درخواست یک بازیگر سرزنده اما سرطانی
«محله برو بیا» ، «سربداران» ، «محله بهداشت» ، «جیببرها به بهشت نمیروند» و… از جمله آثاری است که شاید بیشتر برای مخاطب محب اهری را به یاد بیاورد.
به گزارش پارس به نقل از تابناک، - بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینمای ایران در حالی روزهای سختی را پشت سر می گذارد و پنجه درپنجه بیماری، می جنگد که به نظر می رسد آخرین درخواستش برای متولیان تئاتر کشورمان سهل الوصول باشد و انتظار بالایی نیست که با این خواسته ها در این روزهای دشوار جامه عمل پوشاند.
نمایشنامه کمدی « رام کردن زن سرکش / The Taming of the Shrew» ، اثر مشهور ویلیام شکسپیر بارها در کشورمان همچون دیگر نقاط جهان روی صحنه رفته و آخرین بار نیز در سی و یکمین جشنواره تئا تر فجر در بهمن ماه امسال به کارگردانی مریم کاظمی در سالن اصلی تئاتر شهر به اجرا درآمد که از اجرای متوسط و استقبال نسبی برخوردار بود. پیش نمایشِ نسخه اصلی، جایش را به موسیقی داده بود و تغییرات اساسی در ساختار این نمایشنامه نمودار بود.
استفاده از موسیقی های محلی و اشعار فولکلور در پیش پرده و بخش هایی از پنج پرده نمایش جزو ویژگی های خاص این اجرا بود که تا حدودی بر جنبه کمیک این اثر افزوده بود و اگرچه جنبه های فنی این اثر با نقدهای همراه بود اما به عنوان یک" تجربه نو" ظرفیت نمایشی لازم را دارد و هرچند شاید تکرار اجرای این نمایش در سالن اصلی تئاتر شهر با حجم مخاطبی که برآورد می شود ممکن نباشد اما تالار چهارسو می تواند از این اجرا میزبانی کند؛ درخواستی که بازیگر این نمایش داشت.
حسین محب اهری بازیگر نمایش" رام کردن زن سرکش" که با سرطان غدد لنفاوی دست و پنجه نرم می کند و بیماری اش که بهبودیافته به نظر می رسید، مجدداً عود کرد در هفته های پیشین در بیمارستان بستری شد و هم اکنون نیز در حال مبارزه با بیماری اش است.
او در این باره می گوید: من به شدت سعی می کنم با بیماری خود مقابله کنم بنابراین هر چقدر بیشتر کار کنم برایم بهتر است. به خاطر بیماریم هر ۱۵ روز سه روز باید بستری شوم با این حال فعالیت های هنری باعث می شود بر بیماریم غلبه کنم.
این بازیگر تئاتر و تلویزیون گفته است: قرار شده سالن اصلی تئاتر شهر را برای اجرا بدهند اما هم اکنون سالن ها وضعیت آشفته ای دارند. یک نمایش بعد از تمرین و بازبینی های متعدد هنوز تکلیفش مشخص نیست. یک بار گفته شد در مرداد ماه سالن در نظر خواهند گرفت اما هنوز معلوم نیست. یک بار حدود ۲۰ سال پیش هایده حائری تلاش کرد این نمایش را روی صحنه ببرد. تمرین زیادی داشتیم و حتی لباس هم دوخته شد اما چند روز مانده به اجرا جلوی کار ما را گرفتند.
محب اهری که هفته پیش با بازدید سرزده محمود احمدی نژاد مواجه شد، در خصوص این نمایش درخواست منطقی مطرح کرد که این بازیگر را بیش از پیش روی صحنه قرار می دهد. بازیگری که نسل اول و دوم انقلاب خاطرات بیشتری با بازیهایش دارند. « محله برو بیا» ، « سربداران» ، « محله بهداشت» ، « جیب برها به بهشت نمی روند» و… از جمله آثاری است که شاید بیشتر برای مخاطب محب اهری را به یاد بیاورد و ای کاش در این ایام سخت نیز، زمینه تسریع در اجرای این نمایش فراهم شود.
بر اساس داستان « رام کردن زن سرکش» ، باپتیستا مینولا بازرگانی بسیار ثروتمند اهل پادوآ دو دختر دارد. دختر بزرگ تر، کاترینا، به سبب کارها و روحیه شیطانی و تخسی که دارد در شهر و دیار خود انگشت نماست و از همین رو بی شوهر مانده است؛ حال آنکه خواهر کوچک ترش، بیانکا، که محجوب و سربه زیر است، خواستگاران بسیار دارد، ولی پدر از پذیرفتن و دادن پاسخ مساعد به خواستگاران خودداری می کند؛ مگر آنکه اول برای دختر بزرگ تر شوهری پیدا شود و در این میان پتروکیو یک نجیب زاده از بی ادب از ورونا وارد معرکه می شود که تصمیم دارد کاترینا را رام و تصاحب کند.
در نهایت بخش های کوتاهی از اجرای این نمایش در جشنواره تئاتر فجر را تماشا می کنید که در ثانیه هایی نیز شاهد اجرای محب اهری در نقش لرد و پدر دختر سرکش هستیم.
ارسال نظر