دفاع برقآسا!
کلمه «تهاجم برقآسا» و «حمله برقآسا» کلیدواژههای توطئهها، دسیسهها و تجاوزات آمریکا، رژیم صهیونیستی، رژیم خائن صدام و منافقین در چندین عملیات براندازانه علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
کلمه «تهاجم برقآسا» و «حمله برقآسا» کلیدواژههای توطئهها، دسیسهها و تجاوزات آمریکا ، رژیم صهیونیستی ، رژیم خائن صدام و منافقین در چندین عملیات براندازانه علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
راهاندازی جنگ داخلی ، کودتاهای ناکام حمله طبس و سرانجام حمله ارتش بعث عراقبه پشتیبانی ۴۰ کشور جهان و در رأس آنهاآمریکا، شوروی و رژیم صهیونیستی و قارونهای عرب خلیجفارس همگی با کلیدواژه حمله برقآسا به خیال براندازی نظام صورت گرفت.
آخرین آن، عملیات فروغ جاویدان بود که مشتی منافق خائن و مزدور اجنبی پس از پایان جنگ فکر میکردند با عملیات برقآسا ۲۴ساعته در میدان آزادی تهران، فتح جمهوری اسلامی را جشن میگیرند.
راهبرد مردمی «دفاع برقآسا» در همان روزهای اول شکلگیری استراتژی نظام در برابر حملات برقآسا در دستورکار رهبری آگاه، حکیم و هوشمند انقلاب اسلامی بود. همین راهبرد بود که پیروزی عظیم ملت ایران را در هشت سال دفاع مقدس و پس از آن رقم زد.
اینکه چطور و چرا ضربههای سهمگین دشمن در حملات برقآسا به ملت و کشور ایران به شکست منجر میشد و در برابر سد آهنین مقاومت ملت به شکست و نابودی
رسید، موضوع اصلی و مهم تحقیقات راهبردی اندیشکدههای نظامی دشمن است.
حتی در مورد لو رفتن کودتای نوژه توسط یک سگ و نیز انهدام تجهیزات عظیم هوایی و زمینی آمریکا در صحرای طبس موضوع بررسی و تحقیق این اندیشکدههاست.
کسی در این اندیشکدهها منکر امدادهای غیبی در شکست حملات برقآسای دشمن نیست. برخی از آنان میگویند کسانی که در این نبردها کشته – بخوانید شهید – میشوند، با قدرت و صلابت بیشتری و با حضور عینیتری در نبردهای آتی حضور پیدا میکنند.
دفاع مقدس هشتساله، اسراری در غیب و شهود خود دارد که سالها طول میکشد اندیشمندان جهان و حتی متفکران خودمان پی به رازهای مگوی آن ببرند.
اینکه چطور شد جوانان پاکباخته و مؤمن ما با غلبه بر «حزن»، «خوف»، «ترس» و «اندوه» در برابر بزرگترین هماوردی تاریخ در برابر ارتشهای مجهز جهان بایستند و یک مقاومت الهی در برابر تجاوز و ستم را در نگاه جهانیان به نمایش بگذارند، موضوع مورد اشاره رهبری در بیانات اخیر و روشنگرانهشان در مورد اسرار هشت سال دفاع مقدس بود. این که چطور رزمندگان اسلام با دست خالی، نقاب از چهره پلید قدرتهای جهانی در دسیسه علیه ملت ایران برکشیدند؛دفاع بموقع، هوشمندانه و برقآسای ملت در همه ابعاد بود. همین راهبرد، ماشین جنگی صدام را در همان روزهای اولیه نبرد به گل نشاند و متوقف کرد. آنها «آمده» بودند که «بمانند»، اما با شکست مفتضحانه و سرافکنانه رفتند و تاریخ از آنها به عنوان ستمکارترین مردمان معاصر یاد میکند.
اروپا و آمریکای بزککرده با رنگ و روغن حقوق بشر، سلاح شیمیایی در اختیار جلادان ارتش بعث و منافقین قرار دادند تا سرعت حمله برقآسا را بالا ببرند، اما هرچه جنایت کردند، به مکافات عمل خود نزدیکتر میشدند.
مدلی که ملت ایران برای دفاع از حیثیت،موجودیت و ناموس خود به کار گرفت، در تاریخ جنگهای جهان سابقه ندارد. رهبری حکیمانه امام(ره) و فرماندهی کل قوا در طراحی این مدل به کمک مردم به گونهای عمل کرد که بدون هیچ ابلاغیه ، اعلامیه و بخشنامه، همگی ملت از کودک ونوجوان تا پیرمردها و پیرزنان جای خود را در سازمان دفاع برقآسا در خطوط اولیه نبرد، پشت خطوط در جبههها و در عمق شهرها و روستاها پیدا کردند و خالصانه و صادقانه و با پشتکار زایدالوصفی شبانهروز کار میکردند. در این مدل انسانهایی پدید آمدند که اگر تمام ادیبان، شاعران و نویسندگان معتبر رمانهای جهان را جمع کنیم، از اوصاف،ترسیم و تصویر آنان عاجز هستند. فقط در بعد حماسی حضور جوانان به قول آیتالله جوادی آملی باید یک حکیمی چون فردوسی پیدا شود تا شرح حماسههای آنها را بسراید. کشف این مدل ازجمله مباحث بیانات اخیر مقام معظم رهبری در تبیین هشت سال دفاع مقدس بود که در عالیترین شکل آن بیان شد.
برگردیم به مفهوم و معنای واژه «برقآسا» در ادبیات نظامی!
۴۰ سال است استکبار جهانی میخواهد با حملات برقآسا در مفهوم «جنگ سرد»، «جنگ نرم» و «جنگ سخت» ملت ایران را به زانو درآورد. در این ۴۰ سال بنیانهای نیرومند مقاومت زیر ضربات همین حملات برقآسا شکل گرفت و هر روز درخت مقاومت در ایران و منطقه تنومندتر شد و امروز میوههای خود را در سرزمینهای اشغالی، در لبنان، سوریه، عراق، یمن و اقصینقاط جهان حتی در خیابانهای ۵۰ ایالت نامتحد آمریکا نشان میدهد. ظرفیتهای عظیمی از تواناییهای ملت از «قوه» به «فعل» درآمد که پشت ابرقدرتها را میلرزاند.
ما ادعای «حمله برقآسا» در هشت سال دفاع مقدس نداشتیم، اما با «دفاع برقآسا» حصر آبادان، آزادی خرمشهر و بسیاری از سرزمینهای اشغالی را بازپس گرفتیم.
ما ادعای «حمله برقآسا» در دفاع از ملتهای مظلوم منطقه را نداشتیم،اما با «دفاع برقآسا» لبنان را از لوث وجود نحس رژیم صهیونیستی و حکومت جابرانه داعش را در عراق و سوریه پاک کردیم. ما در کنار برادران جهاد اسلامی و حماس بارها به صورت صهیونیستها سیلی زدیم. با حمله پیشدستانه در جنگ ۳۳روزه، رژیم اشغالگر قدس را وادار به اعتراف به شکست و عقبنشینی کردیم. ما با دفاع برقآسا هر گونه اندیشه تجاوز به خاک کشور را در نطفه خفه کردیم، به طوری که حتی فرماندهان پنتاگون در حالت مستی هم نمیتوانند فرمان حمله از سوی کاخ سفید علیه ایران را عملیاتی کنند و بپذیرند.
امروز قدرت ارتش اسلام و سپاه امت به درجهای از توانایی رسیده است که هر زبان متجاوز را در حلقوم آنها با موشکهای نقطهزن خواهد دوخت. این امنیت همیشگی و دائمی ملت ما و جمهوری اسلامی در سایه «دفاع برقآسا» در روزها و ماههای هشت سال دفاع مقدس به دست آمد.
بگذارید دشمن در رسانههای اهریمنی خود خواب سرنگونی نظام را ببیند و مدت ۱۰ساله، ۵ساله، یکساله، یکماهه و یکهفتهای فتح تهران را تعیین کند. آنچه در عالم واقع اتفاق افتاده این است که ما۴۲ سال روی پای خود ایستادهایم و از معبرهای خطرناک و صعبالعبوری عبور کردهایم. تا خدا هست، ما هستیم. تا ما هستیم، کفر، الحاد، شرک و نفاق در معرض تهدید «حمله برقآسای» مؤمنان، عارفان، موحدان اسلام و سالکان آزادی بشر قرار دارند. ما سالهاست از «دفاع برقآسا» دور شدهایم. سخنان اخیر سردار سلامی علیه تهدیدات ترامپ نشان میدهد که از این مرحله عبور کردیم. سردار سلامی با شجاعت، صراحت و صلابت گفت: «این هشدار جدی است؛ تمام عوامل ترور سردار سلیمانی را میزنیم. اگر تار مویی از سر یک ایرانی کم شود، تمام کرک و پشمهای شما را به باد میدهیم.»
این مواضع صریح نشان میدهد در راهبرد نظامی جمهوری اسلامی ایران، «دفاع برقآسا» و «حمله برقآسا» هر دو در کنار هم و با هم دیده میشوند.
محمدکاظم انبارلویی
ارسال نظر