به گزارش پارس به نقل از تسنیم، مراسم اختتامیه بیست و هفتمین جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان که از روز دوشنبه در اصفهان آغاز به کار کرده بود، دقایقی پیش آغاز شد.

قرار است در این مراسم برترین های جشنواره و برترین های فیلم های کوتاه، پویانمایی، بخش بین الملل و سینمای ایران مورد تقدیر قرار گیرند.

برای این جشنواره ۴۵۰ فیلم نامه به دبیرخانه جشنواره در تهران ارسال شد که ۲۵۰ مورد از این فیلم نامه ها از اصفهان بود و از میان ۷۰ فیلم نامه با محتوا و قابلیت فیلم کودک در قالب محتوایی، ۱۲ اثر به مرحله تولید راه پیدا کردند.

جشنواره فیلم کودک با نام پیامبر اکرم (ص) به عنوان پدر معنوی همه کودکان دنیا و با به اهتزاز درآمدن پرچم متبرک شده به مسجد الحرام و مسجد النبی (ص) ، در تاریخ ۱۵ مهر ماه مصادف با اول ذی الحجه در تالار گل نرگس با اجرای گروه تلویزیونی فیتیله ها افتتاح شد.

برای این جشنواره ۴۵۰ فیلم نامه به دبیرخانه جشنواره در تهران ارسال شد که ۲۵۰ مورد از این فیلم نامه ها از اصفهان بود و از میان ۷۰ فیلم نامه با محتوا و قابلیت فیلم کودک در قالب محتوایی، ۱۲ اثر به مرحله تولید راه پیدا کردند.

حضور ۷۵ اثر بین المللی در جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان

از میان این کشورهای متقاضی ۴۰ کشور ازجمله آمریکا، انگلیس، فرانسه، کانادا، چین و کشورهای حوزه خلیج فارس با ارائه ۷۵ اثر در بخش مسابقه جشنواره حضور دارند که به نوع خود اصفهان در این زمینه رکوردشکنی کرده است.

اکران ۲۰۸ فیلم در جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان

کل آثار در بخش بین الملل و سینمای ایران ۲۰۸ اثر است که ۱۰۷ فیلم از سینمای ایران و ۸۹ فیلم از سینمای بین الملل است، که از این میان در بخش سینمای ایران ۱۶ فیلم بلند، ۱۳ اثر بلند ویدئویی، ۲۸ فیلم کوتاه و نیمه بلند ویدئویی، ۴ اثر در حوزه پویانمایی، ۳۱ فیلم کوتاه، ۵ اثر اقتباسی و ۱۰ فیلم با محوریت کودک و دفاع مقدس ارائه شد.

سهم اصفهان در این بخش ۱۲ فیلم بوده و در بخش بین المللی علاوه بر حضور اثر در قالب های فوق ۸ اثر از کره جنوبی، ۸ فیلم از منطقه آسیایی و ۶ اثر از سرزمین های کشورهای اسلامی در طول مدت برگزاری جشنواره اکران شدند.

فعالیت ۴۵ خبرنگار نوجوان

امسال همانند سال گذشته ۴۵ خبرنگار منتخب نوجوان در جشنواره حضور ئتشنمئ و همچنین از مستندسازان و فیلم سازان داخلی و خارجی برای به تصویر کشیدن جلوه ها و فضای فرهنگی، تاریخی و صنایع دستی نیز دعوت به عمل آمد.

اجرای برنامه عموپورنگ در ۱۶ مهرماه، جشن بادبادک ها در حاشیه پل خواجو، جشن زنگ مدارس با اعزام گروه های نمایشی به عنوان پیام آوران جشنواره فیلم کودک و نوجوان، اکران ۱۲ فیلم ۱۰ دقیقه ای از سفر عموپورنگ به اصفهان، پرده برداری از دو سرود زاینده رود و بچه های ایران و به راه افتادن کاروان قطار شادی در حاشیه شهر و مناطق محروم اصفهان از برنامه های بخش جنبی بیست و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان بود.

کیومرث پوراحمد، کیانوش عیاری، یدالله صمدی، مهتاب کرامتی و محمد داوری از داوران جشنواره بودند.

میهمانان ویژه اختتامیه

در مراسم اختتامیه علاوه بر علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علیرضا رضاداد، مشاور ارشد رئیس سازمان سینمایی، سید احمد میرعلایی، دبیر جشنواره و تعدادی از هنرمندان حامد بهداد، مهتاب کرامتی، فرشته طائرپور، نیکی کریمی، محمدرضا شریفی نیا، حسن پورشیرازی، پریوش نظریه، پوران درخشنده، کیانوش عیاری، بهرام عظیمی، حسن پورشیرازی، وحیدنیکخواه آزاد، دنیا فنی زاده، ناصر طهماسب، حسام نواب صفوی غلامرضا رمضانی، پگاه آهنگرانی، حمیدفرخ نژاد، مهدی پاکدل، بهنوش طباطبایی، غلامرضا آزادی، سیروس حسن پور، جهانبخش سلطانی، مجید مظفری، نگار استخر و اصغر عبدالهی حضور دارند.

نامزدهای نهایی دریافت جوایز جشنواره

با پایان نمایش فیلمها در بخش مسابقه سینمای ایران بیست و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم کودکان ونوجوانان، هیئت داوران این بخش نامزدهای نهایی دریافت جوایز را اعلام کرد.

هیئت داوران بخش مسابقه سینمای ایران متشکل از کیومرث پوراحمد، محمد داودی، یدالله صمدی، کیانوش عیاری و مهتاب کرامتی پس از بررسی های مختلف و بحث های طولانی تخصصی اسامی نامزدهای مختلف را در رشته های گوناگون اعلام کردند.

فهرست نامزدهای جوایز جشنواره بیست و هفتم به شرح زیر است:

کاندیداهای دریافت پروانه زرین بهترین فیلم (تهیه کننده) :

۱ – گنجشکک اشی مشی (تهیه کننده: وحید نیکخواه آزاد)

۲ – عملیات مهدکودک (تهیه کننده: رویا شریف)

۳ – تنهای تنهای تنها (تهیه کننده: ادریس عبدی پور)

۴ – او خوب سنگ می زند (تهیه کننده: ابراهیم اصغری)

کاندیداهای دریافت پروانه زرین بهترین کارگردانی:

۱ – تنهای تنهای تنها (احسان عبدی پور)

۲ – گنجشکک اشی مشی (وحید نیکخواه آزاد / غلامرضا رمضانی / مسعود کرامتی)

۳ – سفر زمان (امیرشهاب رضویان)

کاندیدای دریافت پروانه زرین بهترین فیلم نامه نویس:

۱ – او خوب سنگ می زند (سیدهادی محقق)

۲ – گنجشکک اشی مشی (وحید نیکخواه آزاد)

۳ – تنهای تنهای تنها (احسان عبدی پور)

کاندیدای دریافت پروانه زرین بهترین بازیگر کودک و نوجوان:

۱ – میثم فرهومند (تنهای تنهای تنها)

۲ – نگار نیکخواه آزاد (گنجشکک اشی مشی)

کاندیدای دریافت بهترین دستاورد فنی و هنری:

۱ – امیر و کامران سحرخیز (سفر زمان)

۲ – ناصر چشم آذر و امیر رضا معتمدی (عملیات مهدکودک)

بیست و هفتمین جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان با گرامیداشت نام پیامبر اعظم (ع) پدر معنوی تمام کودکان دنیا از پانزده مهرماه آغاز شده و امروز در اصفهان به پایان می رسد.