داروهای افسردگی دیگر خوابآور نیست
یک روانپزشک گفت: این باور که درمان افسردگی با داروهای خوابآور همراه است و زندگی روزمره را مختل میکند مربوط به زمان گذشته است و اکنون داروهای جدید جایگزین آن شده است.
به گزارش پارس ، دکتر مجید صادقی در گفت وگو با ایسنا، گفت: نوع برخورد با افسردگی درون زاد و واکنشی متفاوت است چرا که علت بروز تفاوت زیادی دارد.
وی ادامه داد: در افسردگی از نوع برون زاد که به دلیل شرایط نامناسب زندگی و احساس ناکامی در فرد پدید می آید، لزومی به درمان دارویی احساس نمی شود و با برطرف شدن شرایط نامناسب فرد بهبود پیدا می کند.
این روانپزشک در نوع درون زاد بیماری افسردگی، درمان پزشکی را توصیه کرد و افزود: این نوع افسردگی با افزایش سطح غلظت هورمون های سرتونین در مغز همراه است و به درمان دارویی، بستری در بیمارستان و استفاده از شوک الکترونیکی بنا به تجویز پزشک نیاز است.
وی نسبت به باور عمومی اشتباه در سطح جامعه نسبت به داروهای درمانی بیماری های روانی انتقاد کرد و گفت: برای از بین رفتن این باور باید فرهنگ سازی شود و به مردم آگاهی داد چرا که بسیاری از داروها دیگر عوارض خواب آلودگی و رخوت ندارند و اگر بیمار مشکل کم خوابی نداشته باشد هیچ پزشکی داروی خواب آور برای او تجویز نمی کند.
صادقی افزود: خواب آلودگی از عوارض داروهایی است که پیش از این استفاده می شد اما اکنون داروهای جدیدی از گروه SSRI وارد بازار شده که این اثر در آن به حداقل رسیده است.
ارسال نظر