بکارگیری تراشه کامپیوتری داخل چشم در ایران برای رفع کوری
مسئول بخش رتین بیست و هشتمین کنگره چشمپزشکی ایران گفت: این تراشههای کامپیوتری به بیماران کمک میکند که کوری مطلق آنها تبدیل به درکی از نور شده و امیدواریم طی سالهای آینده چشمانداز روشنی برای به دست آوردن بینایی این افراد داشته باشیم.
به گزارش پارس نیوز، دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی در گفتوگو با خبرنگاران در آستانه برگزاری بیست و هشتمین کنگره چشمپزشکی ایران اظهار داشت: این کنگره امسال همچون گذشته برگزار میشود که در آن آخرین دستاوردهای علمی در زمینههای مختلف رتین و شبکیه و همچنین آخرین روشهای تشخیصی و درمانی در دنیا مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد.
وی افزود: این کنگره با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته در داخل کشور و مدعوینی از آمریکا و اروپا برگزار و مباحث مختلفی همچون ابزارهای تشخیصی جدید،روشهای پیشرفته درمانی اعم از جراحی و غیرجراحی ارائه خواهد شد.
این متخصص چشمپزشکی و فلوشیب ویتره و رتین ادامه داد: امسال پیشرفتهای طب ژنتیک در چشمپزشکی با حضور دو سخنران خارجی در این حوزه مورد بحث و گفتوگو قرار میگیرد که این دو میهمان سرآمد در حوزه کشف و پیشرفت ژنتیک در حوزه چشمپزشکی هستند.
مسئول بخش رتین بیست و هشتمین کنگره چشمپزشکی ایران عنوان کرد: موضع تراشههای کامپیوتری داخل چشم نیز از دیگر موضوعاتی که مورد بحث و گفتوگو و تبادل نظر قرار میگیرد و این تراشهها در واقع به بیمارانی کمک میکند که به طور مثال مشکل مادرزادی شبکیه و دیستروفیهای شبکیه دارند.
وی تصریح کرد: در واقع این تراشهها به بیماران کمک میکند که کوری مطلق آنها تبدیل به درکی از نور شده و امیدواریم طی سالهای آینده چشمانداز روشنی برای به دست آوردن بینایی این افراد داشته باشیم.
مسئول بخش رتین بیست و هشتمین کنگره چشمپزشکی ایران با اشاره به ارائه پیشرفتهای طب ژنتیک و جدیدترین دستاوردهای علمی درمان بیماریهای شبکیه افزود: تراشهها کامپیوتری نوین به بیماران میتواند کمک کند که کوری مطلق آنها تبدیل به درکی از نور شده و امیدواریم طی سالهای آینده چشمانداز روشنی برای به دست آوردن بینایی این افراد داشته باشیم.
قاسمی فلاورجانی گفت: یک روز به صورت مجزا موضوعات فوقتخصصی در مورد شبکیه به طور 5 جلسه جداگانه برگزار میشود که شامل موضوعاتی همچون آخرین روشهای تصویربرداری شبکیه، دیستروفی شبکیه، بیماریهای عروقی شبکیه، آخرین جراحی پیشرفته شبکیه و معرفی موارد بحثبرانگیز شبکیه همچنین استحاله سنی ماکولا است.
وی عنوان کرد: سمپوزیومهای دیگری در مورد بیماریهای دیابتی،عوارض مختلف چشمی، تومورهای چشمی، التهابهای چشمی نیز خواهیم داشت و در واقع به طور کلی این کنگره بزرگترین کنگره چشمی چشمپزشکی ایران بوده و تقریبا تمامی پزشکان چشمپزشکی شرکت میکنند و هدف اصلی برگزاری این کنگره ارتقا دانش همکاران و ارائه بهتر خدمات درمانی به بیماران است.
ارسال نظر