کمبود خوابگاه دانشجویی
سرپرست دانشگاه پزشکی شهید بهشتی با اشاره به کمبود خوابگاههای دانشجویی از استقرار دانشجویان پزشکی این دانشگاه در نمازخانهها خبر داد و گفت: این کمبود خوابگاه مربوط به دانشجویان کارشناسی ارشد و PHD است.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، علی اصغر پیوندی در حاشیه ششمین کنگره بین المللی بیماری های ریه، مراقبت های ویژه و سل در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره مشکل خوابگاه دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: با توجه به ورودی ۶۳۰ دانشجو به این دانشگاه در سال تحصیلی جدید ما هیچ گونه مشکل خوابگاهی برای آنان نداریم ولی مشکلی که درباره خوابگاه های دانشجویی مطرح شده مربوط به مسئله کمبود خوابگاه برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و PHD است که اکثر آنها شهرستانی هستند ولی ما در دفترچه ثبت نام این دانشگاه نیز عنوان کرده بودیم که برای این مقاطع خوابگاه نداریم.
وی افزود: در حال حاضر تمام ظرفیت های خوابگاه ها دانشگاه علوم پزشکی پر شده است و حتی یک خوابگاه اضافی اجاره کرده ایم ولی به هر حال با توجه به اینکه دانشجویان کارشناسی ارشد و PHD دچار کمبود خوابگاه هستند و در تهران نیز زندگی نمی کنند و از شهرستان ها به این دانشگاه آمده اند برای مقطعی کوتاه آنان را در نمازخانه ها مستقر کرده ایم تا در فرایند جدید با همکاری بانک رفاه بتوانیم این مشکل را برطرف کنیم.
پیوندی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگاران درباره اینکه آیا کانون تک شغلی پزشکان را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اجرا خواهید کرد، بیان داشت: این قانون در برنامه توسعه پنجم آمده است و ما نیز باید ان را اجرا کنیم ولی پس از دو و نیم سال از این قانون به دلیل عدم تامین زیرساخت های لازم امکان اجرای این قانون صورت نپذیرفته است و اگر شرایط لازم برای اجرای این قانون فراهم شود انشاءالله بتوانیم قانون تک شغلی بودن پزشکان را با انعطاف لازم اجرا کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه با تشریح برنامه های ششمین کنگره بین المللی بیماری های ریه، مراقبت های ویژه و سل عنوان کرد: با توجه به اینکه حدود ۸۰۰ میلیون نفر در دنیا گرفتار بیماری های مزمن هستند باید به این مسئله توجه کرد که درمان این بیماری ها بسیار سخت است چون با بیماری های دیگر نیز همراه می شود و در نهایت به دلیل اینکه درمان این بیماری ها طولانی و هزینه بر خواهند بود بیمار روند درمانی را رها می کند و می طلبد با تهیه پروپوزال های مناسب برای درمان این بیماری ها اقدام کرد. زیرا برآورد می شود در سال های آینده بیماری های مزمن تنفسی جزو ۶ علت مرگ و میر بیماران در دنیا به حساب آید.
به گزارش تسنیم، در ششمین کنگره بین المللی بیماری های ریه، مراقبت های ویژه و سل از ۳ متخصص پزشکی کشورمان به دلیل تلاش هایشان در زمینه فعالیت های پیشگیری و درمانی بیماری های ریه تقدیر به عمل آمد.
ارسال نظر