شرط ایران برای ورودخودروسازهای آمریکایی
برخی از مسوولان و کارشناسان بر این باورند که با رفع تحریمها با کشوری مانند فرانسه دیگر همکاری نداشته باشیم، اما بنده بر این باورم باید دید همکاری با کدام کشورها به نفع این صنعت است.
به گزارش پارس به نقل از اقتصاد پرس، برخی از مسوولان و کارشناسان بر این باورند که با رفع تحریم ها با کشوری مانند فرانسه دیگر همکاری نداشته باشیم، اما بنده بر این باورم باید دید همکاری با کدام کشورها به نفع این صنعت است.
برخی از مسوولان و کارشناسان بر این باورند که با رفع تحریم ها با کشوری مانند فرانسه دیگر همکاری نداشته باشیم، اما بنده بر این باورم باید دید همکاری با کدام کشورها به نفع این صنعت است.
دبیر انجمن خودروسازان ایران گفت: واردات خودرو تاثیری بر روی کیفیت محصولات شرکت های خودروساز داخلی ندارد. احمد نعمت بخش در گفت وگو با خبرنگار اقتصادپرس اظهار داشت: در چند سال گذشته واردات خودرو با تعرفه ۹۰درصد و از اواخر سال گذشته نیز با تعرفه ۴۰ درصد در کشور آزاد بوده، اما باید گفت این مساله تاثیری بر روی کیفیت تولیدات داخلی نداشته است.
وی در مورد محصولات داخلی تصریح کرد: مدیران شرکت های خودروسازی اصولا بر دو مساله اصلی کیفیت و ارتقای خدمات پس از فروش اهمیت بیشتری می دهند، زیرا این موارد در نهایت منجر به رضایت بیشتر مصرف کنندگان خواهد شد.
دبیر انجمن خودروسازان ایران اظهار داشت: شرکت های خودروساز داخلی برای ارتقای کیفیت محصولات خود برنامه هایی مختلفی در نظر گرفته اند که خدمات پس از فروش یکی از مهمترین موارد است؛ به طوری که اکنون تمامی محصولات دارای گارانتی تا ۴۰ هزار کیلومتر یا به مدت ۲ سال پس از تولید هستند و در این مدت هر گونه مشکلی بر روی خودرو به وجود آید، به صورت رایگان از سوی شرکت ها مرتفع می شود.
نعمت بخش توضیح داد: اگر خودرویی تا ۴۰هزار کیلومتر و یا در مدت زمان ۲ سال با مشکلی مواجه شد، مالک می تواند به نمایندگی و تعمیرگاه های مجاز مراجعه کرده و خودروی خود را به صورت رایگان تعمیر کند.
وی گفت: نمایندگی ها و تعمیرگاه ها از طریق یک سیستم جامع موارد و نقایص را به شرکت ها و واحدهای زیرمجموعه اطلاع می دهند و شرکت ها برای اصلاح خطوط تولید قطعات و یا… اقدام می کنند.
دبیر انجمن خودروسازان ایران در ادامه ی گفتگوی خود با خبرنگار اقتصادپرس در مورد تحریم ها و تاثیرات آن برروی تامین قطعات بیان کرد: به دلیل تحریم نمی توانستیم از کشورهایی مانند کره، ژاپن، فرانسه و… قطعات را خریداری کنیم و مجبور بودیم از چین قطعات را وارد کنیم؛ هرچند این قطعات بر اساس استانداردهای ۵۵گانه EEC اروپا تولید شده اند و سازمان ملی استاندارد نیز بر روی آنها کنترل دارد، اما باید گفت که برخی از محصولات کشورهای غربی علاوه بر این موارد از استانداردهای بالاتری نیز برخوردار هستند که به طور قطع در تولید محصولات بهتر و با کیفیت تر موثر خواهد بود.
نعمت بخش در پاسخ به این سوال که وضعیت استقبال شرکت های خودروسازی اروپایی و امریکایی را از رفع تحریم ها و سرمایه گذاری در ایران چگونه ارزیابی می کنید، بیان کرد: بسیاری از شرکت های خودروسازی اروپایی و امریکایی اکنون برای حضور در بازار ایران ابراز تمایل کرده اند و به محض ابلاغ رفع تحریم ها شاهد حضور و رقابت آنان برای حضور در کشور خواهیم بود.
وی ادامه داد: برخی از مسوولان و کارشناسان بر این باورند که با رفع تحریم ها با کشوری مانند فرانسه دیگر همکاری نداشته باشیم، اما بنده بر این باورم باید دید همکاری با کدام کشورها به نفع این صنعت است. برای نمونه اکنون بیش از ۸۰ درصد اجزا و قطعات مورد استفاده در تولید پژو۲۰۶ و همچنین ۶۰ درصد اجزا و قطعات تندر۹۰ در داخل کشور تولید می شود، بنابراین اگر بخواهیم مقابله به مثل کرده و از فرانسه قطعه نخریم، به حتم به ضرر خودمان است.
دبیر انجمن خودروسازان ایران خاطرنشان کرد: قطعه سازان روی قطعات دو خودروی مذکور سرمایه گذاری کرده اند و اگر از حضور مجدد شرکت پژو و رنو استفاده نکنیم، زمینه های ضرر خود را فراهم ساخته ایم.
نعمت بخش عنوان کرد: با ابلاغ رفع تحریم ها باید شرایط خود را برای حضور سایر کشورها اعلام کنیم که معیارهای ما در این زمینه شامل موارد زیر است:
۱- رقابتی بودن محصول از نظر قیمت مناسب و کیفیت خوب است.
۲- شرکت خودروساز متقاضی مدارک لازم و نقشه ها را برای ساخت در اختیار ما قرار دهند تا بتوانیم با حداکثر سرعت نسبت به تولید داخل محصول جدید اقدام کنیم.
۳- این شرکت ها شرایطی را فراهم سازند تا بتوانیم محصولات تولیدی خود را به بازارهای هدف آنها صادر کنیم.
وی متذکر شد: با هر یک از شرکت های اروپایی، امریکایی، ژاپنی، کره و… که بتوانند بیشترین امتیازها را به ما دهند، همکاری خواهیم کرد.
ارسال نظر