به گزارش پارس به نقل از مهر، طه طاهری در نخستین جلسه کمیته زنان و خانواده این ستاد که در مجموعه فرهنگی شقایق برگزار شد، گفت: اصل کار ساختاری در حوزه اعتیاد زنان دارای اشکال است و باید براساس فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ، ساختار بهبود وضعیت اعتیاد زنان را متحول کرد. مسئله اعتیاد زنان انقدر مهم است که این ستاد در سال ۹۰، مرکز توانمندسازی حوزه زنان را در دفتر توسعه مشارکت های مردمی تشکیل داد تا این مسئله به خوبی شناسایی و بررسی شود.

قائم مقام دبیرکل ستاد با تاکید بر اینکه باید به صورت ساختاری پدیده اعتیاد زنان را بررسی کرد، گفت: امروز کمیته زنان و خانواده ستاد تشکیل شد چون ۵ بند از سیاست های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری در امر مبارزه با مواد مخدر به آن مربوط می شد.

طاهری با تاکید بر اینکه نباید در مسئله اعتیاد رودربایستی و کم کاری صورت بگیرد، گفت: جمع حاضر در این جلسه، جمع مقدسی است و سعی داریم که در حوزه اعتیاد زنان تصمیمات اساسی گرفته شود.

وی با بیان اینکه سبک زندگی یعنی یک موضوع و پدیده به عنوان رفتاری ارزشمند تلقی می شود، گفت: متاسفانه امروز در کلانشهر تهران حشیش و کوکائین برای برخی از طبقات زنان و دختران به سبک زندگی تبدیل شده است و همین سبک غلط منشاء بروز اعتیاد و وابستگی دائمی در آنان به مواد مخدر می شود حتی در بعضی از موارد در توزیع و ترانزیت مواد مخدر از زنان استفاده می شود.

قائم مقام دبیرکل ستاد گفت: تاکنون در ۱۸ استان کشور، مرکز نگهداری درمان و کاهش آسیب معتادان (ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر) راه اندازی شده است و اقدامات بسیاری توسط بهزیستی و سایر دستگاه ها در حوزه مبارزه با اعتیاد صورت گرفته همچنین در توسعه مشارکت های مردمی اقدامات بسیار خوب و عالی صورت گرفته است اما هنوز نتوانسته حجم تهدید را کم کند.

طاهری خطاب به اعضای کمیته گفت: موضع شما همکاران باید طلبکارانه باشد و باید در حوزه اعتیاد، مسائل را مطالبه کنید و واقع نمایی کنید نباید مسئله اعتیاد را کتمان و مخفی کرد بلکه باید ابعاد آن را برای مردم به صراحت بیان کرد و بدون ملاحظه و سانسور نقش مخرب و آسیب زای آن را در همه ابعاد و تاثیرگذاری آن را در همه حوزه های فرهنگی، اقتصادی، امنیتی، جامعه و خانواده را وانمایی کرد.

وی با بیان اینکه کمیته تخصصی زنان باید صفر تا صد هر آنچه که مربوط به حوزه اعتیاد زنان و مواد مخدر در این طبقه جنسی است را شناسایی و بررسی کند، افزود: این حوزه، تکلیف معوق نظام، شرع، انقلاب و مطالبه مردم است و این عقب ماندگی را با اقدام راهبردی اثربخش باید جبران کرد. اهمیت مسئله اعتیاد زنان را باید در سیاست های بالادستی نظام، سیاست های اجرایی و سیاست های برنامه پنجم توسعه به وضوح دید و بررسی کرد و در عین حال نیز باید همه دستگاه ها در راستای تحقق این اسناد بالادستی فعالیت جهادی داشته باشند.

وی در پایان خواستار آن شد که همه اساتید زن و فرهیختگان دلسوز و متخصصین امر حوزه زنان در امر درمان و پیشگیری و سازمان های اختصاصی زنان اعم از دولتی و غیر دولتی در این امر مشارکت و ستاد را یاری کنند.