به گزارش پارس به نقل از ایسنا، غلامحسین شافعی رییس اتاق بازرگانی ایران امروز در سی امین جلسه هیات نمایندگان اتاق ایران از برگزاری جلسات مستمر با اعضای هیات نمایندگان خبر داد وگفت: به منظور ارتباط بیشتر و رودرو با اعضای هیات نمایندگان از یکشنبه هفته آینده از ساعت ۱۴ تا ۲۰ در اتاق حضور داشته و به صورت حضوری با اعضا ملاقات می کنند.
وی ادامه داد: همچنین قرار است دبیرخانه هیات نمایندگان را به زودی برای ارتباطی مستمر با فعالان اقتصادی ایجاد کنیم تا ارتباطی تنگاتنگ بین هیات نمایندگان و هیات رییسه برقرار شود.

 

شافعی با بیان این که هیات رییسه تصمیم گرفته که در نحوه اداره جلسات هیات نمایندگان تغییراتی بوجود بیاورد اظهار کرد: هیات نمایندگان از جلسه بعدی به نحوی اداره می شود که در هر جلسه بیانیه ای که حاکی از تجمیع نظرات هیات نمایندگان باشد تصویب شود.


رییس اتاق بازرگانی ایران افزود: در مرداد ماه قرار شد نحوه ارائه مطالب در جلسات هیات نمایندگان تغییر کرده و کارگروهی در نظر گرفته شود تا جلسات مربوط به مسائل تولید کشور تشکیل شود و مطالعاتی نیز تاکنون توسط مرکز تحقیقات انجام شده است.


وی با بیان این که در جلسه امروز قرار است مسائل مربوط به بودجه مطرح شود، خاطرنشان کرد: باید مورد بررسی قرار گیرد که رویکرد بودجه چیست آیا نسبت به گذشته تغییر رویکردی نسبت به مسائل اقتصادی بوجود آمده یا خیر، اسناد بالادستی در کشور نظیر برنامه پنج ساله توسعه، قانو اصل ۴۴، سند چشم انداز و… در رویکرد بودجه مدنظر قرار گرفت است.


شافعی افزود: آنچه که در اصل ۴۴ مطرح است کوچک کردن دولت و کنار رفتن از تصدی گری در اقتصاد است آیا این هدف خارج از اعداد وارقام در بودجه دیده شده یا مثل گذشته قرار است دولت بزرگ و بزرگتر شود.


رییس اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر این که ما در کشور منابع کمی نداشتیم و سال های طلایی را پشت سر گذرانده ایم بیان کرد: الان ما در کجا قرار داریم مخصوصا بخش تولید علیرغم داشتن این همه منابع در کجا قرار گرفته اند.
وی گفت: آنچه در برنامه های توسعه مورد توجه قرار گرفته بود عملی نشده و در نهایت شاهد اسراف انرژی بودیم حتی در شهرک های صنعتی سوله های زیادی راه اندازی شد ولی این سوله ها به چه کار تولید آمد.


شافعی در پایان با اشاره به این که با توجه به محدودیت های فعلی تعیین اولویت ها و استفاده مناسب از این محدودیت ها بسیار مهم است، گفت: آیا همه طرح های ناتمام باید در اولویت تمام شدن قرار گیرد یا برخی ازاین طرح های نیمه تمام هیچ وقت نباید به پایان برسد.