تاکنون در تله فیشینگ گرفتار شدهاید؟
رییس پلیس فتای خراسانرضوی به مردم هشدار داد که در خریدهای آنلاین، نهایت دقت و هوشیاری را داشته چرا که کلاهبرداران در فضای مجازی با ایجاد صفحات جعلی اقدام به فریب افراد میکنند.
به گزارش پارس ، به نقل ازایسنا، سرهنگ عرفانی در این باره گفت: با رشد فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی و تکنولوژی های مرتبط با آن و روبروشدن جامعه با عصرجدیدی از زندگی به نام عصر سایبر یا عصراطلاعات و شکل گیری دهکده جهانی به واسطه درنوردیدن مرزهای فیزیکی و جغرافیایی، انسان امروزی جرائم جدیدی را نیز تجربه کرد که این جرائم به واسطه دسترسی مجرمان به ابزار و فناوری های جدید بود این ابزار جدید به مجرمان امکان ارتکاب جرم درحد وسیع و سپس پنهان شدن پس از آن بدون نیاز به روبروشدن فیزیکی یا بزه دیده یا قربانی خود را می داد.
وی در تشریح عنوان « فیشینگ» با بیان اینکه عده ای از کلاهبرداران که به داخل کشور هم محدود نمی شوند و به صورت فراملی، با ایجاد صفحات جعلی (فیشینگ) اقدام به کلاهبرداری می کنند که تعداد آنها نیز رو به افزایش است و طعمه های خود را از بین افراد ناآگاه یا کم آگاه انتخاب می کنند، ادامه داد: با توجه به توسعه علم و تجارت الکترونیکی شهروندان در خریدهای آنلاین به خصوص تجار برای خرید از خارج از کشور به صورت واریز پول به حساب فروشنده، از طریق اینترنت نهایت دقت و هوشیاری را داشته باشند؛ چراکه کلاهبرداران در فضای مجازی با ایجاد صفحات جعلی اقدام به فریب افراد می کنند.
وی به شهروندان توصیه کرد قبل از به خطرافتادن سرمایه و برای جلوگیری از خطرات احتمالی صفحات جعلی، آگاهی خود را نسبت به درگاهی که می خواهند پول را واریز کنند بالابرده و با استعلام از مبداء خرید و شناخت کامل از سفارش خود، این درگاه را بررسی کرده تا مورد نفوذ واقع نشوند.
رییس پلیس فتای خراسان رضوی گفت: کاربران اینترنتی تا حد ممکن به مراکز عمومی برای استفاده از عملیات بانکی مراجعه نکرده و در صورت نیاز نکات ایمنی را مد نظر قرار دهند که کاربران در مورد واردکردن رمز کارت عابربانک از صفحه کلید مجازی استفاده کنند.
وی افزود: برای امنیت بیشتر درباره واردکردن رمز اینترنتی بهتر است پس از واردکردن قسمتی از رمز، به صفحه دیگری مانند word رفته و با تایپ چند کاراکتر مختلف، مجدد به صفحه رمز برگشته و ادامه رمز را تایپ کنید تا رمز شما قابل شناسایی نباشد.
ارسال نظر