تبلیغات فیس بوکی در سطح شهر+عکس
یادمان نرود که در سال ۸۸، کانون اصلی هدایت اغتشاشات در همین شبکه اجتماعی مستقر بوده و سران فتنه از این بستر استفاده های سوء بسیار کرده اند.
به گزارش پارس به نقل از بسیج پرس، پس از اجرای سناریوی عادی سازی استفاده از فیس بوک توسط افراد تجددگرا و تأیید رسمی بودن اکانت برخی از مسئولین، حال باید شاهد این چنین آزادی هایی در سطح شهر بوده و به روند عادی سازی بیش از پیش این شبکه اجتماعی تهدیدزا، چشم و گوش بسته و در انتظار رسیدگی مسئولین ذی ربط به این چنین اقداماتی باشیم.
در همین راستا جای دارد اشاره ای مختصر به تهدید ها و آسیب های این شبکه اجتماعی داشته باشیم و یادمان نرود که در سال ۸۸، کانون اصلی هدایت اغتشاشات در همین شبکه اجتماعی مستقر بوده و سران فتنه از بستر این شبکه استفاده می نمودند.
نصب تبلیغات چشم پرکن در معابر اصلی و مراکز پر رفت و آمد شهر که در بالای ساختمان های چندین طبقه و با نورپردازی های خیره کننده و ابعادی بزرگ صورت میگیرد به مراتب از تابلوهای مجاز شهری توجه مردم و مسولین را به خود بیشتر جلب می کند. اما نکته قابل بحث اینجا است که چرا با این پدیده رو به گسترش برخوردی صورت نمی گیرد!
یک آموزشگاه زبان انگلیسی در فلکه دوم صادقیه به شیوه فیس بوکی آزادانه تبلیغ و جلب مشتری می کند. در سال هایی که گذشت ما روز به روز شاهد پیدایش شبکه های اجتماعی نوظهور در عرصه فضای مجازی بودیم که در واقع هر کدام از این شبکه ها به دنبال مدیریت زندگی دوم ما در عرصه فضای مجازی هستند و از ارائه این بستر رایگان به عموم مردم، تنها اغراض پلید پشت پرده خود را پیگیری می کنند.
در این باره می باید این موضوع را اذعان داشت که تمامی این شبکه های اجتماعی در نهایت یک هدف مشترک دارند و آن مهندسی افکار عمومی از طریق استخراج داده های ذهنی افراد می باشد و به همین منظور فرایندی را در پیش گرفته اند که به چندی از اقدامات آنها اشاره می کنیم:
ترویج بی بند و باری و ازبین بردن حیطه بندی در حریم افراد، اعتماد سازی و القای امنیت کاذب این بستر نسبت به زندگی حقیقی افراد، شکستن قبح بیان گناهان کبیره، درگیر کردن افراد با مطالب تهییج کننده جنسی، ایجاد پایگاهی برای انعقاد قرارهای نامشروع اجتماعی وسیاسی، انجذاب افراد به فرق ضد دینی وانحرافی، اسلام هراسی و ایجاد حس دین زدگی، ترویج زندگی مصرف گرایی و سکولار، تعویض جایگاه هنجارهای اجتماعی با ناهنجاری ها و… که اینها بخشی از اقدامات مخرب شبکه های اجتماعی غیرمجاز همانند فیس بوک است.
در پایان این سوال به ذهن انسان متبادر می شود که باوجود واقعیات آشکار و مشخص این شبکه اجتماعی چرا موضع گیری شفافی از سوی مسئولین ذی ربط نسبت به این شبکه اجتماعی صورت نمی گیرد؟
ارسال نظر