صدور کارتهای اعتباری مهارتآموزی برای مددجویان کمیته امداد
معاون توسعه، اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از صدور کارتهای اعتباری مهارتآموزی و کاریابی در کل کشور خبر داد و گفت: در قدم اول این کارتها را برای مددجویان کمیته امداد صادر میکنیم.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، علی اکبر لبافی در مراسم امضای تفاهم نامه سه جانبه همکاری مشترک کاریابی های داخل و خارج از کشور بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و کانون کارفرمایی انجمن های صنفی دفاتر کاریابی و دفاتر مشاوره شغلی، گفت: شبکه ملی کارت های اعتباری در ابتدای سال ۹۲ راه اندازی شده و اطلاعات جویندگان کار از ۷۰۰ کاریابی سراسر کشور در این شبکه ثبت شده است.
وی ادامه داد: بستر اصلی صدور این کارت ها فراهم شده و از آنجا که کمیته امداد این کار را آغاز کرده، کسانی که نیاز به شغل دارند، به کاریابی ها معرفی شده و جذب می شوند. علاوه بر آن کمک های کمیته امداد امام خمینی (ره) از طریق این کارت ها برای جویندگان شغل، واریز می شود.
به گفته معاون توسعه، اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تمام اطلاعات درباره نقل و انتقال، وضعیت مهارت، سن و سواد جویندگان کار در این شبکه موجود است که با همکاری سازمان ثبت احوال کارت های هوشمند در کنار کارت های ملی صادر می شود.
لبافی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) تنها نهادی است که در حوزه توانمندسازی نیروی کار در عرصه اشتغال و فراهم کردن زمینه های شغلی با رویکرد مناطق محروم و توسعه نیافته فعالیت می کند، افزود: به همین دلیل شورای عالی اشتغال کشور تصمیم گرفت بخش عمده ای از کاریابی ها را به کمیته امداد امام خمینی (ره) واگذار کند.
به گزارش ایسنا، معاون توسعه، اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پس از امضای تفاهم نامه میان کمیته امداد امام خمینی (ره) ، کانون انجمن های صنفی کاریابی های بین المللی و داخلی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه در اصل این تفاهم نامه دوجانبه بوده و وزارت کار تنها نقش ناظر را بر عهده دارد، افزود: هدف از امضای این تفاهم نامه، توجه به اشتغال افراد در مناطق محروم، گسترش فرصت های شغلی، جذب راحت تر مددجویان، آموزش و مهارت آموزی نیروهای تحت پوشش است.
وی با بیان اینکه در حالت عادی جویندگان کار باید برای استخدام و کاریابی هزینه هایی را بپردازند، افزود: با فرآیندی که در این تفاهم نامه در نظر گرفته شده، کمیته امداد امام خمینی (ره) هزینه های کاریابی و استخدام مددجویان را تقبل کرده و در صورت پایداری شغل نیز مشوق هایی نیز در نظر گرفته است.
ایجاد ۳۰۰ هزار فرصت شغلی در سال ۹۲
محمد امید، معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه کمیته امداد در سال ۹۲،۳۰۰ هزار فرصت شغلی ایجاد کرده، افزود: ۱۰ تا ۱۵ درصد این فرصت ها از طریق کاریابی ها ایجاد شده که امیدواریم افزایش یابد.
وی با بیان اینکه کمیته امداد برای توسعه اشتغال خانواده ها و توانمندسازی آنها مددجویان را تحت حمایت قرار می دهد، افزود: طبق برنامه پنجم، سالانه باید تعدادی از مددجویان از طریق اشتغال از پوشش کمیته امداد خارج شوند.
جمع آوری اطلاعات جویندگان کار و افراد شاغل با صدور کارت های اعتباری مهارت آموزی
خانی – مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه با صدور کارت های اعتباری مهارت آموزی، اطلاعات تمام جویندگان کار و افراد شاغل جمع آوری می شود، افزود: دولت مکلف شده برای جویندگان کار، کارت های مهارت آموزی و شغل یابی صادر کند تا اطلاعات قابل اعتمادی از جویندگان کار و افراد شاغل فراهم شود.
به گفته وی، تمام سوابق کاری افراد در این کارت ها آورده شده و نیروی کار می تواند با آمادگی بیشتری در بازار حضور پیدا کند.
خانی با بیان اینکه ایجاد بانک اطلاعاتی اولین خاصیت این کارت های اعتباری است، افزود: مهارت آموزی و مشاوره شغلی دو اقدام مهمی است که باید در بحث اشتغال برای جویندگان کار صورت بگیرد که از این پس دارندگان این کارت ها می توانند در مراکز فنی و حرفه ای از طریق این کارت ها هزینه ها را پرداخت کرده و همچنین با استفاده از آن، مشاوره شغلی ببینند.
مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: اکنون این کارت های اعتباری در کشورهای اروپایی، آمریکای شمالی و کشورهای آسیای شرقی رواج داشته و حتی سوابق بانکی افراد نیز در آنها موجود است.
ارسال نظر