به گزارش پارس به نقل از فارس، حسین بلندی معاون آموزشی دانشگاه آزاد با اشاره به انعقاد تفاهم نامه میان مجلس شورای اسلامی و دانشگاه آزاد، گفت: انعقاد این تفاهمنامه حرکتی بسیار اصولی و با ارزش از سوی مجلس شورای اسلامی است زیرا هر سازمان پویا به دنبال نیروی انسانی کارآمد است و قطعا این بستر میسر نمی­ شود مگر این که زمینه­ های آموزش این افراد برای ارتقا فراهم شود.

وی افزود: آنچه مجلس شورای اسلامی مدنظر قرار داده تا بتواند یک ارتقا تحصیلی، آموزشی و پژوهشی را برای تمام افرادی که به هر نحوی در مجلس شورای اسلامی فعالیت می کنند فراهم کند حرکتی بسیار مناسب و ارزشمند است.

بلندی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی نیز با توجه به توانمندی­ هایی که دارد در این راستا همواره پیش قدم بوده و ما نیز از این پیشنهاد به شدت استقبال می­ کنیم. بر اساس تفاهم نامه مجلس و دانشگاه آزاد، امکان ادامه تحصیل در تمامی مقاطع تحصیلی برای کارکنان مجلس شورای اسلامی در نظر گرفته شده است.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد انعقاد این تفاهمنامه بین دانشگاه آزاد اسلامی و مجلس را مهم قلمداد کرد و افزود: براساس این تفاهمنامه تمامی کارکنان مجلس شورای اسلامی در آزمون­ های ورودی دانشگاه آزاد اسلامی شرکت می کنند و شرایط و قوانین دانشگاه نیز دراین راستا مورد توجه قرار می گیرد اما نکته حائز اهمیت این است که موضوعات پژوهشی و تحقیقاتی که در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا به آن توجه می شود مسائل و نکاتی است که مورد توجه مجلس شورای اسلامی است.

وی افزود: به عبارتی ما با تربیت نیروی انسانی کارآمد به مسائل و موضوعات پژوهشی مورد نیاز مجلس شورای اسلامی پرداخته و آنها نیز از نظرات کارشناسی بهتری در تجزیه و تحلیل برخوردار خواهند شد.

بلندی تاکید کرد: امیدواریم اعضای هیئت علمی ما با توجه به تجربیاتی که دارند بتوانند این پروژه ها را به خوبی هدایت کنند و نمایندگان مجلس نیز با حضور در این دوره ها از توانمندی­ های بیشتری برخوردار شوند تا جایگاه رفیعی که نظام مقدس جمهوری اسلامی برای مجلس شورای اسلامی در نظر گرفته است، نمایان تر شود.

همچنین در این رابطه افراشته معاون اجرایی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز گفت: رئیس مجلس شورای اسلامی همواره تاکیدی جدی بر ارتقا تحصیلی و علمی کارکنان مجلس شورای اسلامی داشته اند، امروز جای خوشحالی است که می توانیم این موضوع را به عنوان شاخصی برجسته از عملکرد این دوران برشماریم.

افراشته افزود: با آمار و اطلاعات وزارت علوم دانشگاه آزاد در جایگاه بسیار خوبی در نظام آموزش عالی قرار گرفته و همین موضوع سبب شده است که این تفاهمنامه با دانشگاه آزاد اسلامی شکل بگیرد.

وی همچنین با بیان اینکه کارکرد جدیدی برای مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تعریف شده است، افزود: ما کارکرد جدیدی را برای مرکز پژوهش ها تعریف کردیم و آن استفاده از تحصیلکردگان نخبه دانشگاه هاست. کسانیکه واقعا نخبه هستند و دارای معدل ۱۹ به بالا هستند در حوزه مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در حال آموزش دیدن هستند که امیدواریم در آینده از خدمات این افراد در کمیسیون­ های مجلس شورای اسلامی استفاده کنیم و نمایندگان نیز از این امکان بتوانند در حوزه قانونگذاری استفاده بهتری داشته باشند.

وی در ادامه پیشنهاد ایجاد یک رشته تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه تخصصی قانونگذاری را ارائه داد و گفت: امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی بتواند با اخذ مجوزهای لازم از شورای گسترش وزارت علوم و تأسیس این رشته متخصصانی با توان علمی بالا تربیت کند.

افراشته افزود: توقع ما این است که بستر ادامه تحصیل کارکنان فراهم شود و کسانی که به دانشگاه آزاد اسلامی معرفی می شوند با جدیت درس بخوانند و تحقیق کنند، اما توصیه نداریم که اساتید و کلاس­ ها به نحوی ترتیب داده شود که شرایط کاری آنها را مورد ملاحظه قرار گیرد.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در پاسخ به درخواست تأسیس رشته­ های تخصصی قانونگذاری، گفت: از آنجایی که اخذ مجوز برای تأسیس یک رشته تخصصی در حوزه قانونگذاری زمانبر است پیشنهاد می کنم یک دوره کوتاه مدت برای کسانی که در کمیسیون های مجلس شورای اسلامی مسئولیت دارند، برگزار شود.

وی ادامه داد: این دوره ها می تواند در مدت زمان ۲ یا ۳ ماه برگزار شود و از نمایندگانی که سابقه حضور در چند دوره در مجلس شورای اسلامی داشته اند به عنوان اساتید این دوره ها بهره بگیریم.