عروسکهای" کارا و کوشا" ازمهربه خانه بچهها میروند
تهیهکننده" کارا و کوشا" توضیحاتی درباره جزئیات این مجموعه که قرارست از مهرماه روی آنتن برود ارائه و بر این نکته کرد که کودکان با تماشای این مجموعه عروسکی دارای روحیه کارآفرینی میشوند.
به گزارش پارس ، عطیه شهیدی تهیه کننده مجموعه عروسکی" کارا و کوشا" که در ۱۳۰ قسمت ۳۰ دقیقه ای برای شبکه دو سیما تولید می شود در گفتگو با مهر جزئیات و ویژگی های برنامه را اینطور تشریح کرد: علاوه بر دو شخصیت کارا و کوشا، شخصیت های دیگری چون پدر و مادر آنها نیز در برنامه هستند و همچنین دو عروسک با نام های پریا و پوریا که در همسایگی آنها زندگی می کنند. همچنین عروسک" رادیو" نمادی از اطلاعات مفیدی است که باید به دست افراد کارآفرین برسد و عروسک" ساعت" نیز نماد فرصت سنجی ها است.
وی افزود: ما در مجموع ۶ بازیگر از جمله مریم وطن پور، هومن رمضانی، امیر عطرپرور، باقری، مینا شجاعیان و کوشا ساعی داریم و پخشمان از مهر ماه آغاز می شود.
تبدیل ویژگی های کارآفرینان بزرگ به کارآفرینان کوچک
سرپرست نویسندگان" کارا و کوشا" سال ۸۸ را زمان آغاز کار این پروژه معرفی کرد و ادامه داد: ما در سال ۸۹ بسته آموزشی مان را رونمایی کردیم و در آن ویژگی های کارآفرینان در بزرگسالی را به ویژگی های این افراد در کودکی تبدیل کردیم. در ادامه این بسته را محور برنامه های نمایشی خود قرار داریم. مثلا یک کارآفرین در بزرگسالی باید ریسک پذیری داشته باشد و این ویژگی طبق نظریات روانشناسی در کودکی به حس امنیت درونی و میل به تغییر تبدیل می شود.
شهیدی تأکید کرد: کارا از واژه کارایی به معنای کسی است که کارش را به خوبی انجام می دهد و کوشا به معنای کسی است که کوشش زیادی در انجام کارش دارد. برنامه ما کودکان چهار تا ۶ سال را پوشش می دهد اما از آنجایی که سنین بالاتر برنامه ویژه کارآفرینی نداشته اند، تا ۹ سال نیز مخاطب برنامه ما هستند. از همین رو دو عروسک پریا و پوریا را داریم که سن بالاتری دارند و به این ترتیب می توانیم مخاطبان بزرگتر را نیز با خودمان همراه کنیم.
کشف فرصت ها با کند و کاو ساده
وی با بیان اینکه ۱۷ نویسنده متن های سریال را نوشته اند، یادآور شد: ساخت دکور هزار متری ما دو ماه طول کشیده و فضای یک محله را نشان می دهد که در آن می خواهیم بگوییم فرصت ها در اطراف ما هستند و با یک کند و کاو ساده می توانیم پیدایشان کنیم. در تلاشیم در فضاهای داخلی نیز برخورد مادر و پدر با فرزندانشان را طوری نشان دهیم تا والدین دریابند طرز صحیح برخورد با کودکان باید چگونه باشد تا حس کارآفرینی و خلاقیت آنها از بین نرود.
این تهیه کننده گفت: از طریق پریا و پوریا روابط دوستانه ای را نشان می دهیم که در محله ها به فراموشی سپرده شده است و این گونه می خواهیم این روابط را احیا کنیم. در تحقیقات ما یکی از مطلوب ترین فضاهای شهری برای کودکان پارک ها بودند و ما این مکان را علاوه بر کاربرد تفریحی، محل حضور یک فرد کارآفرین مسن قرار دادیم. او پیرمردی به نام باباگل است که گل می فروشد. عمده مسائل کارآفرینی ما از طریق فضای بازار و کسبه به افراد منتقل می شود.
شهیدی در پایان تصریح کرد: در مغازه اسباب بازی فروشی نیز فرد خلاقی را نشان می دهیم که همواره مشغول ساختن اسباب بازی است.
" کارا و کوشا" با مشارکت وزارت کار و تعاون اجتماعی تولید و از شبکه دو سیما پخش می شود.
ارسال نظر