به گزارش پارس نیوز، هفت آبان ماه  اسامی 30 گزینه برای رقابت و نشستن بر صندلی شهرداری تهران در جلسه هم‌اندیشی اعضای شورای شهر تهران اعلام شد.

عباس آخوندی، معصومه ابتکار، علی‌اصغر احمدی، رضا اردکانیان، جواد امام، حمید امامی، غلامرضا انصاری، ابراهیم انصاری لاری، محسن پورسیدآقایی، کامل تقوی‌نژاد، نصرالله جهانگرد، سمیع‌الله حسینی مکارم، پیروز حناچی، صادق خرازی، محمدرضا خواجه‌نصیر، علی ربیعی، مصطفی سالاری، مصطفی سلیمی، ابراهیم شیخ، رسول کشت‌پور، الهه کولایی، ایرج معزی، علی مقدس‌زاده، مصطفی موسوی‌لاری، شهیندخت مولاوردی، حجت‌الله میرزایی، محمدرضا واعظ مهدوی، علی اوسط هاشمی، مناف هاشمی و محسن هاشمی رفسنجانی به عنوان گزینه‌های شهردار تهران انتخاب شدند.

بر اساس اعلام سخنگوی شورای شهر تهران آبان (شنبه ) هفته آینده از بین 30 گزینه، 5 نفر توسط اعضای شورای شهر تهران انتخاب می‌شوند و روز شنبه 19 آبان، این 5 نفر برنامه خودشان را بر اساس برنامه 5ساله سوم شهرداری به هیئت رئیسه ارائه می‌دهند، همچنین روز یکشنبه 20 آبان نیز یک در دو جلسه کاری صبح و بعد از ظهر هر کدام از این 5 گزینه یک ساعت زمان در اختیار دارند تا نقطه نظراتشان را مطرح کنند. بعد از اینکه هر کدام از این افراد برنامه‌های اجرایی خود را مطرح کردند جلسه پرسش و پاسخی برگزار و بقیه فرایند طی می‌شود و در نهایت از این 5 نفر دو نفر به مرحله پایان راه یافته و در 22 آبان شهردار تهران انتخاب می‌شود.

اعطا در حالی از تعیین تکلیف شهردار تهران ( سومین شهردار تهران در دوره پنجم) تا 22 آبان ماه خبر داده است که در فضای مجازی خبری به نقل از وی با عنون تلاش برای حفظ افشانی متوقف نشده است! منتشر شده است.

سخنگوی شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که آیا شورا همچنان تلاش برای حفظ شهردار فعلی پایتخت را دنبال می‌کند، اظهار کرد: همچنان از ظرفیت‌های قانونی برای حفظ افشانی استفاده خواهد شد.

اما پایان کار نیست و عجیب تر از این اظهار نظر اتفاق عجیبی است در مجلس برای ابقای شهردار تهران صورت گرفته است. با انتشار تصویری از برنامه هفته آینده مجلس که در شبکه های اجتماعی منتشرشده، علیرغم اینکه یک فوریت استفساریه مستثنی کردن شهردار تهران در مجلس شورای اسلامی رأی نیاورد، در اقدامی بی سابقه بررسی این طرح در دستور دستور کمیسیون اجتماعی مجلس قرار گرفته است.

گفته می‌شود در کمیسیون می‌خواهند شهردار تهران را به شهردار کلان شهرها تغییر بدهند و با 50 امضا، فوریت طرح اصلاح‌شده را در دستور کار صحن علنی مجلس قرار دهند.

تلاش شورای شهر تهران و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای دور زدن قانون جای تعجب دارد و هیچ فرد یا گروهی از قانون و اجرای آن مستثنی نیستند و قطعا این گونه اقدامات نیز برای به حاشیه بردن قانون نتیجه نخواهد داد.