تمام گفتهها و وعدههای" علی جنتی"
علی جنتی میگوید: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسوولیتی بزرگ و پرمخاطره است.
وزیر ارشاد ۶۴ ساله که به عنوان یازدهمین سکان دار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت، پیش از گرفتن رای اعتماد گفت وگوها و اظهارنظرهایی داشته است که در ادامه ایسنا بر آنها مروری دارد.
جنتی در نطق دفاعش در مجلس شورای اسلامی چه گفت؟
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نطق دفاع از خود در مجلس شورای اسلامی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی تاکید کرد و گفت: تلاش می کنم تصویری درست از شکوه و عظمت ایران را به جهانیان برسانم.
علی جنتی ۲۴ مرداد ماه در مجلس شورای اسلامی سخنان خود را با حدیثی از امام علی (ع) شروع کرد و گفت: امام علی (ع) می فرمایند « انحراف به چپ و راست گمراهی است و مسیر درست میانه روی است» . آمده ام تا در پیشگاه شما نمایندگان مجلس برای تصدی مسئولیت دشوار اعلام آمادگی کنم. آمده ام تا اعلام کنم به عنوان فرزند کوچک امام (ره) و رهبری برای رساندن پیام معنوی انقلاب اسلامی به جهان آمادگی دارم.
او ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مسوولیتی بزرگ و پرمخاطره است، من به خوبی به سختی راه آن آگاهم و می دانم که سخنگویی هفت هزار سال تمدن و فرهنگ کاری دشوار است، در دست داشتن وزارت فرهنگ به عنوان ام القرای جهان اسلام آن هم در این روزگار پرحادثه کاری آسان نیست؛ به خوبی می دانم فرهنگ باید در اولویت نخست باشد، فرهنگ زبان انقلاب اسلامی و هنر زبان گویای مردمان پارسی است.
جنتی اضافه کرد: ایران فرهنگی مرزی نمی شناسند، در حال حاضر تنها دنیای شرق بلکه دنیای غرب هم که در تاریکی مغرب گرفتار شده به خورشید گرمابخش فرهنگ و هنر اسلامی چشم دوخته است.
وی گفت: می دانم که فرهنگ تنها وسیله پر کردن فراغت نیست، بلکه دیپلماسی عمومی کم هزینه ترین و بهترین راه برای ایجاد تعامل سازنده با جهان غرب است، در دنیایی که هستیم همه تلاش می کنند تصویری زیباتر از خود به نمایش بگذارند، به عبارتی جنگ امروز جنگ تصویر است، بر همین اساس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه ی مهم برای ارائه تصویر درست از شکوه و عظمت ایران برعهده دارد.
تهاجم فرهنگی توطئه نیست
او خاطرنشان کرد: به رغم همه تلاشهای صادقانه دولت های گذشته وضعیت فرهنگی کشور همچنان نامطلوب است، تهاجم فرهنگی توطئه نیست، در شرایطی که کشورهای اروپایی نگران تهاجم فرهنگی آمریکا هستند و با بودجه های میلیاردی تلاش می کنند مقابل آمریکایی شدن فرهنگشان بایستند تکلیف ما و کشورهای دیگر آسیایی روشن است.
جنتی با بیان اینکه ایستادگی، تنها از طریق بازگشت به خویشتن خویش و ریشه ها ممکن است تاکید کرد: بازگشت به خویشتن یعنی بازگشت به دین، اسلام رحمانی، اسلام گذشت و عفو، اسلام کرامت انسانی که در آن افشاگری، بهتان و دنیاپرستی گناهی نابخشودنی است. بازگشت به خویشتن یعنی بازگشت به اسلام اخلاق، اسلام امانتداری، اسلامی که پیامبرش پیامبر رحمت است و اسلامی که برای همه نسلها است و بر عقلانیت پای می فشارد.
وزیر ارشاد ادامه داد: برای مقابله با تهاجم فرهنگی راهی جز بازگشت به اسلام ناب محمدی وجود ندارد، البته مسافران ایران زمین جا دارد به ایرانی بودن خودمان ببالیم و به فرهنگ و تمدن هفت هزار ساله خود افتخار کنیم، ایران همواره سرزمین توحید بوده و پیروان آسمانی همواره در آن می زیسته اند، شرکت و بت پرستی هیچگاه در آن جای نداشته است.
وی تصریح کرد: خدمات ایرانیان به اسلام همانگونه که شهید مطهری گفته موجب فخر ما است، . باستان پرستی و باستان زدایی هر دو با مشی اعتدال ناسازگار است، آنهایی که پرچم ایران را برابر پرچم اسلام برافراشتند و آنهایی که در ستیز با فرهنگ اسلامی هستند هر دو به بیراهه می روند اسلام و ایران هر دو دو روی سکه فرهنگ ایرانی هستند.
جنتی افزود: اگر رای آوردم و این مسئولیت را برعهده گرفتم خواهم کوشید چهره ایران توحیدی، معنویت گرا و غنایافته از اسلام ناب را به جهانیان بشناسانم؛ تلاش خواهم کرد با پاسداری از زبان فرهنگی راه را بر نفوذ فرهنگ بیگانه ببندم، تلاش خواهم کرد با تقویت اتحادیه فرهنگی فارسی زبانان، فارسی زبانان دنیا را گرد هم بیاورم و با ارسال سفیران فرهنگی شایسته و کاردان و فرهیخته راه را برای همگرایی جوامع اسلامی باز کنم.
او ادامه داد: تلاش خواهم کرد ازفرصت ریاست دوره ای جنبش عدم تعهد استفاده کنم و پیام دوستی ایران را به جهانیان برسانم و با اعزام بزرگان فرهنگی کشور به جهان آن را ارتقا بدهم، جهان کنونی تشنه شنیدن پیام اسلام، شعر و ادب فارسی و خط و نقاشی ایرانی است، هنر بهترین سفیر ایران در جهان است، می توان با کمک علمای آگاه و عالی فرهنگ، سینماگران متعهد، اهالی موسیقی، هنرهای تجسمی و رسانه بسیاری از درهای بسته را گشود، فرهنگ چون آبی زلال تشنگان حقیقت را سیراب خواهد نمود.
از این لحظه مسوولیت سنگینی بر دوشم حس می کنم
جنتی ساعاتی پس از اینکه به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد دولت یازدهم از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت، در گفت وگویی کوتاه با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ، گفت: نیاز است با اهالی فرهنگ و هنر گفت وگوهای بیشتری داشته باشیم و قول میدهم این روند گفت وگوها از اولین روزهای فعالیتم آغاز شود و تا حصول شرایط مطلوب ادامه داشته باشد.
او همچنین پیش از اینکه از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد بگیرد، درباره نحوه به کارگیری مدیران در معاونت های مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرده بود: اصولا رویکرد من در مقابل تمام بخش ها و معاونت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آن است که ارزیابی کلی از توانایی های مدیریتی در بخش های مختلف داشته باشم، اگر مدیران معاونت ها از توانایی مدیریتی برخوردار نبودند یا نتوانستند خود را با سیاست های دولت جدید تطبیق دهند، قطعا افراد دیگری جایگزین آنها خواهند شد اما در غیر این صورت از مدیران قبلی برای پست های معاونت استفاده خواهم کرد.
هنرمند تشنه ی برخوردهای کریمانه است
جنتی تاکید کرد: در روزگاری نامزد وزارت فرهنگ و ارشاد شدم که جمع کثیری از نخبگان و اهالی فرهنگ از دولت فاصله گرفته اند، در حال حاضر کشمکش های بی ثمر و تضارب آرا را گرفته، جای خالی اسلام رحمانی در برخورد با هنرمندان احساس می شود، هنرمندان تشنه برخوردهای کریمانه هستند.
وی گفت: روزنامه نگاران و رسانه ها نقش موثری در ساختار فرهنگی کشور دارند، من تلاش خواهم کرد بدون عدول از ارزشها، آرامش را به عرصه فرهنگ و هنر برگردانم، مدیریت فرهنگی را به اهلش خواهم سپرد و بزرگان را بزرگ خواهم داشت وسعی می کنم دغدغه های معیشتی را کاهش خواهم دهم.
جنتی تصریح کرد: من هنر برای هنر را که از آموزه های لیبرالیستی گرفته شده نمی پسندم معتقدم هنرمند باید معتقد باشد و هنر نمی تواند از ارزش های اصیلش دور باشد.
او سپس به چند نکته از برنامه هایش اشاره کرد و گفت: اصول مهم برنامه هایم برگرفته از اسناد بالادستی از جمله سند چشم انداز، برنامه پنجم توسعه است. نخستین اصل برنامه های من ترویج برنامه های دینی و سبک زندگی بر اساس الگوی ایرانی اسلامی است. برای تحقق این سیاست ترویج عفاف و فرهنگ قرآنی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
جنتی همچنین خاطرنشان کرد: دیدگاه های علما به عنوان سرمایه بزرگ و ارزشمند پشتوانه فرهنگی خواهد بود، از فرهنگ دوران دفاع مقدس نیز به عنوان گنیجنه ای گرانبها استفاده خواهد شد، مساجد و هیات ها هم فرصتی استثنایی برای کمال فرهنگی هستند.
او اضافه کرد: برنامه دوم من مردمی کردن و عدالت در بخش فرهنگ است، فرهنگ برابر یعنی فرصت برابر برای همه، احترام به بزرگان و گشودن راه برای استعدادها، فرصت برابر برای لایحه های فرهنگی، امکان دسترسی همگان به شاهراههای علم و فرهنگ را فراهم می آورد.
وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، تمرکززدایی و تراکم زدایی در مراکز فرهنگی را از اصول مهم فرهنگی عنوان کرد و گفت: ضمن اعتماد به مدیریت محلی و منطقه ای باید نخبگان محلی استان ها و شهرستان ها سهمی به مراتب بیشتر داشته باشند.
جنتی شوراهای شهر و مراکز مردم نهاد را قلب تپنده فرهنگ عنوان کرد و افزود: باید برای احیای فرهنگ عمومی و سبک زندگی که مورد تایید مقام معظم رهبری است از مدارس آغاز کرد.
وی افزود: همچنین امیدوارم بتوانم با همکاری وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای ارتقای فرهنگ عمومی کشور گام های بلندی برداریم.
خودرایی آفت فرهنگی است
جنتی خود رایی را آفت فرهنگی دانست و گفت: از شهید دکتر بهشتی آموختم که مناصب و پست ها امانتی در دست مسئولان و فرصت هایی برای خدمت هستند امیدوارم اندک تجاربی که در سالهای طولانی داشته ام مرا یاری رساند در این مسیر چشم امیدم به علما و مراجع نیز است.
تلاش خواهم کرد در اولین فرصت شرایط قانونی را برای بازگشایی خانه سینما فراهم کنم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه « خانه سینما» محلی است تا سینماگران بتوانند مسائل مربوط به صنف خود را پیگیری کنند، گفت: در صورت کسب رای اعتماد از مجلس، تلاش خواهم کرد در اولین فرصت، مشکلات موجود را درباره فعالیت خانه سینما بررسی و شرایط قانونی را برای بازگشایی آن فراهم کنم.
علی جنتی در گفت وگویی که چند روز قبل از گرفتن رای اعتمادش داشت، درباره مشکلات ایجاد شده برای خانه سینما، افزود: خانه سینما مرکزی برای تجمع اهل سینما است و تعداد قابل توجهی از سینماگران با صنوف مختلف در این محل جمع شده و مسائل صنفی خود را مطرح می کردند.
وزیر ارشاد در گفت وگو با" خانه ملت" با تاکید بر اینکه خانه سینما جایگاهی است که باید تقویت شود، بیان کرد: متاسفانه در گذشته مسائلی برای فعالیت خانه سینما به وجود آمده که به بسته شدن این مرکز و دلخوری و نگرانی بسیاری از سینماگران منجر شده است.
وی تصریح کرد: به طور حتم سیاست و رویکرد من به گونه ای خواهد بود تا در اولین فرصت مسایل و مشکلات به وجود آمده پیرامون خانه سینما را بررسی و شرایط قانونی را برای فعالیت مجدد آن فراهم خواهم کرد.
جنتی با تاکید بر اینکه خانه سینما برای سینماگران از اهمیت ویژه ای برخوردار است، یادآور شد: در واقع خانه سینما محلی است تا سینماگران بتوانند مسایل مربوط به صنف خود را پیگیری کنند و بدیهی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همه تلاش خود را در جهت حمایت از آن به کار می گیرد.
مدیران جنتی چه کسانی هستند؟
وزیر ارشاد کابینه یازدهم در پاسخ به پرسشی درباره نحوه به گارگیری مدیران در معاونت های مختلف وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: اصولا رویکرد من در مقابل تمام بخش ها و معاونت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آن است که ارزیابی کلی از توانایی های مدیریتی در بخش های مختلف داشته باشم. اگر مدیران معاونت ها از توانایی مدیریتی برخوردار نبودند یا نتوانستند خود را با سیاست های دولت جدید تطبیق دهند، قطعا افراد دیگری جایگزین آنها خواهند شد اما در غیر این صورت از مدیران قبلی برای پست های معاونت استفاده خواهم کرد.
علی جنتی در ادامه درباره نگاه خود نسبت به مشکلات خبرنگاران و تهیه وام مسکن آن ها اظهار کرد: من کم و بیش با مشکلات خبرنگاران آشنا هستم و لازم است تمام توان خود را به کار گیرم تا از برخی دغدغه های آن ها از جمله معیشت و رفع مشکلات بیمه ای شان کم کنم که البته این مهم نیز همکاری دستگاه ها ذی ربط را می طلبد.
وزیر ارشاد در گفت وگویی دیگر در روزنامه ی بهار در پاسخ به اینکه مثل این که تنها سمت فرهنگی تان که مطرح شده، حضور در معاونت بین المللی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است؟ ، گفت: من از سال ۷۱ تا ۷۷ با سه وزیر آقای لاریجانی، آقای میرسلیم و مهاجرانی در همین سمت همکاری داشته ام. سه سال به عنوان معاون امور بین الملل و سه سال نیز به عنوان قائم مقام سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حضور داشتم.
باید صبر کنیم
جنتی در پاسخ به اینکه فکر می کنید واکنش اهالی فرهنگ نسبت به حضورش در این سمت چگونه خواهد بود؟ گفت: باید صبر کنیم و ببینم چگونه قضاوت خواهند کرد. امیدوارم مجموعا مثبت باشد، بالاخره من نظراتم با دیدگاه های موجودحاکم بر وزارتخانه متفاوت است.
او در باره ی اینکه آیا توان اجرایی کردن مطالبات هنرمندان و شعارهایی که آقای روحانی داده اند را در خودتان می بینید؟ پاسخ داد: ما موظف هستیم به شعارها و مسائلی که ایشان در حوزه فرهنگ مطرح کرده اند جامه عمل بپوشانیم. همه تلاشمان بر این خواهد بود تا مشکلاتی که مطرح است را برطرف کنیم. این که در عمل با توجه به بعضی محدودیت هایی که وجود دارد یا ممکن است پیش بیاید چقدر می توانیم موفق شویم، بحث دیگری است.
به گزارش ایسنا، جنتی در پاسخ به اینکه معاونان یا همکارانش را از چه جناح یا گروهی انتخاب خواهد کرد؟ مطرح کرد: همان طور که آقای روحانی از ابتدا مطرح کردند یک دولت فراجناحی خواهند داشت. یکی از خصوصیات من هم همین است. هم در صداوسیما و هم وزارت ارشاد و هم در استانداری ها و پست های وزارت کشور هرجایی که کار مدیریتی انجام داده ام تلاشم این بوده که براساس یک سری اصول و معیارهای مشخص عمل کنم. افرادی را انتخاب می کردم که به نظام و ولایت فقیه اعتقاد داشته و ملتزم عملی به اسلام باشند و در کنار آن کارآیی و تخصص شان احراز شده باشد. اگر این سه ویژگی را داشتند دیگر بقیه موارد ملاک نبود.
از حضور و همکاری با افراد افراطی و تند پرهیز می کنم
وزیر ارشاد در پاسخ به اینکه جناح و سمت وسوی فکری آنان مهم نیست؟ هم مطرح کرد: این ملاک ها برایم اولویت دارد و درعین حال بحث اعتدال که همواره مورد توجه و جزو شعارهای اساسی دکتر روحانی بوده است، شدیدا به آن پایبند هستم. از حضور و همکاری با افراد افراطی، جناحی و تندرو پرهیز می کنم.
به گزارش ایسنا، سایت قانون هم چندی قبل نوشت که علی جنتی که پسر آیت الله جنتی است، درباره ی طرز تفکرش گفته است: کسانی که من را می شناسند و سابقه کاری مرا می دانند هیچ وقت دچار این اشتباه نمی شوند و می دانند که مسائل فکری، موروثی نیست. این گونه نیست که افراد به صورت ژنتیک طرز فکر و اعتقاد یکسانی داشته باشند. اهالی فرهنگ و هنر و اندیشمندان نیز قطعا بر این باورند که در اندیشه و تفکر، همه افراد از یکدیگر مستقل هستند. امیدوارم با توجه به دیدگاه های من در حوزه های موسیقی، هنر، سینما و… فضای فرهنگی و هنری کشور تلطیف شود تا هنرمندان بتوانند بهتر تنفس کنند.
او همچنین در پاسخ به اینکه زمانی که آقای روحانی وزارت ارشاد را به شما پیشنهاد کردند، تردید نکردید؟ گفت: قطعا تردید داشتم. مشکلاتی را که در پیش می دیدم و می بینم، پذیرش این مسئولیت را بسیار دشوار می سازد. لذا با آقای دکتر روحانی بحث های زیادی کردیم. در نهایت احساس کردم که در این زمینه گزینه دیگری برایشان باقی نمانده است و باید به وی کمک کنم. به همین دلیل پذیرفتم تا بتوانم در این حوزه به دکتر روحانی کمک کنم.
آیت الله جنتی می گفتند که اگر به وزارتخانه دیگری می رفتم، بهتر بود
او در پاسخ به اینکه آیا با پدرش آیت الله جنتی مشورت کرده است، گفت؟ خیر مشورت نکردم. اطلاع دادم. ایشان هم نظرشان این بود که وزارت ارشاد مشکلات فراوانی دارد و اگر به وزارتخانه دیگری می رفتم، بهتر بود.
وزیر ارشاد در پاسخ به اینکه فرزند آیت الله جنتی هستید اما از نیروهای نزدیک به آیت ا… هاشمی به شمار می آیید، آیا از این بابت چالشی در روابط خانوادگی شما به وجود نیامده است؟ خیر. به هر حال هر کسی نظرات و تفکرات مستقلی دارد. آشنایی من با آقای هاشمی به ۱۰ سالگی من بازمی گردد و این ارتباط تا به امروز ادامه دارد. در صحنه های مختلفی از قبل از انقلاب با ایشان ارتباط داشتم و بهره بردم. حتی در دوران مبارزاتی که ما از خارج کشور علیه رژیم پهلوی داشتیم، ایشان کمک های مالی و معنوی و فکری می کردند. بعد از انقلاب هم همین بوده است. علاقه و ارادت من به آقای هاشمی شخصی نیست، بلکه فکری است. من آقای هاشمی را شخصیتی می دانم که در جناح ها و گروه ها نمی گنجند. از افراط و تفریط به دور هستند. مصلحت نظام را از همه چیز بالاتر می دانند. در برخورد با افراد و جریان ها و مشکلات و ناملایمات سعه صدر دارند. مجموعه خصوصیات و ویژگی هایی که در ایشان دیدم من را به آقای هاشمی نزدیک کرد.
جنتی همچنین درباره ی برآوردش از وضعیت فعلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم گفت: در چند سال اخیر ارتباط نزدیک با وزارت ارشاد نداشتم اما آنچه که دورادور از طریق اصحاب فرهنگ و هنر شنیدم و از طریق تماس هایی که داشتم متوجه شدم، این است که مجموعه کسانی که به نوعی با این وزارتخانه سر و کار دارند دچار مشکلات عدیده ای هستند. در تمامی حوزه ها مشکلات هست. اهالی سینما، کتاب، موسیقی، مطبوعات و… با چالش های فراوانی دست و پنجه نرم می کنند. بنده تصورم این است که با توجه به رویکرد دولت تدبیر و امید باید تغییرات اساسی در وضعیت موجود به وجود آورد. چه از نظر سیاست ها و چه از نظر نیروی انسانی که در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند.
جنتی در اظهارنظری دیگر درپاسخ به اینکه به نظر می رسد، قفل خانه سینما با کلید تدبیر و امید باز خواهد شد، چه نویدی برای اهالی سینما دارد؟ گفت: بنده هنوز به طور کامل وارد این مقوله نشدم. نه استدلال های وزارت ارشاد برای تعطیلی خانه سینما را استماع کرده ام و نه دلایل و برهان های طرفین دعوا را شنیده ام. برخورد من با این ماجرا تا به حال برخورد رسانه ای بوده است. در واقع، مسائلی را شنیده ام که در رسانه ها منعکس شده است؛ اما آنچه اکنون می توانم بگویم این است که اصولا بستن خانه سینما به عنوان یک انجمن صنفی که محل گردهمایی اهالی سینما و محل تبادل نظرات و تضارب آرا بوده، بسیار خسارت بار بوده است. این مشکل باید در اسرع وقت حل شود. یکی از مهم ترین اولویت های من بازگشایی خانه سینما است و قطعا در اولین روزهای کاری به آن خواهم پرداخت. اصولا چیزی که باید به آن توجه داشت تشکل های مدنی و صنفی است که اصحاب سینما و مطبوعات و هنر باید از آن بهره مند شوند. اگر ما تمامی فعالیت های این گروه ها را زیر نظر دولت بیاوریم و فکر کنیم پادگانی درست کرده ایم که همه باید مطیع ما باشند، بسیار عمل نادرستی است.
گفته می شود، علی جنتی روز شنبه ۲۶ مرداد ماه به ساختمان وزارت ارشاد در بهارستان برود.
علی جنتی، فرزند آیت الله احمد جنتی (دبیر شورای نگهبان) در سال ۱۳۲۸ به دنیا آمده است.
پس از گذراندن دوران متوسطه و دبیرستان در مدرسه علمیه منتظریه (حقانی) ، تحصیلات حوزوی خود را آغاز کرد و به مدت ۱۰ سال در زمینه ادبیات عرب، منطق، فلسفه، اقتصاد اسلامی و فقه و اصول نزد استادان حوزه دانش اندوخت. جنتی پس از پایان سطح، دروس خارج فقه و اصول را نزد حضرات آیات شبیری زنجانی، یوسف صانعی و آذری قمی گذراند.
وزیر ارشاد در سال ۱۳۵۴ پس از یک دوره مبارزه و درگیری با ساواک، با مشورت شهید بهشتی و آیت الله هاشمی رفسنجانی عازم سوریه و لبنان شد و مدتی در این دو کشور اقامت کرد.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، مسؤولیت هایی چون مدیریت صدا و سیمای جمهوری اسلامی مرکز اهواز، نمایندگی قوه قضاییه در شورای سرپرستی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، استانداری خوزستان، عضویت در ستاد قرارگاه خاتم الانبیا و ریاست دفتر جانشین فرماندهی کل قوا، استانداری خراسان، معاونت امور بین الملل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سفارت ایران در کویت و معاونت سیاسی وزارت کشور را تجربه کرد.
او که در مقطعی به عنوان مدیر شبکه اول سیما فعالیت کرده است، مسؤولیت های دیگری را نیز تجربه کرده که بعضی از آن ها عبارت اند از: قائم مقام سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مشاور وزیر امور خارجه و رییس کمیته فرهنگی – اجتماعی شورای عالی امنیت ملی، معاون سیاسی وزارت کشور و پژوهشگر سیاست خارجی در مرکز تحقیقات استراتژیک.
به گزارش ایسنا، ناصر میناچی، عباس دوزدوزانی، عبدالمجید معادی خواه، سیدمحمد خاتمی، علی لاریجانی، مصطفی میرسلیم، سید عطاءالله مهاجرانی، احمد مسجد جامعی، محمدحسین صفار هرندی و سید محمد حسینی به عنوان وزیر تاکنون در راس وزارتخانه ارشاد در سال های پس از انقلاب مشغول به کار بوده اند.
ارسال نظر