عوامل اصلی مبارزه با کبد چرب
عضو انجمن گوارش و کبد ایران با اشاره به آمار بالای ابتلا به کبد چرب در کشور گفت: ورزش کردن و تغذیه سالم دو عامل اصلی مبارزه با این بیماری به شمار میرود.
وی افزود: هپاتیت B که بیش از ۲۵ سال است که واکسیناسیون آن در کشور انجام میگیرد و هپاتیت C نیز عملاً امروزه درمان آن آسان شده است البته برخی بیماران به دلیل شرایط ویژه درمانهای سخت داشته و نمیتوان برای آنها اقدامات چندانی را انجام داد.
عضو انجمن گوارش و کبد ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر مشکل در ارتباط با هپاتیتهای ویروسی این بوده که برخی مبتلا به این بیماری بوده ولی اطلاعی از آن ندارند، گفت: شناسایی این بیماران در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته و اقدامات مناسبی در این راستا انجام گرفته است.
مرآت در ادامه با اشاره به اینکه کبد چرب نوعی هپاتیت غیرویروسی است بیان داشت: تغذیه ناسالم سبب ابتلا به این بیماری میشود و اگر فرد تحرک و ورزش انجام ندهد، بیماریهای مختلفی همچون دیابت، کبدچرب و مشکلات قلبی و برخی از سرطانها گریبان آن را میگیرد.
وی عنوان کرد: در برخی از استانها همچون مازندران میزان ابتلا به کبد چرب بسیار بالا بوده و به نزدیک ۵۰ درصد میرسد و این در حالی است که مردم باید آگاهی داشته باشند که تنها راه پیشگیری و درمان کبد چرب از طریق ورزش کردن است و این موضوع باید جدی گرفته شود.
عضو انجمن گوارش و کبد ایران با اشاره به اینکه دیابت نیز امروزه در کشور با اپیدمی همراه بوده و کبد چرب و دیابت در کنار هم ریسک ابتلا به بیماری قلبی را به شدت افزایش میدهد،گفت: به اندازه غذا خوردن و تحرک داشتن دو عامل برای مبارزه با کبد چرب است.
ارسال نظر