محمدکاظم انبارلویی
بازآرایی هسته سخت نظام
۱ – انقلاب اسلامی در دو ساحت «ملک» و «ملکوت» در آستانه هزاره سوم میلادی پای در میدان هستی گذاشت.
«ملک» انقلاب از مساحت کوچک و محقر یک خانه در قم، به نام مردی شروع شد، که قرن ما بدون نام او ناشناخته است.
این «ملک» اکنون دامنه خاکی و سطح تصرفات خود را تا سواحل مدیترانه و از آنجا خیمه خود را در غرب آسیا برپا کرده است.
صدای مردم انقلاب و انقلاب اسلامی مردم از زیر این خیمه در ۵ قاره جهان بهویژه در دانشگاههای معتبر جهان در میان خبرگان و نخبگان جهان شنیده میشود.
۲- آنچه در چند روز اول این هفته در ایران بهویژه در قم ، مشهد ، تهران دیده شد نوعی بازآرایی هسته سخت نظام و ثبت و پذیرش رویشهای جدید انقلاب اسلامی بود.
هسته سخت نظام با شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی و یارانش دنبال تعمیر، بازسازی و ترمیم سازههای پولادین خود است.
هسته سخت نظام ، قدرت نرم خود را در ایران ، منطقه و جهان با حضوری شکوهمند و حماسی در تهران دیروز به رخ دشمنان نظام و انقلاب اسلامی کشید.
۳- اندر وسعت پیدا و پنهان «ملک» انقلاب اسلامی و نفوذ آموزهها ، و ایدههای انقلاب در ذهن و قلب مردم جهان سخن بسیار است.
میشود با چشم سر آن را دید و در گزارشهای حتی ضدانقلاب ارتفاع آن را اندازهگیری کرد و به نظاره نشست.
اما آنچه مهمتر از «ملک» انقلاب است ، «ملکوت» انقلاب اسلامی است.
فقط اهل معنا اجازه ورود به تماشاگه زیباییهای آن را دارند.
آنان که توفیق این رویت را پیدا میکنند همیشه زبان در کام میکشند و اجازه بازگویی آن را پیدا نمیکنند. قدرت سخت و نرم انقلاب اسلامی مستظهر به پشتیبانی ملکوت انقلاب اسلامی است .
آنهایی که شهیدانه از میان ملت پرکشیدند انقلاب اسلامی را رها نکردند. امدادهای غیبی آنها به اذن الهی همان عاملی است که پشت ابرقدرتها بهویژه صهیونیستها را به خاک مذلّت انداخته است.
به همین دلیل است این انقلاب نهتنها یک روز عقبگرد نداشته بلکه روزبهروز پرقدرتتر شتابان به سمت اهداف خود با سرعت محیرالعقول درحرکت است .
۴- هر وقت که بهظاهر مکثی یا سکتهای درحرکت انقلاب پدید میآید ناگهان حادثهای رخ میدهد و خون تازهای در رگهای حیات انقلاب اسلامی جریان پیدا میکند آنچه دیروز در تشییع شهدای اخیر ملت ما رونمایی شد این بود که فاصلهای بین دولت و ملت وجود ندارد. آنها که با چرتکهاندازی آراء در انتخابات فکر میکنند مشروعیت مردمی نظام نقصان دارد در محاسبات خود باید مؤلفههای دیگر بهویژه تصاویری که از «ملک» و «ملکوت» انقلاب اسلامی وجود دارد را در نظر بگیرند. اشکهای بیامان مردم در تشییع مردان میدان خدمت بهویژه رئیسجمهور شهید یک تفسیر ملکوتی از یک بدرقه کمنظیر تاریخی دارد.
اگر این تفسیر ملکوتی را درک نکنیم در فهم مسائل بقای انقلاب به بیراه میرویم. قدرشناسی مردم در بدرقه تاریخی روز دوم خرداد ۱۴۰۳ یک نقطه نورانی در تاریخ حیات انقلاب اسلامی است.
ارسال نظر