متنوعسازی نرخهای بلیت هواپیما تا عید
دستورالعمل متنوعسازی نرخ بلیت هواپیما تا پایان سال جاری، مدرنتر شدن سیستم فروش بلیت قطار، ادامهدار بودن بیمه تکمیلی رانندگان و انتصاب یک ایرانی در دفتر منطقهای ایکائو-قاهره، از مهمترین اخبار حوزه حمل و نقل در هفته جاری بود.
به گزارش پارس به نقل از فارس، مهمترین خبری که در بخش حمل و نقل برون شهری در هفته جاری مطرح شد، موضوع قیمت بلیت هواپیما بود.
روز پنجم آبان ماه بود که قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور هوانوردی، از برنامه ریزی دولت برای آزادسازی نرخ های بلیت هواپیما تا نوروز ۹۳ خبر داد.
علی محمد نوریان گفته بود که پیش زمینه های آزادسازی نرخ بلیت هواپیما فراهم شده است و برنامه داریم تا نوروز ۹۳ قیمت ها آزاد شود.
* آخوندی: متنوع سازی نرخ بلیت هواپیما تا پایان امسال
حال و پس از گذشت حدود ۳ ماه، وزیر راه و شهرسازی از متنوع سازی نرخ های بلیت هواپیما تا پایان سال می گوید.
بنا به گفته عباس آخوندی، دستورالعمل متنوع سازی نرخ بلیت هواپیما تا پایان سال جاری تدوین می شود.
وزیر راه و شهرسازی که در چهارمین کنفرانس صنعت احداث و انرژی سخن می گفت، تأکید کرد که وزارت راه و شهرسازی موضوع متنوع سازی نرخ بلیت هواپیما را دنبال می کند.
آخوندی بیان کرد: آزادسازی قیمت ها جز قانون برنامه پنجم و دولت مکلف به اجرای مفاد این قانون است.
وی ادامه داد: این پروسه با همکاری انجمن های صنفی در حال بررسی است و احتمالاً تا پایان امسال دستورالعمل متنوع سازی قیمت های بلیت هواپیما تدوین می شود.
* بیمه تکمیلی رانندگان ادامه دارد
در این هفته همچنین رئیس کانون انجمن صنفی کارفرمایان شرکت های حمل و نقل کالا گفت که ادامه بیمه تکمیلی رانندگان از طریق کانون انجمن های صنفی رانندگان انجام می شود.
حسین احمدی زاده با تأکید بر اینکه نگاه سیاسی به حمل و نقل نباید وجود داشته باشد، بر لزوم حضور انجمن های حمل و نقلی در جلسات تصمیم سازی دولت، تأکید کرد.
وی گفت: بیش از ۹۰ درصد حمل و نقل بار و مسافر در بخش جاده ای انجام می شود که همه ناوگان آن متعلق به بخش خصوصی است، در سیستم ریلی کشور هم همه قطارهای مسافری و اغلب واگن های باری دراختیار بخش خصوصی است و در بخش های حمل و نقل هوایی و دریایی هم همین طور است؛ بنابراین، هرگونه تصمیم گیری پیش از آنکه با مسئولان برگزار شود باید با حضور نمایندگان بخش خصوصی باشد.
احمدی زاده اضافه کرد: از شهریور ۹۱ ادامه بیمه تکمیلی رانندگان از طریق کانون انجمن های صنفی رانندگان انجام می شود.
* سیستم فروش بلیت قطار پیشرفته تر شد
در این هفته مدیرعامل شرکت حمل و نقل ریلی رجاء درباره سیستم جدید فروش بلیت قطار گفت که این سیستم مدرن تر شده است ضمن آنکه بهسازی در سیستم فروش بلیت اعمال می شود تا خرید از طریق اینترنت برای مردم تسهیل شود و نیز مسافر به راحتی بتواند از طریق گوشی موبایل، بلیت خریداری کند.
حسن موسوی نژاد گفته بود که در فروش اخیر بلیت قطار، تغییر اساسی در سیستم فروش بلیت ایجاد شد تا این سیستم مدرن تر شود؛ احتمالاً تغییری در سیستم فروش بلیت داده خواهد شد تا خرید از طریق اینترنت برای مردم تسهیل شود ضمن آنکه به راحتی بتوانند از طریق گوشی موبایل بلیت خریداری کنند.
موسوی نژاد گفته بود که در سیستم جدید آژانس ها با سهولت و سرعت بیشتری بلیت قطار به فروش می رسانند، در حال حاضر برنامه ریزی شده است سیستمی یکپارچه کل بلیت ناوگان ریلی مسافری کشور را بفروشد که در پیش فروش اخیر این سیستم اجرایی شد.
* انتصاب یک ایرانی در دفتر منطقه ای ایکائو-قاهره
دیگر خبر جالب و البته غرورآفرین این هفته در حوزه حمل و نقل، انتصاب عباس نیک نژاد، در دفتر منطقه ای ایکائو-قاهره بود.
نیک نژاد عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و مدیر اسبق اطلاعات هوانوردی شرکت فرودگاه های کشور به عنوان مسئول بخش مدیریت اطلاعات هوانوردی مدیریت ترافیک هوایی در دفتر منطقه ای ایکائو در خاورمیانه- قاهره منصوب شده است.
این برای نخستین بار است که یک ایرانی الأصل از مجموعه هوانوردی کشور در ساختار رسمی سازمان ایکائو که متولی امور هوانوردی در دنیاست، حائز این عنوان می شود.
نیک نژاد با بیش از ۱۴ سال سابقه عملیاتی در بخش های مراقبت پرواز و مدیریت اطلاعات هوانوردی در شرکت فرودگاه های کشور که به تازگی نیز به عضویت هیئت علمی دانشگاه تهران درآمده بود، طی فرآیند شش ماهه جذب در سازمان بین المللی هواپیمایی کشوری-ایکائو و پس از موفقیت در مراحل مختلف ارزیابی های مربوطه و مصاحبه، به این سمت منصوب شد.
* گزارش فارس تفریغ بودجه ۹۱: استفاده وزارت راه از مجوز فروش اوراق مشارکت با رعایت سقف مقرر
در این هفته همچنین گزارش تفریغ بودجه ۹۱ منتشر شد.
وزارت راه از مجوز بند ۳۳ قانون بودجه با رعایت سقف مقرر استفاده کرده و سازمان بنادر به عنوان شرکت تابعه مبلغ ۳۴۵.۳۳۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال از اوراق مشارکت فروش رفته موضوع این بند را، مغایر با مفاد بند (ب) مجوز انتشار اوراق مذکور و ماده (۱۰) قانون نحوه انتشار اوراق مشارکت، پرداخت کرده است.
طبق بند ۳۳ گزارش تفریغ بودجه سال ۹۱، به شرکت های وابسته و تابعه وزارتخانه های نیرو، نفت، راه و شهرسازی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، ارتباطات و فناوری اطلاعات، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی اجازه داده می شود تا سقف یکصد و پنجاه هزار میلیارد (۱۵۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال برای اجرای طرح های انتفاعی دارای توجیه فنی، اقتصادی و مالی خود اوراق مشارکت ریالی با تضمین خود منتشر کنند.
ارسال نظر