استفاده از امکانات فدراسیونها برای ورزش دانشآموزی
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان گفت: مسئولیت درس تربیت بدنی با آموزش و پرورش است اما ما آمادگی داریم فدراسیونها را برای توسعه و تقویت ورزش دانشآموزی بسیج کنیم
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، نصرالله سجادی در گردهمایی معاونان تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: فرصت گرانبهایی در اختیار ماست که با حضور دکتر حمیدی در معاونت تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش بهترین شرایط برای تعامل و همکاری در جهت تعالی ورزش کشور به ویژه ورزش دانش آموزی فراهم شده است و خوشبختانه هردو معاونت درک مشترکی از مسائل و برنامه های تربیت بدنی کشور و آموزش و پرورش دارند.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان، ادامه داد: مسئولیت درس تربیت بدنی با آموزش و پرورش است و آن بخش که ما می توانیم به شما کمک کنیم این است که دستگاه های ورزشی و دانش آموزی را تقویت کنیم تا جایگاه قانونی پیدا کند. همچنین در سطحی بالاتر از امکانات فیزیکی و منابع مالی و انسانی وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون ها برای توسعه و تقویت ورزش دانش آموزی استفاده کرد.
وی با اشاره به این که در بحث استعدادیابی ورزشی، یک دفتر در تشکیلات وزارت ورزش و جوانان وجود دارد، خاطر نشان کرد: می توانیم با کمک یکدیگر برنامه های عملیاتی، طراحی کنیم تا در صورت قابلیت اجرا بتواند به ورزش کشور کمک کند.
سجادی ادامه داد: متاسفانه در ورزش قهرمانی خیلی بر مبنای استعدادیابی علمی کار نشده است و به اصطلاح به صورت گلخانه ای عمل شده است. البته جواب هم داده است، ولی به طور کامل جوابگوی نیازها نیست.
وی در خصوص مدارس تخصصی ورزشی که چند ماه نیز کار کارشناسی در این باره انجام شد و چندین جلسه شورای عالی را به خود اختصاص داد، گفت: این موضوع یک کار مشترک و اساسی برای هر دو وزارتخانه است که لازم است ضمن توجه، تقویت شود.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان، با بیان این که فدراسیون های ورزشی نیز می توانند با ورود خود کمک کننده و آتیه ساز برای دانش آموزان ایران باشند، خاطر نشان کرد: با نگاه همسان و مشترکی که این دو معاونت دارند یقینا مجموعه تحت امر نیز به تبعیت از تفاهمات این دو معاونت همکاری لازم را انجام خواهند داد.
سجادی اظهار کرد: در خصوص برگزاری مسابقات ورزشی در جلسه ای که با فدراسیون های ورزشی داشتیم اعلام کردم که آیا می توان مسابقات ورزشی را غیر تکراری انجام داد که در همین راستا پیشنهاد شد مسابقات نونهالان را به آموزش و پرورش بسپاریم و بعدها نیز مسابقات نوجوانان را به آموزش و پرورش واگذار کنیم و فدراسیون ها نیز حمایت های مادی و انسانی در این زمینه داشته باشند.
سجادی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه های مبادله شده افزود: این اقدامات نیاز آسیب شناسی دارد که چرا دو بار در گذشته تفاهم نامه ها عملیاتی نشده است. ابتدا باید در سطح پایلوت آزمایشی اجرایی و پس از رفع مشکلات گسترش یابد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان، با اشاره به این که وزارت ورزش و جوانان در مجموع سه هزار و ۲۰۰ پروژه نیمه تمام از صفر تا ۵۵ درصد در مجموع در اختیار دارد، اظهار کرد: آموزش و پرورش نیز ۷۰۰ پروژه نیمه تمام دارد که قصد داریم در جلسه هماهنگی با سازمان نوسازی و تجهیز اماکن ورزشی و با کمک یک درصد اعتبارات دستگاه های دولتی این پروژه های نیمه تمام را به سرانجام برسانیم.
وی همچنین آمادگی وزارت ورزش و جوانان را برای برگزاری دوره های داوری و مربیگری اعلام کرد و گفت: با تمام ظرفیت خود به استثنای حق الزحمه مدرس کلاس ها آماده همکاری همه جانبه هستیم. همچنین آمادگی داریم کار گروه مشترکی با آموزش و پرورش برگزار کنیم تا مسائل فیمابین مطرح و برای حل آن اقدام صورت گیرد.
سجادی از موافقت با تشکیل جلسات هیات های ورزشی با عضویت متقابل دو وزارتخانه خبر داد و خطاب به مسئولان تربیت بدنی و آموزش و پرورش، خاطر نشان کرد: درخواست خود را درباره نحوه مشارکت وزارت ورزش و جوانان در اجرای طرح" سباح" که مربوط به شنا در مدارس است اعلام کنید تا پس از بررسی نتیجه آن را به آموزش و پرورش اعلام کنیم.
ارسال نظر