آموزش سوسککشی بی دردسر
اگر شما هم در منزل یا محیط کار با معضل هجوم سوسک های موذی و بدقیافه مواجه هستید حتما این این مطلب را بخوانید.
به گزارش پارس به نقل از باشگاه خبرنگاران، با گرم شدن هوا، سر و کله سوسک های موذی و بدقیافه در نقاط مختلف خانه پیدا می شود. این سوسک ها زمانی دردسرساز می شوند که آنها را در آشپزخانه و کنار موادغذایی بیابیم.
سوسک ها معمولا تعداد زیادی از انواع میکروب های بیماری زا را در دستگاه گوارش و همچنین بال، شاخک و پرزهای پای خود حمل می کنند و می توانند به گسترش بیماری فلج اطفال، قارچ های بیماری زا، تب زرد، وبا، دیفتری، سل و انواع اسهال های خونی کمک کنند، یا آن که در بعضی افراد به بروز آلرژی با علایمی نظیر عطسه، آبریزش از بینی و چشم و حتی مشکلاتی شبیه آسم منجر شوند. سوسک ها یا سوسری ها همیشه به دنبال غذا و پناهگاه گرم و مرطوب هستند.
برای از بین بردن آن ها ابتدا باید محل آلودگی و منشا اصلی رشد سوسک ها را مشخص کنید و بدانید که در چه جاهایی امکان تخم ریزی وجود دارد. آثار ناشی از وجود سوسک ها مثل کپسول تخم، پوسته بدن و مدفوع آن ها راهنمای موثری برای پی بردن به محل اصلی آلودگی است.
به طور کلی امروزه افراد برای نابود کردن سوسک ها از اسپری، پودر و قرص حشره کش و گاهی هم از نفت و سم پاشی محل استفاده می کنند. به کار بردن اسپری حشره کش برای مبارزه با سوسری ها روش خوبی است، اما بهداشتی نیست.
سمی که از اسپری ها در فضا پخش می شود، می تواند به راحتی وارد دستگاه تنفس فرد شود یا از طریق منافذ پوست جذب شود، یا آن که روی موادغذایی بنشیند. از سوی دیگر اگر سوسک ها تخم ریزی کرده باشند، به دلیل آن که تخم های آنها توسط کپسول هایی سفت محافظت می شود، این سموم نمی تواند به داخل کپسول ها نفوذ کند.
لذا قبل از سم پاشی محل، باید موادغذایی، ظروف غذاخوری و وسایل خواب را از محل خارج کنید یا روی آنها را کاملا بپوشانید. بهترین راه برای مبارزه با حشرات موذی حفظ نظافت به خصوص در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی است.
بنابراین همه شکاف های دیوار، کف زمین، درز بین پله ها و… را با سیمان بگیرید. از توری ریز در مدخل هواکش فاضلاب ها و کف شوی مناسب در دهانه لوله های فاضلاب در حمام و آشپزخانه و چاه بست محکم در سوراخ کاسه توالت، برای جلوگیری از ورود و خروج سوسک ها و لانه گزینی آنها استفاده کنید.
ارسال نظر