله است.

وی با تاکید بر هم افزایی مسئولین در اجرایی کردن این سیاست ها، تصریح کرد: ابلاغ این سیاست ها به این معنا نیست که مردم خود را در کمبود احساس کنند بلکه به این معناست که مردم زندگی خود را با رفاه کامل ادامه خواهند داد و مدیران و مسئولین با توجه به جایگزینی صادرات علمی، تخصصی و فنی به جای مواد اولیه این موضوع را مورد توجه قرار می دهند.

نماینده مردم تبریز در مجلس خاطرنشان کرد: باید با فناوری اطلاعات و IT و مجموعه های موجود اقتصاد را به سمتی پیش ببریم که با نگاهی به اقتصاد بین المللی بتوانیم توان داخلی را توانمند کنیم.

قره سید ادامه داد: به نظر می رسد با توجه به تصمیم روسای سه قوه در راستای اجرای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و همراهی مردم بتوان الگویی مناسب برای کشورهای آزادیخواه دنیا ارائه دهیم.

این عضو هیات رییسه کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در ادامه در خصوص کم شدن وابستگی به سایر کشورها، اظهار کرد: کم شدن وابستگی به معنای قطع ارتباط با آنها نیست بلکه در فضای امروز و با حضور در جامعه بین الملل نیازمند رعایت قواعد ارتباطات هستیم.

وی یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران می تواند با حضور در این فضای بین المللی و ارتباط سالم و تعامل کامل با کشورهای همسایه و سایر کشورها به نحوی از ظرفیت های کشورهای دیگر استفاده کند اما به این معنا نیست که ما میراث ماندگار و اساسی خود را از دست بدهیم تا چیزی به دست بیاوریم.