دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات:
پیادهسازی دولت الکترونیک ناقص ماند
دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات با یادآوری اینکه پیاده سازی مدل ساختار سازمانی دولت الکترونیکی که سال ۸۱ به تصویب رسیده بود، سه سال بعد متوقف و ناقص ماند، گفت: در تلاشیم تادر کوتاهترین زمان ممکن، بسترهای پیادهسازی فراهم شود.
به گزارش پارس به نقل از فارس، نصراله جهانگرد، رئیس سازمان فناوری اطلاعات در همایش فصلی سازمان مدیریت صنعتی اظهار داشت: هم اکنون در تعریف خطوط بلند مدت و راهبردها کمبودی در کشور وجود ندارد و تلاش ها همگی در تراز فعالیت های بین المللی انجام شده اما در پیمودن مسیر اجرایی، برخی مشکلات بوجود می آید.
وی افزود: کمبود بستر های قانونی، ضوابط اجرایی و تفکر مدیریتی متناسب با مسیر تعریف شده از جمله مشکلاتی محسوب می ود که مانع تحقق اهداف و راهبردهای کلان می شود.
دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات کشور با بیان این مطلب که پیاده سازی مدل ساختار سازمانی دولت الکترونیکی که سال ۸۱ به تصویب رسیده بود، سه سال بعد متوقف و ناقص ماند، گفت: ژاپن، مدلی را برای ساختار سازمانی دولت الکترونیکی خود به کار گرفته که ۱۱ سال پیش در کشورمان به تصویب رسیده بود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به برنامه های در دست اجرای دولت تصریح کرد: در تلاش هستیم تا در کوتاهترین زمان ممکن، بسترهای دسترسی به منظور فراهم شدن شرایط لازم برای ارائه سرویس پیاده سازی شود.
وی با اشاره به تجربیات موفق دیگر کشورها در بکارگیری فناوری اطلاعات ادامه داد: کشوری مانند ژاپن با استفاده از خدمات فناوری اطلاعات مشکلات زیست محیطی، آلودگی، ترافیک و جابجایی را برطرف کرده است.
این گزارش حاکی است، در این همایش با تاکید بر اینکه سه محور امنیت، اقتصاد و فرهنگ از جمله محورهای اصلی در هر برنامه توسعه ای در دنیا مطرح می شود که طی دو دهه اخیر، موارد زیست محیطی، نیروی انسانی و کاربرد فناوری نیز به این محورها افزوده شده تصریح شد: در سطح کلان کشور و به منظور تحقق اهداف تعریف شده در راستای کسب رتبه نخست در منطقه و ایجاد اقتصادی مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان، می بایست برنامه توسعه متاثر از تفکر دانش بنیان باشد.
تامین امنیت، رفاه و درآمد مناسب نیازمند استراتژی در راستای اشتغال بهره ور و افزایش سریع سرمایه است که این امر بدون استفاده از تکنولوژی و فناوری اطلاعات محقق نمی شود.
ارسال نظر