به گزارش پارس نیوز، 

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی  دیروز پارلمان طرح سوال از رئیس‌جمهور را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی پس از پایان توضیحات طراحان سوال از رئیس‌جمهور و همچنین پاسخ‌های حسن روحانی، از طراحان سوال پرسید که آیا از پاسخ‌های رئیس‌جمهور قانع شدند یا نه که طراحان اعلام کردند قانع نشدند و خواستار رأی‌گیری از صحن علنی مجلس شدند.
بدین ترتیب رئیس مجلس نیز طبق آیین‌نامه داخلی پارلمان، تک‌تک سوالات را به صورت جداگانه به رأی وکلای ملت گذاشت که نتایج این رأی‌گیری‌ها به شرح ذیل است:
سوال اول: چرا دولت جنابعالی در کنترل قاچاق که یکی از مهم ترین عوامل فلج تولید ملی است، موفق نبوده است؟
وکلای ملت با 123 رأی موافق، 138 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 271 نماینده حاضر در صحن علنی، پاسخ‌های رئیس‌جمهور به این سوال را قانع‌کننده ندانستند.
سوال دوم: علت استمرار تحریم‌های بانکی با گذشت بیش از دو سال وعلی رغم اجرای همه تعهدات برجامی ایران چیست؟
وکلای ملت با 137 رأی موافق، 130 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع از مجموع 271 نماینده حاضر در صحن علنی، پاسخ‌های رئیس‌جمهور به این سوال را قانع‌کننده دانستند.
سوال سوم: چرا دولت تدبیر و امید نسبت به کاهش بیکاری مفرط اقدام شایسته‌ای ندارد؟
وکلای ملت با 74 رأی موافق، 190 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 272 نماینده حاضر در صحن علنی، پاسخ‌های رئیس‌جمهور به این سوال را قانع‌کننده ندانستند.
سوال چهارم: علت رکود اقتصادی شدید چندین ساله، در دولت جنابعالی، علی‌رغم وعده‌ها و اعلام‌های عبور از رکود چیست؟
وکلای ملت با 116 رأی موافق، 150 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 272 نماینده حاضر در صحن علنی، پاسخ‌های رئیس‌جمهور به این سوال را قانع‌کننده ندانستند.
سوال پنجم: علت افزایش شتابان ارزهای خارجی و کاهش شدید ارزش پول ملی چیست؟
وکلای ملت با 68 رأی موافق، 196 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 272 نماینده حاضر در صحن علنی، پاسخ‌های رئیس‌جمهور به این سوال را قانع‌کننده ندانستند.
همین خبر حاکی است نمایندگان پرسش کننده دیدگاه های 
خود را مطرح کردند :
***
دهقان :چرا دولت لیست دریافت کنندگان ارز را منتشر نمی کند
دهقان گفت: « آقای رئیس جمهور همه مردم، مقامات و نمایندگان از شما و دولت می‌خواهند که فهرست دریافت کنندگان ارز ۴۰۰۰ تومانی را مشخص کنید، چون کسانی بودند که ارز ۴۲۰۰ تومانی را گرفته و کالاهایی با قیمت ارز ۱۰ هزار تومانی به فروش رساندند. شما هم تاکید داشتید که باید این کار انجام شود، اما شما رئیس جمهور هستید چه کس دیگری باید این کار را انجام دهد؟ برخی از دولتمردان از چه چیزی می‌ترسند؟»
وی با بیان اینکه زمانی که مردم تحت فشار تورم و گرانی بودند ارز دولتی برای سفرهای غیرضروری اختصاص یافت و باعث شد افرادی رایگان به آنتالیا، مالزی و کشورهای دیگر بروند، خاطرنشان کرد: چرا کاری کردید این افراد مدیریت کشور را به تمسخر گیرند، آیا تشخیص قطع شدن ارز مسافرتی آنقدر سخت بود که دولت شما 
چهار ماه طول کشید که آن را قطع کند. «ارز ناشی از صادرات کالا توسط شرکت‌های شبه‌دولتی و خصولتی ۱۰ میلیارد دلار است، اما کمتر از دو میلیارد دلار آن در بازار توزیع شد. این شرکت‌ها زیرنظر پنج وزارتخانه نفت، صنعت، دفاع، رفاه و اقتصاد هستند. در این شرایط وزارتخانه‌ها یا ارز را احتکار کرده یا خلاف قانون اقداماتی را انجام داده است. باید این وضعیت مشخص شود.»
وی در همین زمینه گفت: بعد از این همه خسارت، وزیر نفت مامور شد با شرکت‌های شبه‌دولتی و خصولتی که ارز نمی‌فروشند، برخورد کنند، چرا این کار چهار پنج ماه پیش انجام نشد. اگر شما توان نداشتید چرا بازار را تحریک کردید و مردم را به سوی خرید سکه سوق دادید؟ این باعث شد بیش از ۶۱ تن سکه به تعداد محدودی به فروش رسیده و هزاران میلیارد تومان به جیب دلالان رود. بعد از آن اگر ذخائر کافی بود، چرا فروش سکه را مجددا گرفتید که به ۴۰۰۰ میلیون تومان برسد.
دهقان با بیان اینکه یک فرد با پنج کلاس درس، حساب اموال خود را دارد، چرا دولت با این همه ژنرال، مدیر و کارشناس حتی مسائل بدیهی را هم تشخیص نداد، اظهار داشت: این اشکالات و بی‌تدبیری‌ها باعث شد ارزش پول ملی تا یک چهارم کاهش پیدا کند که نتیجه آن خالی شدن جیب و سفره مردم است. این خسارات را چگونه می‌خواهید جبران کنید؟
***
نقوی حسینی: اینقدر مرعوب تحریم نباشیم
 سیدحسین نقوی‌حسینی نماینده مردم ورامین اظهار داشت: همه ما می‌دانیم که مشکل اساسی کشور بیکاری و عدم اشتغال است.
وی افزود: آقای روحانی! خانواده‌ای را در نظر بگیرید که دو تا سه فرزند با مدرک عالی حتی دکترا با سن 20 و 40 سال به دلیل عدم اشتغال مجرد هستند.  
نقوی‌حسینی با اشاره به وجود 5 میلیون بیکار در کشور عنوان کرد:‌آقای رئیس‌جمهور، شما مجری قانون اساسی هستید.اصل 34 قانون از شما خواسته اشتغال مناسب، تامین اجتماعی و دستمزد مکفی برای ملت فراهم کنید.
وی همچنین خطاب به حسن روحانی گفت: به نمایندگان ملت بگویید شورای عالی اشتغال در طول 5 سال مدیریت شما چه کرده است و بانک اطلاعات اشتغال سرانجامش چه شد و سرانجام طرح کارورزی شما چه شد؟
نماینده مردم ورامین در مجلس بر همین اساس اضافه کرد: ما به دشمنان‌مان اعلام می‌کنیم آمریکا را له و تحریم ها را نابود می‌کنیم. آقای رئیس‌جمهور پشت سر شما هستیم و آنانی که ادعا دارند می‌توانند بین مسئولان و قوای کشور اختلاف ایجاد کنند کور خوانده‌اند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: آقای رئیس‌جمهور پشت رهبری باشید ما هم همه از شما حمایت می‌کنیم. باید به ظرفیت‌های درونی کشور توجه کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: مشکل اشتغال امروز مصیبت کشور است. این قدر روی بودجه برای اشتغال مانور ندهیم.
نقوی‌حسینی با اشاره به اینکه 300 نوع شغل در حوزه صنعت نهفته است، گفت: بنا بر گفته خودتان بیش از 5 هزار مرکز تولیدی و خدماتی تعطیل شده‌اند. آقای رئیس‌جمهور! کمک کنید اینها حل شود.
***
فولادگر: با وجود امکان تولید شاهد واردات رسمی برخی ماشین‌آلات از خارج هستیم
 حمیدرضا فولادگر ، گفت: اینجانب در آغاز کار دولت یازدهم از کلیات برنامه اقتصادی شما آقای رئیس‌جمهور و وزیر پیشنهادی‌تان در وزارت امور اقتصادی و دارایی دفاع کردم لکن اولین سوال اینجاست که چرا به همان برنامه و برنامه‌های اقتصادی دولت‌های یازدهم و دوازدهم پایبند نبودید و شرایط کشور امروز به سمت و سویی رفته است که هم معیشت مردم در تنگنا قرار گرفته و این روزها مردم سخت‌ترین شرایط اقتصادی را تحمل می‌کنند . 
فولادگر خاطرنشان کرد: آقای رئیس‌جمهور شما در آغاز کار دولت یازدهم هم در تبلیغات انتخاباتی و مصاحبه‌های مطبوعاتی و هم در ارائه برنامه‌های دولت در هنگام معرفی هیات‌ وزیران بر اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار که در دولت دهم اجرا نشده بود تاکید کردید گزارش‌های مجلس نهم و دهم نشان می‌دهد که هنوز بیش از نیمی از احکام این قانون اجرا نشده است. 
نماینده مردم اصفهان در مجلس اضافه کرد: در ماده 2 و 3 قانون بهبود فضای کسب و کار بر حضور تشکل‌های اقتصادی، تولیدی و کارگری و کارفرمایی در کمیسیون‌های دولت و در تصمیم‌گیری‌ها تاکید دارد. ماده 7 بر تشکیل پنجره واحد مواد 9 و 10 آن بر استفاده از توان دیپلماسی در اقتصاد و ماده 24 دولت و دستگاه‌های اجرایی را مکلف کرده به منظور شفاف‌سازی سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصادی و ایجاد ثبات و امنیت سرمایه‌گذاری هرگونه تغییر سیاست‌ها مقررات و رویه‌های اقتصادی را در زمان مقتضی قبل از اجرا از طریق رسانه‌های گروهی به اطلاع برسانند و هیات وزیران زمان موضوع این را با مشورت شورای گفت‌وگوتعیین و اعلام کند. آیا در تصمیمات اخیر ارزی و بخشنامه‌های مکرر این موارد را رعایت کردید؟ شما که به بی‌ثباتی برخی تصمیم‌گیری‌های دولت قبلی به درستی ایراد داشتید چرا خود به این روش مبتلا شدید؟ 
***
فرهنگی: تورم نقطه به نقطه ماهانه خبر از تورم ۶۰ درصدی در سال جاری را می‌دهد
محمد حسین فرهنگی نماینده مردم تبریز اظهارداشت: آقای رئیس جمهور! شما در ابتدای آغاز دولت تصویر موفقی از دوره‌های مدیریتی آتی خود در اقتصاد ترسیم کردید اما رکود از مسائلی نیست که در ماه‌های اخیر رخ نموده باشد. حال که در طول دوره شما رکود در اقتصاد کشور حاکم بود و فقدان مدیریت کارآمد باعث استمرار آن شد.
فرهنگی ادامه داد: این رکود سنگین و بی‌سابقه در شرایطی است که در طول این سال‌ها مدام بودجه جاری کشور افزایش پیدا کرده است، چرا دولت در مهار و هدایت نقدینگی موفق نبوده است؟، افزایش حجم نقدینگی ۲.۳ درصد کشور نسبت به سال گذشته عبور از مرز ۱۶۰۰ تریلیارد تومان برای اولین بار موجب التهاب در بازار از جمله بازارهای ارز، مسکن و طلا شد.
وی اضافه کرد: براساس گزارش‌های رسمی، در حال حاضر نقدینگی بیش از جی‌پی‌جی شده است در حالی که گفته بودید سیاست‌های مالی خود را به گونه‌ای تنظیم کرده‌اید که نقدینگی رشد نکند، تورم اعلام شده بانک مرکزی در مردادماه ۹/۷ درصد بوده است در حالی که واقعیت‌های ملموس و مردم آن را تائید نمی‌کنند، تورم نقطه به نقطه ماهانه نوید تورم ۶۰ درصدی در سال جاری را می‌دهد که بالاترین میزان تورم در تاریخ معاصر کشور است، افزایش نقدینگی و فشار تو امان عرضه و تقاضا، رکود تورمی را شکل می‌دهد.
***
کرم‌پور: چگونه صدها کانتینر کالا به کشور قاچاق می‌شود و کسی آن را نمی‌بیند
 کوروش کرم‌پور حقیقی، نماینده مردم فیروزآباد در مجلس اظهار داشت:‌آقای رئیس‌جمهور، مگر رهبر معظم انقلاب نفرمودند اگر کالایی به صورت قاچاق وارد کشور شد در انظار عمومی به آتش کشیده شود. همه ما شنیدیم ایشان فرمودند مراد من از قاچاق فلان کوله‌بر ضعیف نیست. قاچاق‌های سازمان یافته بزرگ را می‌گویم.
کرم‌پور خاطرنشان کرد: عدم توانایی دولت در مهار قاچاق کالا و ارز چیست. موانع و مشکلات پیش روی شما در جلوگیری از قاچاق کالا و ارز چیست؟ آقای رئیس‌جمهور! خطر جدی است و لازم است با جدیت تمام  با آن مبارزه شود. لطفا نفرمایید نمی‌شود و نمی‌گذارند.
نماینده مردم فیروزآباد در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: چگونه صدها کانتینر کالا قاچاق می‌شود و کسی آنها را نمی‌بیند. آقای رئیس‌جمهور ، مگر نه اینکه معضل بزرگ کشور ما، بیکاری است. آیا مبارزه جدی با قاچاقچیان عمده خدمت بزرگ در جهت ایجاد اشتغال جوانان نیست؟
***
ذوالنور: مشکل کشور سوء مدیریت، مشورت نکردن و خودشیفتگی است
ذوالنور  یکی از پرسش کنندگان یادآور شد: درخصوص مسائل ارزی باید بگویم شما می‌گویید ما ساعت 9 نمی‌دانیم قیمت ارز در ساعت 11 چه می‌شود کلیپ‌های آن هم موجود است مشکل کجاست؟ مشکل سوء مدیریت و مشورت نکردن با کارشناسان و استفاده نکردن از ابزارهای علمی است، مشکل خودشیفتگی است. 
ذوالنور عنوان کرد: همیشه کاسه و کوزه‌ها باید سر مردم خرد شود؟ قیمت ارز اگر بالا برود گناه آن گردن مردم است؟ چه اتفاقی افتاده که بازار ما به هم می‌ریزد. فقط تهدید تحریم‌ها بوده، هنوز که نفت تحریم نشده و صدور نفت ما که قطع نشده است این فضا را چه کسی درست کرد؟ 
وی در بخش پایانی سخنانش گفت: آقای رئیس‌جمهور! فضا این‌گونه درست شد که یک کاخ آرزو به نام برجام ساختید که ته آن به رابطه با آمریکا منتهی شود وقتی با یک لگد ترامپ این کاخ خراب شد و بیرون رفت شما گزینه بعدی نداشتید،‌اقتصاد مقاومتی جدی گرفته نشد و تکیه بر توانمندی داخلی جدی گرفته نشد ارتباط با همسایگان فراموش شد و با ترس از اینکه غربی‌ها قهر نکنند! آقای رئیس‌جمهور! بارها فرمودید اگر آمریکایی‌ها خارج شوند ما برای گزینه‌های مختلف سناریو داریم ما دو گزینه بیشتر نداشتیم یا آقای ترامپ می‌ماند که نیاز به سناریو نبود یا آقای ترامپ می‌رفت که باید بگویید سناریوی شما با رفتن ترامپ چه بود؟
به گزارش خبرگزاری ها، رئیس جمهور در پاسخ به سوالات نمایندگان گفت: سوالات شما سوالات همه ملت ایران است. 
رئیس جمهور گفت: نه ترس از آینده داریم و نه از آمریکا و مشکلات وحشت داریم بلکه به سلامت از مشکلات عبور خواهیم کرد.  رئیس جمهور گفت: امروز را برای دموکراسی و مردم سالاری کشور مبارک می‌دانم.
وی افزود: باید به ملت بزرگ ایران عرض کنیم که نمی‌گذاریم توطئه‌های آمریکا پیروز شود، ملت مطمئن باشید! نمی‌گذاریم یک مشت ضد ایرانی که امروز در کاخ سفید دور هم جمع شده‌اند علیه ما توطئه کنند.
روحانی گفت: نه ترس از آینده داریم و نه از آمریکا و مشکلات وحشت داریم بلکه به سلامت از این مسائل عبور خواهیم کرد.
رئیس جمهور در مورد اولین سوال نمایندگان در زمینه قاچاق کالا و ارز گفت: 600 میلیارد تومان برای تشکیل سامانه‌های لازم برای مبارزه با قاچاق و اتصال این سامانه‌های به یکدیگر اختصاص دادیم.
رئیس جمهور بیان کرد: سؤال باید این باشد که چطور دولت به کمک مجلس و قوه قضائیه و نیروهای مسلح به خوبی رقم 25 میلیارد را به 12 رساند و اکنون برنامه دولت برای به صفر رساندن این 12 میلیارد چیست؟ اگر سؤال این بود با ذوق بیشتری برنامه‌ آینده را بیان می‌کردم.
وی ادامه داد: سؤال بعدی این است که چرا با وجود اجرای برجام تحریم‌های بانکی همچنان باقی مانده است؟ سؤال من این است برجام برای چه بود؟ برجام برای این بود که به دنیا بگوییم فعالیت صلح‌آمیز و هسته‌ای که آنها به دروغ آن را غیرصلح‌آمیز خوانده‌اند و بر مبنای همین دروغ و اتهام ناروا قطعنامه‌های فراوانی را علیه ما تصویب کرده‌اند و به دنیا اینچنین رسانده‌اند که برنامه‌های هسته‌ای ایران خطری برای صلح جهانی است و لذا ما را به فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد برده‌اند؛ برنامه‌ هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است و هیچ صلح و امنیتی را هم تهدید نمی‌کند.روحانی  تاکید کرد: شورای امنیت سازمان ملل بجای تحریم باید کشورهای جهان را برای کمک به ایران تشویق کند.رئیس جمهور اضافه کرد: اگر دولت یازدهم و دوازدهم مثل دولت دهم در اشتغال کار می‌کرد ؛امروز رقم بیکاری  بجای 12 درصد، 22 درصد بود. این هنر دولت یازدهم و دوازدهم است و مجلس شورای اسلامی و قوای دیگر نیز در این امر تاثیر بسزایی داشتند.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه سوال آخر در خصوص ارز بود؛ گفت: به چه دلیل ارز شرایطش این چنین شد، آیا عامل اقتصادی بود یا عامل سیاسی بود؟ عامل روانی سبب چنین شرایطی شد یا همه این عوامل؟ من نوبت دوم اشاره بیشتری به این مسئله می‌کنم.
روحانی تصریح کرد: از وزرا می‌خواهم که در زمینه 5 سوال مطرح شده نکات لازم را به نمایندگان ارائه دهند و برای مردم نیز توضیحات بیشتری در رابطه با مسائل روز بدهند.
رئیس جمهور گفت: تاریخ این تغییر 5 دی ماه سال 96 است و هرکس تاریخ دیگری بگوید به اعتقاد بنده به مردم آدرس غلط داده است، 5 دی ماه سال 96 بود که مرد ناگهان دیدند که عده‌ای در خیابان‌ها شعار می‌دهند و این شعارها کم کم به شعارهای هنجار‌شکنانه تبدیل شد که برای همه مردم غیر قابل قبول بود.
روحانی بیان کرد: مردم در آن دوران دچار حیرت شدند، این حادثه کم‌نظیر بود و در سال های گذشته چنین مسئله ای 
اتفاق نیفتاده بود حادثه دی ماه آقای ترامپ را به طمع انداخت تا اینکه در اواخر دی ماه اعلام کند که من در برجام نمی‌مانم مگر آنکه اروپا با آمریکا راجع به منطقه و مسئله موشکی ایران همراه شود و اگر چنین نشود به صورت یک جانبه از برجام خارج خواهم شد.
روحانی اظهار کرد: همه ما باید دست به دست هم بدهیم و پشت رهبر معظم انقلاب حرکت کنیم، می‌گویید چرا قیمت ارز بالا رفته است، چرا همه مفاد برجام اجرا نشد؟ ما قبول داریم که طرف ما در برجام تخلفاتی انجام داده و هیچ شکی در این مسئله نیست و بارها این امر از زبان خودمان بیان شده است، اما بیاییم منصفانه قضاوت کنیم، اگر برجام هیچ بود پس امروز چه غصه‌ای داریم؟
رئیس جمهور خاطر نشان کرد: حتی آقایی که متخصص همین امور بود به یکی از بزرگان نامه نوشته بود که اگر هرچه بشود، سوئیفت امکان‌پذیر نیست اما این اتفاق افتاد. شما می‌گویید که آیا ما به اهداف مان رسیده‌ایم؟ در برخی موارد 70 و یا 80 درصد و در برخی زمینه‌ها نیز 60 درصد به اهداف مان رسیدیم.
روحانی گفت: ما در بسیاری از موارد به صد در صد اهداف خود رسیدیم و PMD موضوعی بود که تمام کارشناسان بر این باور بودند که حل آن غیر ممکن است، اما دیدید که چگونه امکان‌پذیر شد، قطعنامه‌ها علیه ایران برچیده شد و تحریم نظامی بلند مدت به 5 سال کاهش یافت و تا سال آینده نیز برداشته خواهد شد.
وی تصریح کرد: در زمینه اقتصادی نیز قدم‌های بسیاری برداشته شد، ما باید چه کنیم؟ مردم باید نسبت به آینده خود آرامش داشته باشند، نمایندگان محترم شما می‌گویید زندگی مردم مطلوب و ایده‌آل نیست، این حرف کاملا درست است اما از شما می‌پرسم آیا دولت یازدهم برای رفاه مردم کاری نکرد؟ آیا اگر تورم در طول چهار سال حدود 60 و چند درصد شد حقوق کارمند به دوبرابر افزایش نیافت؟ اگر زندگی مردم سخت شد ما برای مبارزه با فقر مطلق پرداختی مستمری‌بگیران را 3.4 برابر و حتی در برخی از موارد به 4 برابر افزایش ندادیم؟
رئیس جمهور ادامه داد: در زمینه اشتغال نیز کل افرادی که وارد بازار کار شده‌اند را منهای افرادی که خارج شده‌اند کردیم که اشتغال خالص بدست آمد و این سخن بنده نیست بلکه این مسئله را مرکز آمار و بانک مرکزی ارائه کرده است.
رئیس جمهور تصریح کرد: ما اکنون در مرحله آسیب قرار داریم و گاهی لبه تهدید قرار می‌گیریم چرا می‌گوییم در بحران قرار داریم، باید دست به دست یکدیگر بدهیم البته ممکن است کارهایی که ما انجام داده‌ایم صحیح نباشد لذا به ما بگویید تا آنها را اصلاح کنیم، ما به شما قول می‌دهیم که هیچ گاه کاری بدون مشورت و خرد جمعی انجام نداده‌ام و تمام دولت و کارشناسان را به شهادت می‌طلبم، چرا که حتی وقتی تصمیم‌های قاطعانه و صد درصدی داشته‌ام، وقتی در جلسات می‌دیدم که سایرین نظر مخالف من را دارند تجدید نظر می‌کردم.
روحانی بیان کرد: ما حتما اشتباه داشته و داریم که باید اصلاح شود، در مسئله ارز آنهایی که ارز گرفتند تا کالا وارد کنند اما این کار را انجام ندادند، پرونده‌هایشان توسط وزارت سمت و بانک مرکزی الزاماً به ما ارائه خواهد شد و با این افراد برخورد خواهیم کرد، اگر کسی کالای کمی وارد کرده با او برخورد می‌کنیم و اگر فردی ارز 4200 تومانی گرفته و کالایش در گمرک است، مابه التفاوت می‌گیریم.
روحانی افزود: برادران عزیز شما می‌فرمایید ما دو راه بیشتر نداریم یا باید در برجام بمانیم یا باید خارج شویم، ما راه سومی نیز داریم.
ما امروز یکی از علامت‌هایی که به جهان می‌خواهیم بدهیم این است که متحد هستیم شما برای دلسوزی سوال‌هایی را مطرح کردید که من در چارچوب وظیفه به آنها پاسخ دادم نتیجه آن اگر این باشد که عده‌ای از مردم قانع شده باشند ما از کار امروز موفق شدیم و اگر نتیجه دیگر این باشد که با توجه به 40 سالگی انقلاب اگر اختلاف نظری هم بین مجلس و دولت وجود دارد برادرانه و در کمال اخلاق با هم تعامل می‌کنند و این به معنای بالاترین هدیه هفته دولت به ملت ایران است که این کار روح شهیدان رجایی و باهنر بهشتی مطهری و امام عزیز را راضی نگه می‌دارد ما راهی جز وحدت و اتحاد برای رسیدن به اهداف نداریم و این هدف را دنبال می‌کنیم.
وی با بیان اینکه ذخایر ارزی را در داخل بانک مرکزی و بانک‌های دیگر دنیا اضافه شده است، بیان کرد: با این کار احتیاطی را برای ماه و سال‌های آ‌ینده انجام می‌دهیم. اگر من به رئیس بانک مرکزی دستور می‌دادم که همانند شهریور سال گذشته مسائل ارزی را انجام می‌داد در طول دو هفته قیمت ارز مانند گذشته می‌شد. من به ایشان دستور دادم که حق استفاده از ذخایر بانک مرکزی را ندارید این در حالی است که برخی‌ها می‌گویند طلا را می‌توانستیم در جامعه بیاوریم که امکان این مسئله نیز وجود نداشت.