ارائه تسهیلات تحقیقاتی دانشگاه آزاد به ایرانیان مقیم خارج
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد گفت: تسهیلاتی در دانشگاه آزاد در نظر گرفته شده تا این دانشگاه بتواند همکاری هایی با ایرانیان خارج از کشور داشته باشد.
به گزارش پارس نیوز، بیژن رنجبر صبح امروز در نشست خبری گفت: با توجه به تفاهمنامه ای که میان دانشگاه آزاد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد شده تسهیلاتی از جمله ارائه مسکن و حقوق مکفی در نظر گرفته شده تا ایرانیان خارج از کشور بتوانند در این دانشگاه فعالیت های علمی و فناوری انجام دهند.
وی افزود: این تسهیلات در واحدهای بزرگ این دانشگاه از جمله واحدهای علوم تحقیقات، نجف آباد و قزوین در نظر گرفته شده است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اظهار داشت: دانشگاه آزاد بستری فراهم کرده که ایرانیان خارج از کشور در قالب پسا دکتری فرصت های مطالعاتی و شرکت در طرح های تحقیقاتی با پژوهشگران و اساتید این دانشگاه همکاری کنند.
رنجبر خاطرنشان کرد: با ساختار کنونی که در دانشگاه آزاد وجود دارد تنها در دانشگاه های نسل اول درجا می زنیم و باید این روند تغییر کند.
وی گفت: تغییر ساختار دانشگاه آزاد با محوریت تبدیل این دانشگاه به دانشگاه نسل سوم در حال انجام است و کلیات تغییرات ساختار آن مصوب شده است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اظهار داشت: در این تغییر ساختار قرار است معاونت های پژوهشی و آموزشی با یکدیگر ادغام شوند که این موضوع قرار است طی نشست های آینده در دانشگاه آزاد نهایی شود.
وی خاطرنشان کرد: تغییر ساختار دانشگاه آزاد موضوعی بود که حدود ۴ سال گذشته مطالعات کارشناسی آن در معاونت علمی مرکز تحقیقات استراتژیک انجام شده بود و این تحقیقات برای کل آموزش عالی بود که اکنون در دانشگاه آزاد اجرایی خواهد شد.
رنجبر افزود: برنامه داریم در دانشگاه آزاد روش های نوآورانه را مبتنی بر منویات مقام معظم رهبری به صورت الگو ایجاد کنیم تا بتوانیم پژوهشی توانمند و هدفمند داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: هدفمندسازی پژوهش و تحقیقات از اولویت های دانشگاه آزاد است که در قالب طرح پایش در این دانشگاه پیگیری می شود.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد ادامه داد: در کارآمدسازی پژوهشی قصد داریم به موضوع تحصیلات تکمیلی توجه جدی داشته باشیم چرا که نگاه آموزشی صرف به تحصیلات تکمیلی نوعی آفت به شمار می رود.
وی در خصوص طرح پایش دانشگاه آزاد گفت: این طرح کار خود را با ۹ برنامه علمی و بررسی ۴۰ چالش در جامعه آغاز کرده که قرار است تعداد برنامه های علمی این طرح نیز به ۴۰ عنوان افزایش یابد.
رنجبر تصریح کرد: دانشگاه آزاد تفاهمنامه ای با کانون پتنت ایران با هدف ترویج فرهنگ ثبت پتنت بین المللی، توانمندسازی دانشگاه در حوزه مالکیت فکری و ایجاد زیرساخت ها برای تجاری سازی و فروش محصولات منعقد کرده است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اضافه کرد: دانشگاه آزاد و معاونت علمی تفاهم نامه دیگری منعقد کرده اند که بر اساس این تفاهم نامه قرار است هر یک از این دو نهاد قرار است به صورت سالانه مبلغ ۳۰ میلیارد ریال را به حساب کانون پتنت ایران واریز کند.
وی خاطرنشان کرد: جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد در سه بخش دانش آموزی، دانشجویی و اعضای هیئت علمی با هدف معرفی برترین های پژوهشی و فناوری دانشگاه ۴ دی ماه برگزار شود.
رنجبر افزود: در این جشنواره از ۵۲ برگزیده پژوهشی و فناوری در ۲۳ محور پژوهشی تقدیر خواهد شد. همچنین این دانشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه خود را در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی که سوم تا ششم دی ماه برگزار می شود نیز ارائه خواهد کرد.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد همچنین از برگزاری شانزدهمین گردهمایی معاونان پژوهشی این دانشگاه خبر داد و گفت: این گردهمایی روزهای ۴ و ۵ دی برگزار می شود.
وی اظهار داشت: صندوق پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد به زودی راه اندازی خواهد شد که در راستای همین موضوع به دنبال ایجاد فراصندوق نوآوری و پژوهشی هستیم که این صندوق با مشارکت بنیاد برکت و معاونت علمی ایجاد می شود.
رنجبر گفت: فراصندوق پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد در سازمان بورس ثبت شده و قرار است از VC ها حمایت کند.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد تاکید کرد: موضوع تحریم ها تاثیر زیادی بر فعالیت های دانشگاه نداشته و پژوهشگران و فناوران این دانشگاه فعالیت های خود را انجام می دهند، در تامین تجهیزات نیز مشکلی نداشتیم.
وی اظهار داشت: میهمانان خارجی که طی روزهای گذشته در مراسم این دانشگاه شرکت کرده اند تاکید داشتند هیچ آثاری از تحریم ها در ایران دیده نمی شود.
رنجبر عنوان کرد: تحریم ها باعث شده بسیاری از تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاهی و مواد اولیه آزمایشگاهی از سوی دانشمندان و تولیدگران داخلی تامین شود.
ارسال نظر