نماز جماعت ظهر عاشورا اقامه شد
نماز ظهر عاشورا با حضور باشکوه و گسترده عزادارن حسینی (ع) در مساجد، امامزادگان، حسینیهها، تکایا و مکانهای برگزاری مراسم عزاداری به صورت باشکوهی اقامه شد.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، ظهر امروز، دهم ماه محرم سالروز شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران با وفای آن حضرت مردم متدین ایران اسلامی در سراسر کشور پس از برگزاری مراسم سوگواری و عزای آن حضرت نماز باشکوه ظهر عاشورا را در نقاط مختلف کشور به جماعت اقامه کردند.
دهم محرم مصادف با سالروز شهادت امام حسین (ع) و ۷۲ یار باوفایش در کربلا است. روزی که آن حضرت حتی در میدان مبارزه و در مقابل تیرباران دشمن نماز ظهر را به پا داشت و خواست با برپایی نماز در میدان جنگ به دشمنان بفهماند که در نزد امام چیزی مهم تر از نماز و سجده شکر و تواضع در برابر پرودگار نیست.
مردم ایران اسلامی هر ساله به ویژه در چند سال گذشته با برنامه ریزی های صورت گرفته توسط نهادهای فرهنگی و تبلیغی به صورت باشکوهی پس از برگزاری مراسم عزاداری و سوگواری با حضور در صف های باشکوه نماز ظهر عاشورا این سنت حسنه الهی را احیا می کنند.
امسال نیز همانند سال های گذشته هیئات مذهبی و مردم عزادار شور و شعور حسینی را توامان کرده و به تبعیت از امام و مقتدای خویش انجام فریضه الهی نماز را بر هر کاری مقدم کرده و پس از آن مجددا به اقامه عزادری پرداختند.
در استان ها، شهرها و روستاها و در تمامی مکان هایی که مراسم عزای عاشورا برپا بوده مردم با شنیدن صدای اذان ظهر، عزداری ها را موقتا قطع کرده و برای برگزاری نماز ظهر عاشورا به جماعت اقدام کرده اند.
طبق برنامه پیش بینی شده در ۲۹۸۰ امامزاده و بقعه متبرکه، مساجد، حسینیه ها، تکایا و مکان هایی که برنامه تعزیه خوانی روز عاشورا برپا شده بود، نماز جماعت ظهر عاشورا به صورت بسیار باشکوه و منظمی اقامه شده است.
قرائت زیارت عاشورا، مقتل خوانی، ذکر مصیبت امام حسین (ع) و یاران با وفایش، تعزیه و سخنرانی را از ویژه برنامه های مهم سوگواره بصیرت عاشورایی است که یکی از ویژه برنامه های مهم بصیرت عاشورایی، مراسم شب و روز تاسوعا و عاشوراست که در این ایام حزن و اندوه، با هماهنگی انجام شده، مراسم سوگواری در امامزادگان و بقاع متبرکه با مقتل خوانی، ذکر مصیبت، سخنرانی و برپایی خیمه های معرفت برگزار خواهد شد.
در روز دهم محرم سال ۶۱ هجری قمری که تلخ ترین و مهمترین اتفاق تاریخی به وقوع پیوست امام حسین (ع) و یاران باوفایش در میان حضور و هجوم دشمن وقتی در زمان نماز ظهر داخل شدند این فریضه الهی را به صورت جماعت و با اقتدا به سیدالشهدا (ع) اقامه کردند و طبق آنچه مورخان نقل کرده اند جنگ اصلی پس از آن صورت گرفت.
ارسال نظر