هرگز افطار خود را با نوشیدن آب سرد آغاز نکنید
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: در زمان افطار به جای آب سرد، کمی آب گرم یا چای میل کنید.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، ، فهمیه ناظران تصریح کرد: افطار را با خوردن خرما، کشمش، عسل و به طور کلی با یک قند طبیعی آغاز کنید به این صورت زیاده روی در خوردن غذا کاهش پیدا می کند.
وی با اشاره به اینکه افراد هرگز نباید با آب سرد افطار را شروع کنند، عنوان کرد: خوردن چای شیرین کم رنگ، شیرگرم، فرنی، نان و پنیر و سبزی و حلیم بی روغن در آغاز افطار مناسب است.
ناظران پور خاطرنشان کرد: افراد نباید در حین غذا خوردن آب بنوشند، زیرا این کار سبب رقیق شدن شیره ی گوارشی و اختلال در هضم می شود.
وی با بیان این که در وعده ی افطار باید غذاهای کم حجم استفاده شود، بیان کرد: در فاصله ی بین وعده افطار تا سحر علاوه بر میوه جات فصل از برگه ی آلو، انجیر و گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
وی افزود: معده ی خالی در هنگام افطار تحمل غذای خشن را ندارد، لذا خوردن غذاهای سهل الهضم و تقریبا نرم برای افطار مناسب است.
ناظران پور با اشاره به اینکه تخم مرغ نیمرو دیر هضم تر از تخم مرغ آب پز است، اظهارکرد: سالاد مکمل خوبی برای غذاها در ماه مبارک رمضان است.
وی یادآور شد: توصیه می شود از بادنجان، فلفل و سایر ادویه ها که ممکن است موجب احساس تشنگی در طول روز شوند استفاده نشود.
ناظران پور با بیان اینکه مصرف کله پاچه، سیرابی و شیردان موجب تشنگی زیاد می شود گفت: مصرف نوشابه های گازدار به طور کلی به خصوص در ماه مبارک رمضان توصیه نمی شود زیرا ممکن است موجب تحریک معده و خصوصا در افراد مبتلا به التهاب معده شود.
وی بیان کرد: سعی کنید بعد از صرف سحری نخوابید، چون وضعیت دراز کش سبب برگشت مواد به مری و ترش کردن می شود و گذشته از آن این کار در دراز مدت باعث سوزش سردل و بیماری رفلکس معده و مری می شود.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه نباید افطار خود را با آب و نوشیدنی های سرد آغاز کنیم، تصریح کرد: در هنگام افطار حتی اگر تشنه اید به جای آب سرد، کمی آب گرم یا چای میل شود.
ارسال نظر