جزئیات ممنوعالتصویری مجری زن در سیما
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به نامه جمعی از افراد برای دادن اجازه به مجری زن معروف صداوسیما برای اجرا گفت: ناجا کسی را ممنوعالتصویر نکرده است.
به گزارش پارس به نقل از فارس، سردار اسماعیل احمدی مقدم عصر امروز در دیدار با جمعی از مسئولان صداوسیما با اشاره به پخش برنامه ای با عنوان « خانمی که شما باشید» گفت: در مورد این برنامه نامه ای به دست ما رسید که در آن جمعی از مردم خواهان اجرای برنامه توسط یکی از مجری های زن صداوسیما بوده است که ما در جواب گفتیم ناجا کسی را ممنو ع التصویر نکرده است.
وی تأکید کرد: اساساً ناجا در این جایگاه قرار ندارد که بخواهد کسی را ممنوع التصویر کند. توصیه من به افرادی که در صداوسیما کار می کنند این است که مواظب خود باشند تا در شرایطی که زیرپاکشی در صداوسیما رواج دارد با بی موالاتی کار خود را از دست ندهند.
احمدی مقدم اظهارات صداوسیما پیرامون ممنوع التصویر کردن افراد توسط ناجا را تاکتیک صداوسیما عنوان کرد و گفت: صداوسیما به عنوان یک تاکتیک برای فشار به افراد می گوید که نیروی انتظامی خواهان ممنوع التصویری از سوی شما شده است.
وی افزود: ما زیر آن نامه نوشتیم که ما مخالفتی با اجرای برنامه توسط این مجری زن نداریم و اساساً نقشی هم در ممنوع التصویر کردن ایشان نداشته ایم.
فرمانده نیروی انتظامی در ادامه با اشاره به پخش سریال ماتادور از صداوسیما گفت: نقدهایی که به این سریال می شد منصفانه نبود به طور مثال عنوان کردند که پلیسی که در ماتادور نمایش داده شده یک پلیس غیرواقعی است اما باید بدانید که نیروهای ما بسیار زبده تر از آن هستند که در ماتادور به نمایش درآمد.
وی یکی از ایرادات سریال ماتادور را غیرواقعی بودن داستان این سریال عنوان کرد و گفت: بهتر است ما پرونده های واقعی را دستمایه تهیه فیلم های خود کنیم تا مسئله ای که بیان آن به طور معمول سبب ایجاد ترس در جامعه می شود با تولید فیلم و سریال بتواند به صورت آموزنده به مردم عرضه شود.
احمدی مقدم در مورد انتظارات از صداوسیما گفت: ما انتظار داریم تا سیمایی که از پلیس انعکاس می یابد طوری باشد تا افکار عمومی به سمت پلیس سوق پیدا کند در این راستا ما خود نیز باید طوری عمل کنیم که جای ایراد باقی نماند.
فرمانده نیروی انتظامی انعکاس اقتدار پلیس در صداوسیما و رسانه ها را اقدامی مناسب دانست و گفت: اگر این اقتدار شکسته شود صدمات زیادی به جامعه وارد می شود چرا که اقتدار پلیس موجب امنیت شده و تولیدات رسانه ای باید آن را استحکام ببخشد.
وی همچنین با اشاره به اینکه سعی داریم داستان های واقعی را در اختیار تهیه کنندگان و فیلم نامه نویسان قرار دهیم، گفت: در این راستا مسابقه داستان نویسی برای کارآگاه هایمان گذاشتیم تا پرونده ها را به صورت داستان بنویسند.
ارسال نظر