شاپور بدیعی جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه مبارزه و کنترل کرونا گفت: با تلاش تیم‌های پزشکی بانوی ۹۸ ساله مشهدی که به دلیل ابتلا به ویروس کووید-۱۹ در بیمارستان امام رضا (ع) بستری بود توانست کرونا را شکست دهد.

او ادامه داد: این بانوی سالمند که ۲۷ روز پیش به دلیل ابتلا به ویروس کرونا و شدت بیماری در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان امام رضا (ع) بستری شده بود با تلاش تیم‌های پزشکی و درمانی توانست از بحران بیماری عبور کرده و سلامتی خود را بازیابد.

سلامت مادرم را مدیون لطف الهی و تلاش کادر درمانی کرونایی‌ها هستم/مردم در خانه بمانند

سعیده حسن‌زاده فرزند مادر ۹۸ ساله بهبودیافته کرونایی ضمن قدردانی از اقدامات تیم درمانی مادرش، گفت: سلامت مادرم را مدیون لطف الهی و تلاش بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیر کادر درمانی کرونایی‌ها هستم.

او تصریح کرد: مادرم از اوایل اسفند ماه پارسال علائم مشکوک به کرونا را با تب و لرز شدید و درد در قفسه سینه، قلب و سر داشت که بلافاصله سی‌تی‌اسکن و آزمایش‌های لازم را گرفتیم که جواب آن‌ها با نظر پزشکان مثبت اعلام شد.

فرزند مادر ۹۸ ساله بهبودیافته کرونایی گفت: پس از مثبت بودن کرونا مادرم، او را در تاریخ ۱۵ اسفند ماه سال ۹۸ در بیمارستان امام رضا (ع) بستری شد و به مدت ۲۷ روز در این مرکز درمانی بستری بود.

حسن زاده افزود: مادرم سابقه بیماری کلیه داشته، اما کرونا خوشبختانه توانست بهبودی خود را بازیابد و من و تک‌تک اعضای خانواده‌ام سلامت او را مدیون لطف الهی و تلاش بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیر کادر درمانی کرونایی‌ها هستیم.

او ضمن قدردانی از تلاش‌ها و خدمات بی‌پایان از کادر درمانی، تصریح کرد: از تلاش مدافعان سلامت در امر درمان تمامی بیماران کرونایی به‌خصوص مادرم تقدیر و تشکر ویژه می‌کنم و عاقبت بخیری تمامی آنان را از ایرد منان مسئلت می‌نمایم.

فرزند مادر ۹۸ ساله بهبودیافته کرونایی گفت: من و اعضای خانواده‌ام همواره به توصیه مسئولان در مورد در خانه ماندن گوش کردیم و از اول اسفند ماه پارسال که ویروس کرونا در کشور وارد شد تا این لحظه که بیش از ۴۰ روز از آن زمان سپری شده، از خانه بیرون نیامدیم و تنها مورد خروجمان از منزل برای پیگیری موارد درمانی مادرمان بوده است.

حسن زاده خطاب به عموم مردم، افزود: از مردم می‌خواهم که به توصیه‌های مسئولان ستاد مبارزه با کرونا گوش کنند و در خانه بمانند تا کادر درمانی کرونایی‌ها دغدغه‌ای در جهت اضافه‌شدن تعداد این نوع بیماران نداشته باشند و تمرکزشان فقط معطوف درمان بیماران فعلی باشد.