به گزارش پارس به نقل از ایسنا، « فرانسیس بلائو» از متخصصان امور زنان در دانشگاه کرنل می گوید: فقدان قوانین کار منصفانه و حامی حقوق خانوادگی در آمریکا عامل اصلی این بی رغبتی است.

آمار نشان می دهد که در سال ۱۹۵۰ میلادی تنها ۳۷ درصد زنان ۲۵ تا ۵۴ ساله جزو نیروی کار به حساب می آمدند و در سال ۱۹۹۰ میلادی این آمار به ۷۴ درصد رسید اما از آن پس تاکنون این روند رو به رشد متوقف شده به طوری که در حال حاضر یک چهارم از زنان این کشور هیچ تمایلی برای کار در بیرون از منزل ندارند.

گزارش ها حاکیست در سال گذشته میلادی، آمریکا از میان ۳۷ کشور توسعه یافته در حوزه مشارکت زنان به عنوان نیروی کار، رتبه بیست و هفتم را داشته است.

همچنین آمریکا تنها کشور صنعتی پیشرفته در جهان است که برای مرخصی زایمان زنان شاغل، دستمزدی در نظر نمی گیرد در حالی که در آلمان زنان می توانند مدت ۱۴ هفته و با حقوق کامل از مرخصی زایمان استفاده کنند و در فرانسه، اسپانیا و هلند نیز مدت مرخصی زایمان ۱۶ هفته است.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری سی ان ان، در مورد عدم تمایل درصد قابل توجهی از زنان آمریکایی به حضور در محیط های کاری می توان به مرخصی زایمان بدون حقوق اشاره کرد. در سوئد به ازای تولد هر نوزاد ۴۸۰ روز مرخصی زایمان با حقوق در نظر گرفته می شود به همین دلیل ۸۸ درصد زنان سوئدی ترجیح می دهند شاغل باشند.