سیاستهای جدید برای مدیریت بنگاههای صندوق بازنشستگی کشوری
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به دستور رئیس جمهوری در ضرورت خروج از بنگاهداری صندوقهای بازنشستگی، گفت: در همین راستا تعیین تکلیف شرکتهای مشترک صندوق با شستا به زودی معلوم خواهد شد. مهم برای ما رسیدن به ادبیاتی مشترک با شستا است و اینکه با توجه به حساسیتهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، باید برای شرکتهای مشترک صندوق بازنشستگی و شستا به یک توافق و جمع بندی نهایی برسیم.
به گزارش پارس نیوز، جمشید تقی زاده مدیرعامل ،رییس هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری در نشستی که با حضور مدیران عامل هلدینگ ها، معاونان اقتصادی و مدیران کل اقتصادی این صندوق در ارتباط با شرکت های مشترک با شستا برگزار شد، با تأکید بر اهمیت پیگیری مطالبات و بدهیهای شرکت ها و مسائل حقوقی و مالیاتی آن ها، گفت: اگر سهام صندوق و شستا در شرکتهای مشترک باهم جمع شوند می توانیم کارهای بزرگی در هلدینگها انجام دهیم.
وی با تأکید بر اینکه باید فضای لازم را برای انجام کار توسط بخش خصوصی فراهم کرد، گفت: جایی که بخش خصوصی می تواند نقش آفرینی کند بستر آماده شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی با بیان اینکه هلدینگها باید سیاستهایشان را در قبال شرکتهای مشترک با شستا هرچه سریعتر تعیین کنند، گفت: محور پیشنهادها بهتر است در قالب ایجاد سهام مدیریتی، تعیین تکلیف مدیریت شرکت ها، نحوه مدیریت سهم مجمع فوق العاده، ایجاد سهام طلایی و بررسی چگونگی ادغام شرکت ها با شستا تدوین شود.
وی در این جلسه مسئولیت و محوریت هماهنگی مباحث مطرح شده را به معاون سرمایه گذاری و امور اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری محول و تأکید کرد: باید هلدینگهای صندوق، جدی تر و حساستر از گذشته وارد عمل شوند و حق و حقوق صندوق را جدی بگیرند تا در فعالیتهای مشترک داراییهای صندوق و بازنشستگان دچار آسیب نشود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، تقی زاده در این نشست بر تجمیع شرکتهای خرد و ایجاد سهام مدیریتی در شرکتهای کوچک زیرمجموعه صندوق و جمع بندی نهایی موارد مورد توجه مدیران عامل هلدینگها در ارتباط با مدیریت شرکتهای تابعه تأکید کرد.
پیگیری جدی امور توسط مدیران عامل هلدینگ ها، ورود کمیته انتصابات در بحثهای هیأت مدیرهای و تعیین تکلیف شرکت ها توسط معاون سرمایه گذاری و امور اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری از دیگر موارد مورد اشاره دکتر تقی زاده در این جلسه بود.
در این نشست، نجات امینی، معاون سرمایه گذاری و امور اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری، نیز با اشاره به توافقات قبلی صورت گرفته میان صندوق و شستا پیشنهاد کرد: می توانیم صرفا روی هلدینگ های موجود برنامه ریزی نکنیم؛ بلکه هلدینگ ها را تغییر دهیم و هلدینگ های جدید و قدرتمندتری با مشارکت شستا ایجاد کنیم و نهایتا سهام آنها را در بورس عرضه کنیم.
همچنین مدیران و نمایندگان هلدینگ ها و معاونان و مدیران ارشد صندوق بازنشستگی کشوری حاضر در این نشست، به ارائه پیشنهادهایی در خصوص این موضوع پرداختند. مباحثی همچون ارائه پیشنهادهای مشخص برای شرکتهای در سطح ملی، بیان مشکلات شرکت ها و ایجاد هلدینگهای تخصصی مشترک نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ارسال نظر