به گزارش پارس ، عبدالوحید فیاضی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت وگو با فارس در خصوص بودجه تصویب شده وزارت آموزش و پرورش، اظهار داشت: این بودجه از چند جهت مورد بررسی قرار گرفت که از جمله می توان به بهبود وضعیت فضاهای آموزشی و افزایش بودجه عمرانی اشاره کرد.

وی افزود: از دیگر موارد بررسی در کمیسیون تلفیق تکمیل پروژه های نیمه مشارکتی وزارت آموزش و پرورش بود که البته تأمین بودجه این بخش بستگی به میزان تحقق درآمدهای نفتی یا غیرنفتی و مالیاتی دارد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه سال ۹۲ سال خوبی برای بودجه آموزش و پرورش است، گفت: در بخش پژوهشی نیز در لایحه دولت اثری از افزایش بودجه در این بخش نبود که اعضای کمیسیون تلفیق و نمایندگان مجلس با بررسی بیشتر، با افزایش بودجه این بخش موافقت کردند.

* کسری بودجه آموزش و پرورش و ایجاد مشکل برای مدیران مدارس

فیاضی در خصوص کسری بودجه آموزش و پرورش در سال گذشته، اظهار داشت: اکنون نیز برخی از مطالبات آموزش و پرورش پرداخت نشده است یا این مطالبات که شامل حقوق پرسنل و سرانه مدارس و موارد دیگر است با کمترین میزان آن پرداخت شده است.

این نماینده مجلس اضافه کرد: اینگونه پرداخت مطالبات باعث ایجاد مشکلاتی برای مدیران مدارس شده است و در بودجه سال ۹۲ سعی در برطرف کردن و رفع این کسر بودجه است.

وی با بیان اینکه عدم تحقق منابع درآمدی کسری بودجه را به همراه دارد، گفت: بر طرف کردن و تأمین این کسر بودجه بستگی به منابع درآمدی دارد و جبران این کسری نباید با دریافت وجه از خانواده ها در مدارس تأمین شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص دریافت وجه از والدین در مدارس، عنوان کرد: یکی از عملکردهای نامناسب در مدارس دریافت هزینه از والدین به هنگام ثبت نام دانش آموزان یا آغاز سال تحصیلی جدید است و سال گذشته نیز آموزش و پرورش برای هوشمندسازی مدارس با دریافت کمک مالی از والدین باعث نارضایتی خانواده ها شده بود.

وی ادامه داد: در اولین جلسه بعد از انتخابات کمیسیون آموزش مجلس در این خصوص بررسی های لازم را انجام می دهد تا مانع پرداخت اینگونه هزینه ها در مدارس شود که خلاف قانون بوده و هزینه مضاعفی را برای خانواده ها فراهم می کند.