به گزارش پارس به نقل از تسنیم، سلبیه ایوب بانوی مسلمان مالزیایی از نسل اول شیعیان کشور مالزی است که حادثه مهم پیروزی انقلاب اسلامی آنها را به مکتب تشیع رهنمون کرده است. وی شافعی مذهب بوده و پس از پیروزی انقلاب ایران، به خاطر علاقه به امام خمینی (ره) ، مذهب شیعه را انتخاب می کند و راهی ایران می شود. درست در سالهای اوج جنگ تحمیلی او به مکتب نرجس مشهد می رود و پس از شیعه شدن اسمش را به نرجس تغییر می دهد. سه سال حضور در جوار بارگاه نورانی امام رضا (ع) خاطرات غریبی را برای نرجس رقم زده است. او از آن سالها بانوطاهایی مدیر مکتب نرجس و عمق ارادت او به اهل بیت (ع) به ویژه ثامن الحجج (ع) را خوب به یاد می آورد و خاطرات نابی را از آن دوران نقل می کند:


از کوالالامپور تا مشهد


در شب اختتامیه یازدهمین جشنواره امام رضا (ع) وقتی آقای جنتی، وزیر ارشاد از او به پاس خدماتش در عرصه فرهنگ رضوی تقدیر کرد از پله های سن که پایین آمد و چشمش به عفت شریعتی نماینده سابق مردم مشهد در مجلس و دوست استادش خانم طاهایی افتاد به شدت گریست طوری که گریه هایش توجه عکاسان رسانه های جمعی را به خود جمع کرد و بینندگان را تحت تاثیر قرار داد. وقتی دلیل دگرگونی حالش را از او پرسیدم، گفت: در گوش دوست استادم گفتم: بزرگترین حسرت این لحظه من این است که کاش استادم زنده بود و می دید که شاگردش راه او را رفته و در راه فرهنگ و معارف رضوی با اخلاص کوشیده است.


دومین بار هم گریه های خانم ایوب را در دیدار میهمانان خارجی جشنواره امام رضا (ع) با آیت الله علوی گرگانی از مراجع عظام تقلید در قم دیدم. وقتی ایشان در لابه لای سخنانشان فرمودند: « شیعیان نجفی رسم دارند و می گویند: نحن ابناء امیرالمومنین علی بن ابی طالب (ع) . (ما فرزندان امیرالمومنین (ع) هستیم) . شیعیان کربلا هم رسم دارند و می گویند: نحن ابناء حسین بن علی (ع) (ما فرزندان حسین بن علی (ع) هستیم) . حالا ما باید بگوییم: نحن ابناء الرضا (ع) (ما فرزندان امام رضا (ع) هستیم) » . چرا که ما به واسطه این امام بزرگوار در جهان هویت پیدا کرده ایم. معنویت حاکم در آن دیدار همه میهمانان از جمله سلبیه ایوب را به شدت تحت تاثیر عمیق قرار داد. البته بازدید از دانشگاه فردوسی مشهد و دیدن پیشرفتهای علمی یکی از بزرگترین دانشگاههای ایران و همچنین بازدید از برج میلاد تهران احساس خوشحالی و شعف را در او برانگیخت و از این که جمهوری اسلامی ایران به این پیشرفت های خیره کننده دست یافته است، سخت خوشحال و مسرور شد.


سلبیه ایوب تاکنون سه مدرسه علمیه به نام های الاحیاء الشریف، الحکمه و محتشمیظ در شهر کوالالامپور پایتخت مالزی تاسیس کرده است. برگزاری سمینار بین المللی امام رضا علیه السلام در مالزی با حضور بیش از ۳۵۰ نفر از کشورهای مختلف با ارائه مقالات منتخب همراه با برگزاری نمایشگاه کتاب امام رضا (علیه السلام) و تاسیس دو مدرسه ویژه شیعیان در جنوب تایلند و در کشور سنگاپور از دیگر فعالیت های این بانوی خستگی ناپذیر مالزیایی، درباره امام رضا (ع) و فرهنگ ناب رضوی است.

وقتی به سبب انتخاب وی به عنوان خادم نمونه فرهنگ رضوی، به او تبریک گفتند، بی اختیار اشک هایش جاری شد و گفت: من خودم را لایق این عنوان نمی دانم و هنوز هم برایم مثل یک خواب می ماند که می شنوم دیگران مرا خادم امام رضا (ع) خطاب می کنند. این عنوان برای من سنگین و مسئولیت آور است و من خودم را مدیون امام رضا (ع) می دانم. از زمانی که سال۱۹۹۱ به مشهد آمدم و شیعه شدم و با راهنمایی های استادم خانم طاهایی که خیلی برای ما زحمت کشید تا امروز که در جشنواره ای به اسم امام رضا (ع) حضور دارم خودم را همواره تحت توجه و عنایت آقا امام رضا (ع) دیده ام. در مشهد و کنار امام هشتم بود که من آداب شیعه بودن را یاد گرفتم و عاشق مذهب اهل بیت (ع) شدم.


سلیبه ایوب درباره فعالیت هایی که درباره امام رضا (ع) داشته می گوید: وقتی از مشهد برگشتم، ۱۱ سال پیش سه مدرسه در شهر محل اقامتم در کوالالامپور تاسیس کردم آن زمان من با ۳۰ دانش آموز شیعه کارم را شروع کردم که الان در یکی از مدارس ۳۰۰ دانش آموز مشغول تحصیلند. در شمال مالزی هم مدرسه دیگری را راه اندازی کردم که در حال حاضر۷۵۰ دانش آموز دبیرستانی دارد. در این سه مدرسه دانش آموزان اهل تسنن که به مکتب اهل بیت (ع) علاقه مندند هم حضور دارند. بیشتر معلم های ما هم در این مدارس شیعه هستند. در سنگاپور مدرسه تعلیم و تربیت را تاسیس کردیم که بیش از ۱۰۰ دانش آموز دارد. در جنوب تایلند هم مدرسه ای ویژه شیعیان راه اندازی شده است. هم سن و سالهای من که نسل اول شیعیان مالزی هستیم تلاش می کنیم از طریق همین مدارس و آموزش ها تجربیاتمان را به نسل های بعدی منتقل کنیم تا از این طریق آنها به معارف اهل بیت (ع) متصل شوند.


وی همچنین درباره وضعیت و شرایط زندگی شیعیان مالزی می گوید: وقتی من از مشهد رفتم حدود۳ هزار شیعه در کشور زندگی می کردند، ولی به لطف انقلاب اسلامی تعداد شیعیان در مالزی به شدت افزایش یافته هرچند که گاهی شیعیان کشور به شدت در تنگنا قرار می گیرند.


وی درباره مشهد و حال و هوای این شهر می گوید: ما به مناسبت جشنواره امام رضا (ع) به مشهد مشرف شدیم آن هم در ایام ولادت امام رضا (ع) . نمی توانم توصیفم از این سفر را برای شما شرح دهم. من حقایقی را در این سفر دیدم که خیلی متفاوت بود و چیزهایی را لمس کردم که باور کردنش شاید برای شما سخت باشد. فقط باید بگویم من لایق این سفر نبودم و هر چه در این چند روز دیدم عظمت و شکوه بود. در برنامه ای حضور پیدا کردم که از بزرگ ترین رویدادهای جهانی بود که شیعیان آن را در ایران برگزار می کردند و من بابتش احساس غرور داشتم. در شب میلاد امام که در جشنواره بودیم اوج قدرت معنوی و فرهنگی جمهوری اسلامی را به چشم دیدم. من افتخار می کنم که ایران را خانه دوم خودم می دانم. این سرزمین خانه دوم همه مسلمانان جهان است و افتخار بزرگترم این است که ملقب به خادمی امام رضا (ع) شدم و بابت این نعمت تا آخر عمر هم اگر سر بر سجده بگذارم خیلی کم است.