مناظره جمعی ابتکار جالبی بود اما نه با ۸ نفر!
یک آسیبشناس، برگزاری مناظرههای جمعی از سوی صداوسیما را ابتکار جالبی دانست و افزود: با توجه به کمبود وقت، مناظره جمعی ابتکار جالبی بود، اما نه با هشت نفر در یک جا!
به گزارش پارس ، مجید ابهری در گفت و گو با ایسنا، گفت: مناظره میان نامزدهای ریاست جمهوری کاری است که در بسیاری از کشورها پیش از انتخابات انجام می شود و ابتکار صداوسیما در برگزاری مناظره های جمعی خیلی ابتکار جالبی بود، اما با توجه به وقت محدودی که هر یک از نامزدها برای صحبت داشتند، مناسب نبود که هر هشت نفر یک جا با هم حضور پیدا کنند.
وی اظهار کرد: به اعتقاد من از نگاه رفتارشناسی، برگزاری مناظره میان نامزدهای ریاست جمهوری حرکت خیلی جالب، نو و موثری است، اما شکل و محتوای مناظره اصلا مناسب شخصیت های حاضر به عنوان رییس جمهور آینده ایران نبود؛ چرا که اصولا این برنامه فرآیند لازم را برای ارزیابی نامزدها حاصل نکرد.
دکتر ابهری تاکید کرد: اگر قرار باشد برنامه هایی همچون مناظره مبنای ارزیابی قرار بگیرند، باید گفت ارزیابی درستی نمی توان از نتایج به دست آمده انجام داد.
این آسیب شناس در ادامه با اشاره به چالش در مناظره های تلویزیونی یادآور شد: با توجه به اینکه در طول مناظره هیچ گونه چالش فکری و هیجان رفتاری وجود نداشت، یکنواختی مناظره باعث کسالت و خستگی بینندگان شد و حتی شرکت کنندگان در مناظره هم در طول بحث به نظر می رسید که احساس خستگی کردند.
او ادامه داد: به نظر من قبل از پخش مناظره ها باید به نامزدهای ریاست جمهوری که قرار است در مناظره شرکت کنند موضوع تماشای تصاویر و سوالات تستی توضیح داده می شد تا دچار سوء تعبیر و اهانت نشوند.
دکتر ابهری در پایان گفت وگوی خود ارزیابی کلی اش از پخش اولین مناظره تلویزیونی میان کاندیداهای ریاست جمهوری را اینگونه عنوان کرد: روی هم رفته مناظره ی روز گذشته نسبت به چهار سال گذشته خیلی پیشرفته و خوب بود. با توجه به اقدامات صداوسیما اصولا دیگر نیازی به تبلیغات گسترده ی نامزدها و صرف هزینه های هنگفت مثل دوره گذشته نیست؛ چرا که این حرکت نوعی اسراف و زیاده روی بود.
ارسال نظر