امیر حسین بانکی پور رئیس کمیسیون مشترک جوانی جمعیت در گفت‌وگو  باشگاه خبرنگاران،  درباره راه اندازی مراکز مجاز همسریابی در کشور گفت: ما تاکنون قانونی برای مراکز همسریابی رسمی قانونی در کشور نداشتیم و تا پیش از تصویب قانون جوانی جمعیت کلیه مراکز همسریابی موجود در کشور غیر قانونی بود و فقط یک مرکز همسریابی رسمی در کشور مجوز داشت.

به گفته‌ این نماینده مجلس، در قانون جوانی جمعیت که تصویب شد اعطای مجوز به مراکز همسریابی در نظر گرفته شده است، زیرا مراکز مجاز همسریابی جزو نیاز مردم است و به این وسیله مراکز همسریابی رسمی راه‌اندازی شود که مورد اعتماد مردم باشد.

نوشین نبئی، معاون دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان پیش از این گفته است، در حال حاضر هیچ نهادی متولی صدور مجوز برای این سایت‌ها نیست و این سایت‌ها کاملا به صورت غیر قانونی کار می‌کنند، چون نظارتی بر عملکرد آن‌ها صورت نمی‌گیرد. همین امر موجب اخاذی این سایت‌ها از مردم شده است.

به این صورت جلوی سوء استفاده برخی از افراد از مردم و اطلاعات آن‌ها گرفته شود این جمله را بانکی پور می‌گوید و اعلام می‌کند: مراکز همسریابی مراکز خانواده محور هستند و امین مردم خواهند بود، سازمان تبلیغات اسلامی مسئول راه اندازی این مراکز و وزارت ورزش و جوانان مجوز این مراکز همسریابی را صادر خواهد کرد.

بانکی پور می‌گوید که در این مراکز همسریابی فقط ازدواج دائم صورت می‌گیرد و البته قانون آن به تازگی ابلاغ شده و آیین نامه آن باید تدوین شود لذا هنوز اجرایی نشده است.

این نماینده مجلس درباره ضرورت راه اندازی این مراکز نیز می‌گوید: نیروی انتظامی در چند ساله اخیر با مراکز غیر مجاز همسریابی برخورد کرده، ولی مناسب نبود که در کشور با مراکز غیر مجاز همسریابی برخورد کنیم، ولی در مقابل مراکز مجاز و قانونی آن را نداشته باشیم، ما باید آن چیزی که مردم نیاز دارند را از مسیر درست و صحیح تامین کنیم.
 
 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان