در دیدار معاون نخست وزیر و وزیر سرمایهگذاری و تجارت خارجی ازبکستان مطرح شد
رئیس جمهور: اراده ایران گسترش روابط همه جانبه با کشورهای آسیای میانه است
رئیس جمهور با اشاره به اشتراکات تاریخی، فرهنگی و ظرفیتهای گوناگون توسعه روابط ایران و ازبکستان، اظهار داشت: تهران بر مبنای این اشتراکات از توسعه روزافزون سطح روابط با همه کشورهای آسیای مرکزی خصوصا ازبکستان استقبال میکند و هیچ محدودیتی در این زمینه قائل نیست.
سید ابراهیم رئیسالساداتی (زادهٔ ۲۳ آذر ۱۳۳۹) فقیه مسلمان و سیاستمدار مستقل ایرانی است، که از ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ به عنوان هشتمین رئیسجمهور ایران مشغول به کار است. سید ابراهیم رئیسی همچنین نایبرئیس اول مجلس خبرگان رهبری است. سید ابراهیم رئیسی پس از گذراندن تحصیلات دورهٔ ابتدایی، دروس حوزوی را نخست در مشهد و از سال ۱۳۵۴ در قم ادامه داد.
همه با هم آماده برای تخریب آیت الله رئیسی
آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز یکشنبه در دیدار «سردار عمر زاق اف» معاون نخست وزیر و وزیر سرمایه گذاری و تجارت خارجی ازبکستان ظرفیتهای گسترده همکاری بین دو کشور در حوزههای مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، صنعت، حملونقل، انرژی و گردشگری را مورد اشاره قرار داد و گفت: امروز اراده سیاسی روسای دو کشور بر توسعه و تعمیق همه جانبه روابط استوار است و مصمم هستیم با فعال کردن همه ظرفیتها، گامهای بلندی در مسیر شکوفایی و توسعه دو کشور برداریم.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: ظرفیتها و امکانات مشترک دو کشور میتواند در مسیر تامین منافع دو ملت و ملتهای منطقه قرار گیرد.
رئیسی همچنین با اشاره به اشتراکات تاریخی و فرهنگی ریشه دار ایران و ازبکستان بر اهمیت تقویت روابط و تعاملات فرهنگی دو ملت تاکید کرد و آن را زمینه مناسبی برای توسعه همکاریهای تهران - تاشکند در سایر حوزهها دانست.
شریعتمداری:اصلیترین حربهای که علیه رئیسی بکار گرفته شد
«سردار عمرزاق اف» معاون نخست وزیر و وزیر سرمایه گذاری و تجارت خارجی ازبکستان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه تاشکند بلافاصله بعد از ملاقات روسای جمهور دو کشور در ترکمنستان، نقشه راه توسعه روابط دو جانبه را تدوین کرده است، گفت: با تاکید رئیس جمهور ازبکستان هیاتی عالی رتبه از مقامات اقتصادی و فعالان بخش خصوصی در این سفر همراه من هستند تا راههای اجرایی کردن نقشه راه توسعه همه جانبه روابط را بررسی و نهایی کنیم.
معاون نخست وزیر ازبکستان با اشاره به اینکه حجم مبادلات دو کشور نسبت به سال گذشته ۲,۵ برابر افزایش داشته است، گفت: تاشکند در حوزه های مختلف از جمله توسعه روابط تجاری و اقتصادی، سرمایهگذاری، حملونقل و ترانزیت و مناسبات فرهنگی با عزم راسخ بدنبال تعمیق هرچه بیشتر روابط با تهران است.
ارسال نظر