عصبانیت مخربترین نیرو در زندگی زناشویی
یک کارشناس دینی گفت: عصبانیت یکی از مخربترین نیروها در زندگی زناشویی است.
به گزارش پارس ، حجت الاسلام محمد محمدی در گفت وگو با ایسنا تصریح کرد: چنانچه عصبانیت در خفا ادامه یافته و در صحنه های متناوب خشم کنترل شود و چه در اظهارات خشونت آمیز و تنفرآمیز روزمره به نمایش درآید همگی جز تلخی برای پدر و مادر و بچه ها چیز دیگری ایجاد نمی کند.
وی خاطرنشان کرد: درست است که عصبانیت این حسن را دارد که افراد را متوجه موقعیت هایی می کند که باید مورد توجه قرار گیرد؛ اما باید به عنوان یک فراخوان به جنگ با آن نگریست وقتی زن و شوهر فهرستی از شکایات را ردیف می کند طرز فکری را گسترش می دهند که آنها را از اعتماد کردن به یکدیگر، مشارکت با همدیگر و لذت بردن از همدیگر باز می دارد.
حجت الاسلام محمدی افزود: وقتی زن و شوهر قادر باشند درباره مشکلاتی که آنها را ناراحت کرده یا به دردسر انداخته صحبت کنند زندگی زناشویی آن ها می تواند بسیار بهبود یابد.
این کارشناس دینی اظهار کرد: کتاب های خودآموز بسیاری در این زمینه وجود دارد که مشکلات زناشویی را مورد توجه قرار می دهند که همسران به طور سازنده می توانند از آن استفاده کنند؛ اما مهم آن است که بدانیم چگونه مسئولیت یک لحظه را وقتی که سبب آن بوده ایم بپذیریم حتی اگر از روی عمد هم نباشد.
وی ادامه داد: وقتی فکر می کنیم همسرمان بیش از حد حساسیت نشان داده در این صورت اگر ما به نقش خود در ایجاد این رنجش اعتراف کنیم این ماجرا قابل چشم پوشی خواهد بود و با گفتن ساده « من نمی دانستم این مسئله این قدر باعث آزار شما می شود و من به هیچ وجه قصد رنجش شما را نداشتم» نقش بسزایی در مطلع کردن همسران از این که احساسات او را درک و تایید کنیم دارد و ماجرا تا زمانی که از آن چشم پوشی نشود کاملاً حل و فصل نمی شود.
حجت الاسلام محمدی خاطرنشان کرد: گذشت در پاسخ به عذرخواهی همسر، کلید جادویی در پایه ریزی دوباره عشق و پیوند است. گذشت نه تنها تقویت کننده زندگی زناشویی است بلکه برای بچه ها هم که می توانند شاهد روش سازنده در پرداختن به درگیری و ناامیدی باشند مایه تقویت است و همین بچه ها هستند که بیشترین فایده را از خانه ای آرام و عاری از کشمکش می برند.
ارسال نظر