فساد در طب سنتی
وزیر بهداشت گفت: تخلف برخی پزشکان در عرصه طب سنتی به دلیل نوپا بودن آن نیست بلکه فساد موجود در آن به دلیل نادیده گرفتن این طب از سوی سیستم است و اگر مسائل آن ساماندهی شود فسادش به حداقل میرسد.
به گزارش پارس ، محمد حسن طریقت منفرد در گفت وگو با فارس در رابطه با تخلف پزشکان در عرصه طب سنتی افزود: طب سنتی طب نوپایی نیست و به تاریخ بشر وجود داشته است.
وی ادامه داد: در کشور ما به لحاظ پیشرفت هایی که طب در زمان خود داشته و به لحاظ توصیه هایی که در مسائل اعتقادی ما به آن شده است، بسیار پربار است.
وزیر بهداشت تصریح کرد: طب سنتی در کشور ما غنی و باسابقه است و نمی توانیم تخلف برخی پزشکان در این عرصه را به دلیل نوپا بودن این علم بدانیم.
طریقت منفرد افزود: واقعیتی که وجود دارد این است که در جوامع اگر مسائلی به لحاظ وجودی و فلسفی واقعیت داشته اما نادیده گرفته شوند و سیستم منکر آنها شود، به فساد تبدیل می شوند.
وی گفت: طب ایرانی و اسلامی در کشور باسابقه و مفید است اما سالها به آن بی توجهی شده است.
وزیر بهداشت گفت: در سال های اخیر تلاش شده استفاده از طب سنتی در کشور مانند سایر کشورها جدی گرفته شود به طوری که در چند ماه اخیر مسائل قانونی آن به سرعت حل شده است.
طریقت منفرد ادامه داد: ضوابط طب سنتی در وزارت بهداشت در حال تدوین است. معاونت طب سنتی ایجاد شده و فکر می کنم اگر مسائل آن ساماندهی شود فسادش به حداقل می رسد.
تصویب سند راهبردی طب ایرانی-اسلامی در کمیته راهبردی نقشه جامع علمی کشور، تصویب سند توسعه طب ایرانی-اسلامی در مجمع تشخیص مصلحت نظام و طراحی نمودار سازمانی معاونت طب ایرانی-اسلامی وزارت بهداشت، ایجاد ۱۰ رشته پشتیبان طب ایرانی-اسلامی و تعیین تعرفه حدود ۱۰۰ قلم داروی طب سنتی مانند شربت جالینوس (برای معده) ، بابونه و روغن سیاه و همچنین تعرفه برخی خدمات طب سنتی مانند فصد (خونگیری) ، حجامت، ماساژ درمانی و زالو درمانی از جمله برنامه ها و اقداماتی است که وزارت بهداشت اعلام کرده انجام شده یا در دست اجراست.
ارسال نظر