به گزارش پارس به نقل از ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین صادقی با حضور در اولین همایش روحانیون دستگاه قضایی، اظهار کرد: خوشحالیم که در کسوت روحانیت قرار داریم؛ بنابراین روحانیون نایبان امام زمان هستند و همه ما باید در قد و قواره حجت ظاهر شویم و این باعث می شود که بار مسوولیت ما سنگین شود.

صادقی افزود: ما روحانیون که با دستگاه قضایی گره خورده ایم در مسند بزرگی نشسته ایم، مسندی که مسند انبیاست. مسند سنگین قضاوت، مسندی است که در اصل متعلق به پیامبران است. بعد از پیامبران نوبت نواب و بعد علما و الی آخر است.

معاون فرهنگی قوه قضاییه تصریح کرد: روحانیت و قضاوت مسوولیتی است که بعد از انقلاب بر دوش ما نهاده شده است و بیش از حد این ارتباط تجلی پیدا کرده است، بنابراین این فرصتی که برای روحانیت به وجود آمده، فرصت گرانبهایی است که باید از آن کمال استفاده شود، اما باید به صورت اجمالی گفت که از این فرصت استفاده نشده است.

صادقی خاطرنشان کرد: ما روحانیون در دستگاه قضا در درجه اول روحانی و پیام آور دین هستیم و این مسوولیت اول ماست و بعد از آن است که نوبت به مسوولیت های دیگر مانند قضاوت می رسد.

صادقی با بیان اینکه روحانی در هر کسوتی که باشد، روحانی است، افزود: از یک روحانی انتظار می رود که نورافشانی کند. خواسته ما این است که این مسند اصیل و اولیه را به رسمیت بشناسیم و فعالش کنیم؛ بنابراین معاونت فرهنگی قوه قضاییه تشکیل شد که جنبه اصلی روحانیت را در دستگاه قضا احیا کند. برخی از روحانیون حاضر در دستگاه قضا مسوولیت خود را به خوبی ایفا می کنند و برخی دیگر اینگونه نیستند.

معاون فرهنگی قوه قضاییه گفت: ما در معاونت فرهنگی قوه قضاییه چند هدف را دنبال می کنیم که برای عملی کردن آن ها از شما ارائه طریق و پیشنهاد اجرایی می طلبیم.

وی در پایان بیان کرد: هدف های اصلی ما در معاونت فرهنگی قوه قضاییه، زیباسازی اخلاقی در قوه قضاییه است.