کارگردانهای فیلمهای" عیدفطر" چه نوشتند؟
کارگردانهای فیلمهای اکران عید فطر در یادداشتی دربارهی فیلمهایشان به اظهارنظر پرداختند.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، بهروز شعیبی کارگردان فیلم « دهلیز» درباره اولین ساخته سینمایی اش نوشت: « خوشحالم که سینما را با « دهلیز» آغاز می کنم- کارگردانی سینما- قصه ای که آدم هایش را می شناسم، دغدغه ام هستند و به آنها مدیونم و این فیلم را در کنار بهترین گروه کار کردم. خیلی سعی کردم عضو خوبی در این گروه باشم. »
وحید موسائیان کارگردان فیلم « فرزند چهارم» هم نوشت: « وقتی برای اولین بار در اوج قحطی در سال ۲۰۱۱ به سومالی رفتم می خواستم یک فیلم مستند بسازم اما با دیدن مادرانی که مجبور می شوند از بین بچه هایشان دست به انتخاب وحشتناکی بزنن و برای نجات یکی از آنها دیگری را در بیابان رها کنند، تصمیم گرفتم فیلمنامه ای بنویسم هرچند که هیچ داستان و فیلمی نمی توانست رنج آن مادران را به تصویر بکشد. »
ابراهیم شیبانی سازنده فیلم « هیچ کجا هیچ کس» درباره فیلمش نوشت: « آنجا که اعتماد می میرد و تعصب ها و عرف ها عاملی برای سکوت در یک رابطه باشد، جایی است برای رشد کینه ها و کنایه ها و در چنین شرایطی ست که رابطه ها به تاریکی می گرایند.
فیلم مخاطب را به آرامی و عمق اتفاق ها می برد و مدام به بیننده یادآوری می کند که می توانی هر یک از این شخصیت ها باشی و شاید اکنون باشی. »
پوران درخشنده هم که با فیلم « هیس دخترها فریاد نمی زنند» در اکران عیدفطر حاضر است در کاتولوگ جشنواره سی و یک فجر درباره فیلمش نوشت: « هیس دختر ها فریاد نمی زنند بی توجهی، سهل انگاری پدر و مادر شیرین هشت ساله، واقعه ای را برای او رقم می زند. زخم آن سال ها بر روح او باقی می ماند و همه زندگی اش را تحت الشعاع خود قرار می دهد. آنچه این زخم را عمیق تر می کند و واقعه را به فاجعه ختم می نماید آن است که دخترک هیچ کس را نمی یابد تا درد و دلش را با او در میان بگذارد… »
« جا به جا» به کارگردانی علی توکل نیا دیگر فیلم اکران عید فطر است که در جشنواره ی فیلم فجر حضور نداشت و مضمونی کمدی دارد.
ارسال نظر