انسان چند روز میتواند در مریخ زندگی کند؟
تعداد ثبتنامکنندگان سفر بیبازگشت به مریخ
پروژه «مارس وان» ناسا برای مسکونی کردن سیاره مریخ که قرار است در سال ۲۰۲۲ آغاز شود، تاکنون توانسته بیش از ۱۰۰ هزار انسان مشتاق برای سفر بیبازگشت به مریخ را جذب کند.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، این افراد برای یک سفر یک طرفه به سیاره سرخ ثبت نام کرده اند با این امید که بقیه عمر خود را در قلمرو کشف نشده زندگی کنند.
باس لاندسدراپ، رئیس شرکت مارس وان از ثبت نام افراد زیادی خبر داده که در حال کار بر روی مشخصات خود برای این ماموریت هستند.
این پروژه شش میلیارد دلاری توسط رسانه ها و حامیان مالی تامین شده و هزینه هر درخواست برای این ماموریت بر اساس تولید ناخالص داخلی سرانه هر کشور است.
بر اساس این گزارش، یک گروه ۴۰ نفره از فضانوردان چند قاره قرار است در سپتامبر ۲۰۲۲ به سمت سیاره مریخ پرواز کرده و در آوریل ۲۰۲۳ در آن فرود بیایند. یک گروه دیگر متشکل از چهار انسان نیز دو سال بعد در سفری بی بازگشت به این سیاره اعزام خواهند شد.
فضانوردان برای هشت سال در یک موقعیت منزوی تحت تمرینات سخت قرار خواهند گرفت.
ماموریت مسکونی سازی مریخ با خود خطرات سلامتی زیادی همراه خواهد داشت که از آن جمله احتمال ابتلا به سرطان در پی مواجهه فضانوردان با سطوح تابش خواهد بود.
از این رو تعداد روزهای قابل سکونت در مریخ ۵۰۰ روز محاسبه شده است.
کریس مور، معاون مدیر سیستمهای پیشرفته اکتشافی اظهار کرد که مهندسان می توانند درصد مواجهه فضانوردان با تابش را با طراحی فضاپیمایی که از حفاظت بیشتر برخوردار بوده، محدود کنند اما از آنجایی که خطر سفر فضایی در کل بالا بوده، خطر تابش بزرگترین نگرانی برای آنها نخواهد بود.
ارسال نظر