تفاوت هاي عملکرد رضا زاده و بهداد سليمي
سليمي با مجموع 457 کيلوگرم، نه تنها طلا و نقره نگرفت، بلکه صاحب رتبه سوم و مدال نقره مسابقات جهاني قزاقستان شد تا تيمملي وزنه برداري ايران با دريافت يک مدال طلاي کيانوش رستمي سنت هميشگي خود را در بازي هاي آسيايي و مسابقات جهاني 3 سال اخير حفظ کرد و بيش از يک مدال طلا نگرفت.
به گزارش پارس به نقل از ورزش سه، بهداد سلیمی در حالی مدال طلایی که در مسابقات جهانی 2011 آنتالیا و 2011 پاریس و المپیک 2012 را گرفته بود بعد از غیبت در جهانی 2013، در جهانی 2014 از دست داد که رضازاده از المپیک 2000 به بعد در هر میدانی که حضور یافت طلا گرفت. ایران از سال 2000 تا 2014 در مسابقات جهانی و المپیک، صاحب 9 مدال طلا شده است، به جز رشته فوق سنگین در سال های 1999 تا امروز بهترین وزنه بردار ایران کیانوش رستمی است که 2 طلا و از جمله مدال طلای بازی های اخیر را گرفته است و شاهین نصیری نیا، حسین توکلی، کوروش باقری و محمدعلی فلاحتی نژاد 4 مدال طلای دیگر دریافت داشته اند ...
به جز وزنه برداران طلایی، طی 15 سال اخیر، در تاریخ وزنه برداری ما، افرادی مثل نصیری (6 طلا) و مرحوم نامجو(3 طلا)، مدال طلا گرفته اند ...
در تاریخ وزنه برداری ایران، در المپیک و مسابقات جهانی، محمد نصیری و رضازاده با 6، نامجو و بهداد سلیمی با 3، کیانوش رستمی با 2 و نصیری نیا، کوروش باقری، حسین توکلی و فلاحتی نژاد، هر کدام یک طلا به دست آورده اند. جالب اینکه سلیمی از زمان حضورش در مسابقات رسمی المپیک، جهانی، بازی های آسیایی و قهرمانی آسیا برای اولین بار طلا نگرفته است. او یک طلای جهانی، 2 طلای مسابقات جهانی، 2 طلای بازی های آسیایی و 3 طلای قهرمانی جهان داشته و بعد از 8 طلای مهم برای اولین بار، مدالی جز طلا گرفته است.
جالب اینکه در آسیایی اینچئون سلیمی طلا و کیانوش رستمی نقره گرفتند و در مسابقات جهانی این مدال ها عوض شد!
ضمنا فرق سلیمی و رضازاده این بود که رضازاده با برنز شروع کرد و دیگر به جز طلا نگرفت اما سلیمی طلا شروع کرد و بعد از 3 طلای جهانی و المپیک نقره گرفت.
ارسال نظر