به گزارش پارس ، به نقل ازایسنا، فیلم سینمایی « کلاس هنرپیشگی» آخرین ساخته داوودنژاد است که در سی ویکمین جشنواره فیلم فجر از سوی هیأت داوران جشنواره مورد تقدیر ویژه قرار گرفت. در این فیلم ده ها نفر از اعضای خانواده اش، ایفای نقش یا بهتر بگوییم، زندگی کرده اند.

« کلاس هنرپیشگی» به گفته داوودنژاد؛ با ویژگی ها و مشخصات فیلم های مرسوم تفاوت هایی دارد از جمله اینکه بازیگر شاخصی به عنوان ستاره در آن حضور ندارد به همین دلیل معرفی این فیلم به مردم و آگاهی آنها از اینکه این فیلم به نمایش درآمده است، اصلی ترین دغدغه این روزهای کارگردان فیلم های چون « مصائب شیرین» و « مرهم» است.

داودنژاد به خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ، گفت: در حال حاضر اصلی ترین مساله من برای اکران « کلاس هنرپیشگی» معرفی آن است. البته صحبت هایی برای پخش تیزر از تلویزیون و تبلیغات محیطی صورت گرفته که امیدوارم به خوبی اجرایی شوند.

وی ادامه داد: برای تبلیغات محیطی با شهرداری مذاکراتی صورت گرفته و قرار است امکاناتی را در اختیار ما قرار دهند. در تلویزیون هم امیدوارم از آقای ضرغامی تیزرهای بیشتری برای پخش بگیریم، البته شاید این توقع زیادی به نظر آید اما حمایت از « کلاس هنرپیشگی» و این جریان سینمایی، به نفع بنیه ی سینمای ملی خواهد بود.

کارگردان فیلم سینمایی « مرهم» گفت: تصور می کنم تماشاگرانی که « کلاس هنرپیشگی» را ببینند، بخشی از خود را که کمتر دیده شده و نیز بخشی از دغدغه ها و معضلاتش را خواهد دید. تماشاچی با « کلاس هنرپیشگی» تصویری از جامعه ای را که در آن زندگی می کند، می بیند و گمان می کنم برایش جالب باشد.

داوودنژاد ادامه داد: هر چند موقعیتی که نمایش داده می شود « سینما» است اما با این حال زندگی مان را با ضعف ها و قوت هایش می بینیم و از دیدن آن ها ناراحت نمی شویم.

او تأکید کرد: دیدن این نوع فیلم ها می تواند جریان سینمای غیر کلیشه ای و ایرانی را تقویت کند، چون سینمایی روایت می شود که بیش از هر چیز مردم در آن اهمیت دارند.

این کارگردان سینما همچنین در پاسخ به اینکه آیا « کلاس هنرپیشگی» با توجه به اینکه بخشی از زندگی ایرانی را روایت می کند، می تواند نماینده سینمای ایران در آکادمی اسکار باشد؟ به ایسنا گفت: شاید از این جهت که ویژگی های فردی و جمعی زندگی ایرانی در آن دیده می شود، جالب توجه باشد چون یک تصویر زنده از زندگی ماست و تقلید نیست.

او ادامه داد: با این حال اگرچه از نوجوانی اوج کار و افتخار را در اسکار می دانستم اما بعدها که متوجه چیزهای دیگری شدم از صرافت آن افتادم ولی انکار نمی کنم که اسکار هنوز جاذبه دارد.

علیرضا داوودنژاد که به همراه زهرا و رضا داودنژاد (فرزندانش) و تعدادی دیگر از بازیگران فیلمش در نشست ایسنا، حضور داشت در بخشی از این گفت وگو در پی گفته های رضا داوودنژاد (پسرش) مبنی بر اینکه « ساخت فیلمی مثل « کلاس هنرپیشگی» بسیار سخت بوده و کسانی که می خواهند بدانند این فیلم چطور ساخته شده می توانند یک اتود سه دقیقه ای از جمع خانوادگی خود بزنند» ، مسابقه ای را برای مخاطبان فیلمش طراحی کرد.

کارگردان « کلاس هنرپیشگی» در پی صحبت های پسرش، گفت: طرح رضا را به یک پروژه تبدیل و آن را به شکل یک مسابقه اعلام می کنم. در این راستا، کسانی که دوست دارند، چنین تجربه ای را انجام بدهند در یک جمع خانوادگی خود موقعیتی را ایجاد کنند و فیلم کوتاهی را حداکثر تا پنج دقیقه بسازند. پس از آن فیلم، سه نفر از کسانی که برگزیده شوند، فیلم شان در دی وی دی فیلم « کلاس هنرپیشگی» برای عرضه در شبکه نمایش خانگی گنجانده می شود.

مشروح نشست خبرنگاران ایسنا با علیرضا داودنژاد و تعدادی از بازیگران « کلاس هنرپیشگی» در روزهای آینده منتشر می شود.

به گزارش ایسنا، جدیدترین ساخته ی علیرضا داودنژاد روایت یک کلاس هنرپیشگی است که در آن، روابط خویشاوندی و تأثیرپذیری آن از تحولات اقتصادی و اجتماعی بازسازی می شود.

داودنژاد در کارنامه ی کارگردانی خود فیلم های « مرهم» ، « تیغ زن» ، « هوو» ، « هشت پا» ، « ملاقات با طوطی» ، « بچه های بد» ، « بهشت از آن تو» ، « مصائب شیرین» ، « عاشقانه» ، « نیاز» و… را دارد.

در فیلم جدید این کارگردان، بازیگرانی مانند رضا داودنژاد، محمدرضا داودنژاد، زهرا داودنژاد، علی داودنژاد، مهرداد کیش مهر، احترام السادات حبیبیان، عباس حبیبیان، مسعود میری، کیارش داودنژاد، یلدا محمودی، انوش محمودی، کبری حسن زاده، اقدس سعادت رضایی، زهرا حبیبیان و مهرانگیز عدالت ایفای نقش می کنند.

علیرضا داودنژاد برای ساخت « کلاس هنرپیشگی» جایزه ی ویژه ی هیأت داوران را از سی ویکمین جشنواره ی فیلم فجر گرفت.