به گزارش پ ارس به نقل از ایسنا، دکتر نسرین کرمی متخصص تغدیه افزود: برخی از افراد تصور می کنند به دلیل این که ۱۷ ساعت بدون آب و غذا سپری کرده اند در زمان افطار و سحر می توانند به هر اندازه که دوست دارند غذا مصرف کنند.

وی اظهارداشت: اکثر افرادی که به اندازه کافی و لازم در طول ماه رمضان به بدن خود مواد مورد نیاز می رسانند بعد از این ماه نه اضافه وزن پیدا می کنند و نه لاغر می شوند.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد به دلیل عدم رعایت رژیم غذایی مناسب با پایان این ماه برخلاف تصور خود با افزایش وزن مواجه می شوند.

وی افزود: استفاده از غذاهای چرب و شیرین بلافاصله پس از افطارعاملی است که بدون شک باعث افزایش وزن روزه دار خواهد شد.

این دکتر متخصص ابراز داشت: افراد در طول ماه رمضان باید به اندازه نیاز بدنشان مواد غذایی ویتامین دار، پروتئین دار مصرف کنند و فکر نکنند چون ۱۷ ساعت روزه دار هستند حجم زیاد غذای مصرفی شان جذب بدن نمی شود.

دکتر کرمی تصریح کرد: روزه داران باید روزه خود را با آب ولرم و یک قطعه خرما باز کنند و در فاصله افطار تا سحر سایر مواد لازم بدن را مصرف کنند.

وی ابراز داشت: روزه داران مصرف هشت لیوان آب را در این فاصله فراموش نکنند چراکه کمبود آب در بدن آسیب های جدی به بافت ها وارد می سازد.

وی در پایان گفت: معمولا سفره های افطار خانواده های ایرانی رنگین است اما روزه داران باید در خوردن دقت کنند و اگر به عنوان مثال در زمان افطار سوپ میل کرده اند دیگر آش یا حلیم مصرف نکنند.