به گزارش پارس به نقل از ایسنا، محسن موسوی - عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور - گفت: بصورت کلی انحصار چیزی خوبی نیست و جلوی رقابت شرکت های خصوصی را حول یک موضوع می گیرد.

وی در ادامه رفع محدودیت سرعت اینترنت را برای کاربران خانگی الزامی دانست و افزود: در حال حاضر محدودیت ۱۲۸ کیلوبیتی برای کاربران اینترنت خانگی وجود دارد که کفاف باز کردن بعضی از صفحات، عکس ها و ویدیو ها را نمی دهد. باید حداقل کف سرعت اینترنت را به ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه ارتقا داد تا کاربران بتوانند از این خدمت بیش از پیش استفاده کنند.

به علاوه باید میزان پهنای باند در کشور را افزایش دهیم با افزایش پهنای باند کیفیت سرویس ها دستخوش تغییر شده و می تواند رضایت کاربران را با خود به همراه بیاورد.

موسوی در رابطه با بحث کم فروشی اینترنت افزود: افزایش پهنای باند به خودی خود باعث می شود تا شرکت ها ضریب اشتراک کم تری را روی سرویس های خود اعمال کنند. درحقیقت این میزان پهنای باند است که کیفیت یک سرویس اینترنتی را مشخص می سازد.

او در پایان مطرح کرد: درحال حاضر نیز بعضی اوقات در بعضی مناطق کشور سرعت اینترنت به شدت افت پیدا می کند. البته باید این موضوع را نیز در نظر گرفت که بعضی از سایت ها به دلیل داشتن محتوای سنگین یا استفاده از پروتکل هایی خاص با سرعت کمتری در دسترس کاربران قرار می گیرند.