به گزارش پارس به نقل از ایسنا، علی اصغر فانی در دیدار با اعضای هیات رئیسه کانون بازنشستگان فرهنگی کشور، ضمن ابراز خرسندی از این دیدار گفت: نظام خاصی باید تعریف شود که بتوان از پتانسیل بالای بازنشستگان استفاده کرد، البته مقدمات آن در حال انجام است.

فانی با اشاره به رشته تخصصی خود که مدیریت است تصریح کرد: باید در کنار سازمان رسمی اتاق فکرهایی ایجاد کرد و از فکرهای نو و طرح های نو و خلاقانه بازنشستگان بهره برد و این فکرها و طرح ها پس از جمع بندی و تجزیه و تحلیل مورد استفاده سازمان رسمی آموزش و پرورش قرار گیرد.

وی شوق به دانایی و انتقال آن به دیگران را بزرگترین انگیزه معلمان توصیف کرد و افزود: باید برای تقویت و افزایش این انگیزه با استفاده از مشوق های مختلف تلاش کرد که یکی از این مشوق ها توجه به وضع معیشتی فرهنگیان است که باید تقویت شود.

سیاست کلی ما قانع کردن و قانع شدن است
سرپرست وزارت آموزش و پرورش در دیدار با تعدادی از اعضای هیات رئیسه مجلس دانش آموزی، سیاست کلی خود را با تاسی از دولت اعتدال، تدبیر و امید، قانع کردن و قانع شدن توصیف کرد.

  وی همچنین در دیدار صمیمانه با تعدادی از اعضای هیات رئیسه مجلس دانش آموزی اظهار کرد: من یکی از مدافعان اصلی تشکیل مجلس دانش آموزی بودم زیرا اعتقاد داشتم چنین مجلسی می تواند نسل نو را با شیوه های مدیریتی و مسئولیت پذیری در آینده آشنا کند.

وی افزود: در حماسه ۲۴ خرداد ماه که مردم با رای بالا سکان زمامداری کشور را به دولت اعتدال، تدبیر و امید سپردند انتظار داشتند فضای مناسبی ایجاد شود که به راحتی بتوانند حرفشان را به گوش مسئولان برسانند و مسئولان نیز موظف به پاسخگویی هستند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: ما نیز به تبعیت از دولت، مشی اعتدال، تدبیر و امید را برگزیده ایم و سیاست کلی ما این است که یا قانع کنیم و یا قانع بشویم.

وی در ادامه اضافه کرد: ساعتی قبل از این ملاقات با اعضای هیات رئیسه کانون بازنشستگان فرهنگی نشست صمیمانه ای داشتیم که مسائل و مشکلات خودشان را مطرح کردند و این دیدارها به فاصله ۳ – ۲ نسل در یک روز را به فال نیک می گیریم و برای حل مشکلات آنان تلاش خواهیم کرد.

فانی گفتگوهای سازنده را در فضایی صمیمی و به دور از تکلف را نیاز جامعه مدنی برشمرد و افزود من شخصا از انتقاد واهمه ای ندارم، زیرا کسانی از انتقاد واهمه دارند که حرف و عملشان متفاوت باشد.

گفتنی است در آغاز این دیدار خانم کلانتری و سایر اعضای هیات رئیسه مجلس دانش آموزی مسائل و مشکلات خود را مطرح و در خواست عنایت بیشتر به این حوزه را داشتند که با موافقت و قول مساعد دکتر فانی مواجه شدند.

کلانتری گفت: دانش آموزان از اینکه سکانداری وزارت آموزش و پرورش به فردی فرهیخته و با تجربه سپرده شده است خرسندند.

وی با اشاره به محدودیت های ایجاد شده برای مجلس دانش آموزی در گذشته خواستار افزایش جلسات از ۲ جلسه به ۴ جلسه در طول دوره شد که با این درخواست موافقت گردید.

کلانتری با اشاره به ضرورت ایجاد تالار گفتگو و تعامل بیشتر با نخبگان دانش آموزی به ویژه اعضای مجلس دانش آموزی اضافه کرد: متاسفانه در گذشته به رغم پتانسیل بالای نخبگان دانش آموزی، فضای مناسبی برای این تعامل ایجاد نشد.

وی یکی از نیازهای اعضای مجلس دانش آموزی را آشنایی با رویکرد های مدیریتی بیان نمود که دکتر فانی با اشاره به رشته تخصصی خود، اعلام کرد شخصا آمادگی دارم در چنین کلاسی تدریس نمایم.

کلانتری با اشاره به برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت مجلس دانش آموزی از تدوین سندی در راستای سند تحول نظام آموزش و پرورش خبر داد و اضافه کرد: یکی از کارکردهای آموزشی مجلس دانش آموزی تربیت نیروی کار آمد سیاسی برای آینده کشور است که در واقع مجلس دانش آموزی نوعی دبیرستان علوم سیاسی است.