یوسفی، نماینده مردم اهواز در گفتگو با پارس نیوز
تصمیمات کوتاه مدت، برای خوزستان مسکن است / خوزستان نیازمند تصمیمات زیرساختی است
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارس نیوز گفت: تصمیمات کوتاه مدت برای حل مشکلات خوزستان همانند مسکن است، وزارتخانهها باید تصمیمات بلند مدت اتخاذ کنند.
مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارس نیوز در مورد مشکلات مردم خوزستان و همچنین سفر مسئولان به این استان گفت: در ابتدا از رسانهها باید تشکر کنم که در این شرایط سخت در کنار مردم هستند و به جای اقدامات نمایشی، سعی میکنند نسبت به مشکلات خوزستان واقعنگر باشند چراکه متاسفانه برخی از مسئولان باز هم باتوجه به فرمایشات رهبر انقلاب، اما همچنان با سطحینگری به دنبال حل مشکلات خوزستان هستند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر همه نهادهای انقلابی و جهادی به خوزستان آمده و به دنبال حل مشکلات هستند اما مشکلی که وجود دارد این است که در برخی مواقع مشکلات مردم خوزستان درست انعکاس داده نمیشود. به طور مثال، خیرین بسیاری به خوزستان آمده و آب معدنی برای مردم آوردهاند، در حالیکه آب معدنی مشکلی از مردم خوزستان حل نخواهد کرد.
اگر طرحهای گذشته اجرایی میشد شاهد چنین مشکلاتی نبودیم
نماینده مردم اهواز تاکید کرد: در حال حاضر مشکل خورستان، کم آبی، بحث تاسیسات کشاورزی، دامداری و دامپروری است که به معیشت مردم لطمه وارد کرده است. اگر همانطور که رهبر انقلاب فرمودند طرحهای گذشته انجام شده بود و به قول معروف اقدامات زیرساختی انجام میشد، در حال حاضر شاهد چنین مشکلاتی نبودیم.
یوسفی تاکید کرد: اگر طرح ۵۵۰ هزار هکتاری موسوم به طرح ۵۵۰هزار هکتاری رهبر معظم انقلاب که در سال ۱۳۷۵ همزمان با سفر رهبری به خوزستان به تصویب رسید را برخی از این آقایان به اصلاح کارشناس ادعا میکنند که قابل اجرا نیست و این نشان میدهد که این آقایان درمورد همه مسائل چنین دیدگاهی دارند که کشور در حال حاضر با چنین مشکلاتی روبرو است.
عضو هیئت رئیسه مجلس تاکید کرد: اگر مسئولان در بحث خودکفایی، تولید، نگاه به درون، توجه به اقتصاد دریا و بنادر اهمیت میدادند، بسیاری از مشکلات کشور حل میشد.
بحث آب و فاضلاب اهواز و آبادان هم حائز اهمیت است
یوسفی همچنین به بحث آب و فاضلاب اهواز اشاره کرد و گفت: هماکنون بحث آبگرفتگی اهواز، ماهشهر، بندر امام (ره)، آبادان و خرمشهر هم وجود دارد. قرار است قرارداد ۱۷۵۰ میلیاردی بین وزارت نیرو، قرارگاه خاتم و سازمان برنامه و بودجه منعقد شود اما هنوز برای حل مشکلات فاضلاب و آبگرفتگی استان کاری انجام نشده است. همچنین زمانیکه در کمیسیون تلفیق بودم و پیشنهاد دادیم ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار به تأمین آب شرب در روستاها و شهرهایی که دارای تنش آبی هستند، اختصاص یابد، این پیشنهاد تصویب شد اما تا امروز این اعتبار اختصاص نیافته است.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بسیاری از تصمیمات در خوزستان کوتاه مدت هستند درصورتیکه وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی باید با توجه به ظرفیتهای مناطق استانها تصمیمات بلند مدت اتخاذ کنند. در حال حاضر که هیچ امیدی به دولت دوازدهم و سفر دیرهنگام آقای جهانگیری به خوزستان نیست و بنده هم به نیابت از مردم از آقای روحانی عذرخواهی میکنم!
با برنامههای زیرساختی میتوان مشکلات خوزستان را حل کرد
یوسفی تاکید کرد: همه امید مردم به دولت بعدی است و امیدواریم دولت آقای رئیسی برنامهای مشخصی برای خوزستان داشته باشد و بتواند با برنامههای زیرساختی، مشکلات کشور را حل کند چراکه این مشکل کمآبی فقط مختص خوزستان نیست بلکه در سیستان و بلوچستان، کرمانشاه و بسیاری از استانها شاهد چنین مشکلاتی هستیم.
ارسال نظر